Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 901
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 395
Мистик,ама ти си била дечко!Честита да си ,много щастлива и здрава !
Ние станахме в 9.30,пийнах един артишок и сега кафенце .Днес МУ почва на новото място,където го преместиха .При тях който излиза ,връща се от отпуска,мести се в нов отдел черпи.Наспорт да има.В 7 сутринта спортят,че в 7 вечерта си тръгват .И МУ взе уиски,ядки,бонбони,сладки и тръгна .За него мурсалски чай-за всичко помага кот се сетите,за мерак,за далак ,за всьо.
Уиш,днес само наспорт за тебе и никакъв спорт !По-безболезнено е .

# 1 396
Мистиче, здрава да си! Всичко, което ти е на сърце, да се изпълни бързо и лесно Heart Eyes
Веселинче, о' Рахаля ти, е мега по-як от о'Рахаля ми Joy МАстикова Stuck Out Tongue Winking Eye
На Сирос кафето, е най- якото кафе поднесено тази година, но се чудя дали да грабна и двете чаши, дето е сервирала Мистето... Щото ей така съботно, целата къща се събуди крива кат' кламер... И всички имат задачи и аз имам да доработвам в каторгата, но ме зарязаха да довършвам някакъв манджурляк!!! Ще се самообеся посреЦвом спагет и да се свършва...

# 1 397
Ехее,още празнуващи. Blush
Честит рожден ден,Мисте! Heart Желая ти да бъдеш здрава,щастлива и удовлетворена от живота!
ГостЕ ще имаш ли? Grinning

Уиш,послушай съвета на Бобчи.Никакъв спорт,а само Наспорт!

На мен ми се мързелува,а има толкова ОИ.
Но не смея нищо да подхващам,че да избутам още ден,два без проблеми.

# 1 398
Тая сутрин се събудих с мечта-детето ми да ходи на ясла.Искам един ден просто да лежа на дивана и да гледам в една точка.

# 1 399
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Мистик! Здрава и щастлива да си!

# 1 400
Уишова, така става, като объркаш спорта.

Не стига, че веднъж годишно получавам букет, ми киликандзера го опасе
🙀

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 13:16 от Сирос

# 1 401
Искам един ден просто да лежа на дивана и да гледам в една точка.
Ако знаеш само колко щастлива съм, че Нахалницата отново е присъствено на училище. Втора смяна е, а аз към 10-11 часа излизам да правя 10-15 000 крачки и евентуално да пазарувам. Като се прибера, няма никой. Леле, няма такъв кеф! Тишина! Е, вярно, че работя ХО, ама пак успявам да взема 5 минути сама и да зяпам в една точка. Като си помисля, че ще ги оформят за срока и пак ще ги приберат онлайн, ми идва да помоля Карамелова за един спагет, да се самообеся и аз.

# 1 402
Ами снощи гледахме точно един обясняваше,че вероятно ще минават ДО.Все пак се радвай,че само едното ти дете ще ти се пречка у краците .И е голяма,поне не иска да я носиш на ръце .

# 1 403
хах, цял ден, аз на цял час ще съм доволна Simple Smile

Няма да минават до, здравната мистърка каза, че това е последен вариант.

# 1 404
Честита да си, Мисти! Здрава, щастлива и обичана! Да пътешестваш безпрепятствено ти желая!
Уиш, като скелетна развалина, с бурсити, плексити, дископатии и какви ли не мускулни и ставни болежки, спасението ви е с Algesal suractive 1000 g, буквално с едно намазване ми минава. Но ако продължи да те боли, ходи на лекар, защото лесно стават хронични тези травми.
Ени, бием ви по спане, 11:20 добре ли е Joy не сме порове, а направо мечки в хибернация Joy
Днес няма да готвя, само ще въртя перални.

# 1 405
А, те винаги казват, че е последен вариант, а после първо до него прибягват. Най ме кефеше гледката на пенсионерите в кварталното кафене миналата пролет, докато детето ми висеше по пижама "на училище" пред лаптопа. Ама, пенсионерите са електорат, та никой няма да посмее да им сложи ограничения в щъкането.

# 1 406
Aйй Сали,верно сте мечоци! 😂🤗
Бобчи,кога смяташ да я пускаш малката на ясла/градина? Имай предвид,че първите 1-2 години доста боледуват,та се подготви психически. Дано не е така при вас,де. Мен ми побеля ... косата с тия сополи,но да чукам на дърво,май попремина. 🤫😃
Иначе си е рахат. 😁

# 1 407
  • София
Индивидуално е Ени, моите въобще не са боледували.

# 1 408
Не ми говорете за "потоли". Накъдря ми се косата веднага. 🤯

Мисте, я покажи тортата.

# 1 409
Честита да си,Мисте,здрава и пътешестваща!
Големия се съдираше да боледува в градината. Малкия ми племенник пък почти не е отсъствал. 🙍🏻‍♀️ Истината е някъде там 😁
От както свекървата спря да работи чат-пат си крада по половин,един макс час сама.Ми докато свърша това-онова, което не мога в на дребния присъствието,и слизам да си го прибирам.
Мнозинството майки реват почти наравно с децата си,в началото на "стажа" им в ДГ.Аз пък банкет вдигах 🥳.След като го оставех,минавах да си купя вестник, и до обяд стоях на терасата на кафе,четиво и пеещи птички 🤩

Общи условия

Активация на акаунт