Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 011
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Германия
Къде се загуби Добри, да не се е сборила с някой крокодил по Нил.

Деми, само уточни твоята по кой пол си пада, че на Добри е мъж, а моята е дама, вече се казва Робика. Ще направим накрая бизнес и ще завъдим потомство Joy

Карамелка, цвиля с твойте постове, сълзи ми текат, а като видя, че ти си писала спирам да ям, да пия и да пуша, щото винаги се задавям като те чета Kissing Heart

# 1 441
Преди да тръгнат, последно полицай ги изведе от гарата, заради отменения влак. Уж щеше само за малко да е пътуването, пък стрина Добриня се изгуби.

# 1 442
  • Германия
Сега погледнах - не е влизала от 3.01.
Дано всичко да е наред с нея и близките и.

Ометох един пакет бирен фъстък, поглеждам към един с уасаби, но ми е много лют и се чудя какво друго да похапна преди вечеря Joy

# 1 443
Деми 💓 привет!

Мистиковааа, честит твой ден 🥳 Семейно спокойствие, вечна любов, много обич и по пари да ходиш, данооооо!

Ма не мога с вас, ве...Ми то и бесилките ви храна 🤣🤣🤗 Ма ней чиляшко, ве 🤣🤣  Сал една Ваичка останА да държи сериозно на единия фронт откъм следновогодишни мечти и желания 😂 Ва-ич-ка, Ва-ич- ка! Тва подкрепа, демек 👍

Тръстикова бях, след малко..лека тренировка. Че утре пак...Искам вече да се пенсионирам. Ами да, що не. Наработих са в този живот, нека има и за другите 🤣🤣🤣

# 1 444
  • Наблизо
Кой каза пица?
Днес съм стриктна и трябва да намалял лека полека и порциите.За лятото трябва да съм парче.Искам да свалям бавно ,но сигурно.Накупих си и джаджи за трениране и наистина! Почвам.
Остава и с фотоепилатора да съм стриктна и мъжът ми има много да ме пази от ухажори.

Ай нашият робот е момченце,казваме му Робокоп.Ухажва все всички кабели.Много здраво ги смуче,затова си мисля че играе в собствения си отбор.

# 1 445
Аз, виноват!
Скрит текст:

Обикаля Добри в други теми, да очаква наказание, че ни оставя за десерт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 446
Уффф,бе Скан,сега ще преглъщам над екрана докато се прибера в къщи (след 9) ,че и по късно.
Излязох рано.че ходих за бустерна доза и после на работа. Умирааам от глад 😢

# 1 447
Ей това е, пусна снимка в Покажи се, от нас се крие.

Скан, това твоето е удар под кръста. Кой ме кара да отварям скрития текст.

# 1 448
Ооох, примъквам се за едно парченце пица Pizza Animal Pig

# 1 449
Като казвам, че сте лакомници! Скрих я, кълвах на телефона три пъти, че ми триеше и пак изкълвах заклинанието за скрит текст, ама не, аз съм виновна Smiling Imp

# 1 450
Леле каква готина пица 🐽🐽.Ще точа лиги само ,риба ще правя за вечеря и грах за обяд на МУ на работа.Че и за спорт няма,уиски има ама ич не го тача напоследък.Кажете някой коктейл с уиски,свикнах да пия само лигочи разни и не искам да усещам вкуса на алкохола.
Уасабито ми го метно,Яко Бабче.Много го обичам ,ти си ръфай кашу,фурми и лед от бейлиса 😁
И моя е Робокопчо,все още няма сексуални отношения с мебелите,само някой чорап се случва да засмуче  .

# 1 451
Честит рожден ден, Мистик! Здраве и късмет да те спохождат постоянно!
Нямам си идея дали някой днес има имен ден, ама ако има - и той да е честит!
Аз искам само да попитам - как им разбирате пола на тия прахосмуци??? Някакъв издайнически белег ли имат или ги определяте по цвета? Stuck Out Tongue Winking Eye

п.п. Опитвам се да не виждам вкуснотиите. А пица ми се яде, та ми се реве. Ще рева....

# 1 452
Май и мен ще ме огрее за едно роботче! 😍😍😍
Пицата е много апетитна,ама аз се набухах с ноазети (така ли се пишеше?). Ся още си замезвам и ще си капна ликьорче. 😁 За здравето на Мистето! Дан ме помислите за алкохоличка. 😂

# 1 453
  • Германия
Бобчи, нямаш проблем, мятам ги. Бях яла преди такива, ми не бяха като че ли толкова люти.

................
Аз искам само да попитам - как им разбирате пола на тия прахосмуци??? Някакъв издайнически белег ли имат или ги определяте по цвета? Stuck Out Tongue Winking Eye

..................
Моята разбрах, че е женска, защото обича да се навира отдолу. Все се заклещва под бягащата пътека. Хем вижда, че не може да мине, бута се, бута се и накрая вирне дупето и почва да мрънка. А цвета няма значение, въпреки че моята Робика (първо беше Роби) си е напълно черна, дори това определение да звучи расистко Joy

Няма да гледам пицата на Скания, няма, няма. Имам една замразена във фризера, ама тя е за краен случай.

А Добри, ако реши да ни изчете всичките от както не се е появявала, скоро няма да се разпише Grinning

# 1 454
  • Mediterraneo
Мистеее, здрава да си, зло да те забрави!
Днес цял ден мързелувам. Междувременно изпрах три перални, пазарувах, сготвих една мусака и оглеждам купчината с пране за гладене. Но, както казах, нали мързелувам, ще го отложа за утре. Чакам мама да донесе китайско, било Бабинден и искала да черпи. Ми хубу, ще хапнем.

Общи условия

Активация на акаунт