Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 982
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 425
Влизам да поздравя градската Мистик!Честита да си, Мисти,жива и здрава,за всичко останало има дебитни карти! Весел празник!
Едвам намерих сили да се къпна ся лягам!И пишете тихичко!😄😄😄

# 1 426
Уф, умориФ са. И какво толкоз свърших, не знам.
Смених спалното бельо и кърпите, извъртях три перални, две ги изсуших и прибрах. Остава ми още една за довечера да пусна. За обяд мушнах гювечета във фурната, МУ отговаря за вечерята. Щях да чистя кухнята, ама ще оставя таз задача за след неговите кулинарни подвизи, че кой знае какви ще са последиците. Сега яхвам прахосмукачката и приключвам.

Сали, посмях се с твоята свеки Joy
Ваичка, ще се справиш!

# 1 427
Тая сутрин се събудих с мечта-детето ми да ходи на ясла.Искам един ден просто да лежа на дивана и да гледам в една точка.
И аз. Това ми е мечтата. Нито секс, нито шоколад, нито шопинг в Милано. Просто един ден да стоя и да мързелувам.
Аз даже не си мечтая за мързелуване,а да ме оставят на спокойствие да уча 😢!

Мисти, честит рожден ден! Желая ти цялото щастие на света!🎉💐🍀🍾🎂

# 1 428
Има ли лесен начин за обезмирисяване на вътрешно помещение. Има хора, които пушат във входа и се просмуква миризма в коридора -.-
А защо пушат във входа?Все пак е общо помещение,на останалите дали им е приятно?
Да си пушат у тях си.

# 1 429
И аз искам ден за мен. Няма да се случи. В другия живот, може би.

# 1 430
Уиш, не че ми се свиди спагетът, но  не ти требе, както е отбелязала другарката Сирос- смени спорта и  све биче у реду  Joy Сирос, бе, попиля ме с това прозрение Stuck Out Tongue Winking Eye
Сали, у вас е весело Yum
Вейнах се аз до каторгата, а МН  само ми се мотае в краката и КПД - зеро! Викам, намери си някакво занимание далеч от мен, щото ще станеш част от статистиката... от криминалната статистика. Едва го навих, дето е думата... и самоотвержено  се предлага да отиде на пазар. Пиша подробен списък, като най- отгоре с огромни печатни букви изписвам - ЧЕТИ ЕТИКЕТА!!! Щото носи типов хляб, понеже не бил прочел, че е такъв, или фиде вместо спагети - ма то не било ли едно и също!??  Или сок от кайсия вместо портокал, да си  го объркам воТката, нали... Та пиша подробно какво  и завършвам с пастат за зъби. Към нея няма обяснения, щото няма какво толкова да й обърка, каквато и марка да вземе, все ще я употребим. Да, ама НЕ! Купил е ... детска паста... ДЕТСКА! 
Няма да му дам да припари до друга, докато не я похарчи, мисля и едно чесало за зъбки да му взема.
Аз съм туше!...!

# 1 431
Сали, знам, че не ти е било до смях, ама аз хубавичко се посмях за твоя сметка.

Карамелова, представих си ТУ с чесалката.

# 1 432
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Карамелчик, рева 😂😂😂
Искаш ли да ти пратя играчки за 5-7 годишно момче, за Карамелов?

# 1 433
Оф, бе Карамеловааа ша са гътна! Точно тъй, докат не я свърши, друга паста няма да му даваш!
Никаква не я свърших като хората, изпрах само, после се залостих да шия докато е светло. След това направих пицата и отиде коня у рЯката. Наспорт с вино, пица, наспорт, пица..... и така, докато преядох зверски. Сега, както каза едно дете/ученик - в отговор на въпроса що спи в час/- като похапне човек, му се изпъва  не само кожата на корема, ами и на клепачите и очите сами се затварят.😃

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 17:22 от wind and fog

# 1 434
Карамел, какво е виновен ТУ? Взел е паста за зъби., все ще я употребите. Има ли паста за зъби в списъка? Има. Без указания. Какво го кориш горския? 😜

# 1 435
Кардгя му, пращай! Само да не са пъзели, че ще трябва аз да му ги редя...
Ще ме довърши тоз Недовършен!
Ааа, Сиросче, няма да я употребиМ колективно! Ще си я употребИ самосиндикално!

# 1 436
Аз като бях писала на МН ДЕТСКА паста за зъби, дали не купи една чернилка, с активен въглен?!
Съчувствам ти, Карамел.

# 1 437
Ох, Карамелчик Joy
МУ се прибра с всички продукти от списъка + уиски + крушова ракия.
Ма се сетил да ми купи шоколад, без да е включен в списъка (щото аз забравих да го добавя).

# 1 438
Мисти, да си жива и здрава! И правилно, днес не е ден да висиш в кухнята, то тук лакомница до лакомница! Вечно ненаядени Joy

Аз пък направих пица, даже две, що пък да почвам диета...
Бърди, пращай го по-често!

# 1 439
  • Оптимист по принуда
На почти стотна страница от новогодишната тема чунким се запиша Blush
Да сте живи и здрави, момичета! Всичко лошо да е останало в 23.59 на 2021. Искам тази година всички да можем да си поемем глътка въздух Hands Pray

Добре дошли на прехвърлилите се дЮвойки, много произвеждате за четене и не мож ви дочета.

Мисте, като най-прясна рожденичка, да си честита! Жива и здрава бъди Heart

За тези, които пропуснах - Фил,  Добриня и ако е имало някой друг - същото ви желая. Heart

Изкарахме хубави празници. Добре, дядо ти Коледа ми донесе и на мен една разгонена прахосмукачка, не мож я изстърга от един скрин, голямо ухажване му удря ката ден Grinning Да им чукнем срещичка, нещо?

Общи условия

Активация на акаунт