Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 916
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Най-големият ми страх, като го пуснах на ясла е, че ще ни го върнат… Grinning С градината пак така. Иначе боледува средна работа, лошото е, че аз го отнасям все покрай него, някои случаи и по-тежко.
Честит рожден ден, наборке Grinning Жива, здрава и да си сипеш нещо днес и заради нас!

# 1 411
Мисте, бъди щастлива! Да не пропуснеш пътешествие, портфейлът ти все пълен да бъде, колкото и да харчиш. Да те слушат мъжовете вкъщи и да те носят на ръце.

Пенка изпра, сега суши, Марийка и тя изми чинии и тенджери, аз събирам сили да почистя, но първо децата да приберат елхата и украсата. До тогава, ще поспя малко, поне материалите за проекта на дребната осигурих.

# 1 412
Ще я пращам на ясла на две години.Ами да боледува,така ще гради имунитет .Поне ще съм вкъщи да я гледам ,август ми свършват майчинсто и отпуск и напускам.
Със сигурност ще клеча на оградата на яслата и ще рева и аз първия ден,от там ще банкетувам

# 1 413
Мисти, Честит рожден ден! Да си здрава и щастлива, и пари да си купиш всичк останало! Да не те нервят недовършените у дома и да не те закачат разни нежелани субекти на танците Smirk

# 1 414
  • Пловдив
Мацки страхотни, благодаря от сърце за пожеланията! Kissing Heart

Бяхме на мин.басейн да натоплим кокалите и сега обратно...за кратко, ама аз доволен Simple Smile Ся мисля кво да поръчам пътьом за хапване.

Лейла, никви гости днес Wink

Сиросче, коя торта? ПуснАх една вортуална за почерпка, друга не съм майсторила.

# 1 415
Помислих, че може да си направила.

# 1 416
Мисти, честит празник! Да си жива и здрава!

На мен от снощи непрекъснато ми се пуши, и само нервнича. Мислех, че като мине седмица става по-лесно, ама не.

# 1 417
Ваи,стискай зъби! Още малко и ще мине трудното. 🤗
Офф трее да подФащам ОИ,с ме мързииии.  😆🤭

# 1 418
Ох, свекито дойде, уж да види малкия, а то изпуснала "Нашенската музика" по БНТ и да си го върне при нас да "слуша" докато си играят Frowning Резултат: ММ се изнесе в спалнята, малкия и той, борят се на леглото, дедето пищи, телевизора гърми с народна музика, а аз пуша десета цигара под абсорбатора и не мога да си припаря до дивана да изпъна снага Sad Ще изляза да навъртя някоя крачка, да проветра сопорите.
Вайчка, спирала съм ги за три месеца, колкото повече време минаваше, по ми се пушеше, сънувах ги дажи, а веднъж ми се прищя да взема цигарата на една жена по улицата, като ми замириса Rolling Eyes Ама стискай зъби и не се подлъгвай с една, две уж от време на време, че пак ще ги подкараш и то ще започниш да пушиш повече и от преди.

# 1 419
  • Пловдив
Сали Joy

Сиросче, м не...днес мързел на мах! Simple Smile

# 1 420
Сали, 😄. Сипи едно люкарство, може и хорце да тропнеш. 😄

Ваичка, няма да се даваш. Винаги подкрепям отказващите се пушачи. Аз съм върл пушач. Нула шанс за отказване.

# 1 421
Като ви чета, чак ми се припушва и на мен Joy

Сали, излизай на разходка, да се оправят у дома кой както намери.

# 1 422
  • Sofia
Мисте, честит рожден ден! Да си здрава и по-често да се оплакваш от дълги разходки, топли басейни, морета, планини, СПА-тата да ти омръзнат! Да те слуша ТУ и да те радва младежът!
Ваичка, не става по-лесно. Става, ама като претръпнеш след n-тата година. В първите години имах кошмари, че съм запалила. Сега даже не мога да си представя да дръпна, имам чувството, че дробовете ми ще се разходят навън. И мразя да ми кадят наоколо.

# 1 423
  • София
Има ли лесен начин за обезмирисяване на вътрешно помещение. Има хора, които пушат във входа и се просмуква миризма в коридора -.-

# 1 424
  • France
Тая сутрин се събудих с мечта-детето ми да ходи на ясла.Искам един ден просто да лежа на дивана и да гледам в една точка.
И аз. Това ми е мечтата. Нито секс, нито шоколад, нито шопинг в Милано. Просто един ден да стоя и да мързелувам.

Общи условия

Активация на акаунт