Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 902
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Германия
Честита да си Мистик. Прекрасна възраст си си избрала Kissing Heart

Да се похваля, за сега ми отпада купуването на клавиатура. Ядосах се вчера, че не мога да си сложа металната пластина, която е под бутона и взех та я побългарих. Какво да се прави - нация техническа Joy
Работи си вече буквата на 99%, но работи. Но ще умувам как да си почистя останалата част от клавиатурата

# 1 381
Честита да си, Мисти! Здраве и радости ти желая!

Много рожденички имаме януари Simple Smile

Хареса ми този модел със сламките, чак ми се прииска да го направим и ние, ама не искам да купувам сламки заради него само Grin ще го мисля Simple Smile

# 1 382
  • софия
Честит рожден ден, Мистиииик! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват❤

# 1 383
  • France
Сиросче, и аз искам Heart Eyes
Уиш, на твое място ще се замъкна до доктор. Бошлаф работа са ми тези гелчета.

ДобрЮтро, банда. Хубава събота.

ЧРД, Мисте, да си жива и здрава, козичке.

# 1 384
  • Наблизо
Честит РД,Мистик и със закъснение на вчерашните рожденици! Да сте здрави най-вече!

Не мога и аз да ви настигна,на служебния комп не мога да инсталирам кирилица и не пиша :/

Моето дете се е научило да крещи като изоглавено сутрин веднага щом стане.Докато стана и отида отнема няколко минути да ида и дотогава е събудил всички.

Не мога да се събера да мина на новогодишен режим Sad Само ми се ядат лоши неща.

# 1 385
Уиш, задната или предната част на бедъра? Понеже от няколко месеца съм с  микротравма на hamstring-a минава адски бавно и много трябва да се пази, за да не се дотравмира. Другият вариант на болка в задната тази част е sciatic nerve (май ишиас се превежда). Има доста упражнения в нета, които облекчават и двете състояния. Пази се, защото такава болка не е случайна. Аз не обръщах особено внимание, докато при един спринт нещо не изхруска.

# 1 386
Жива и здрава да си Мисти!
Мерси, Уинди!  И аз помислих да си купя Невробекс.
Фил, къде ти жив лекар в събота?
Попи, отвън, отстрани, най-горе на бедрото, точно на границата с дупунгела. От там започва и е по цялата външна страна на бедрото. Сега е много по-добре, но се усеща.

# 1 387
Мистик Flowers Hibiscus, жива, здрава и щастлива! Всякакво зло да те заобикаля през девет планини в десета!
Отмъквам си от тортата и питиетата, тъй де все някъде по света е 6 следобяд Stuck Out Tongue

# 1 388
  • София
Здравейте!

Мисте, здрава и щастлива бъди, в хармония със себе си и света наоколо! 🌷🍀🎁

Уинд, не го знаех това за Плутон. Интересна информация. Защо така са решили?

Уиш, бързо да минава, ентусиастке! Някои спортуват с чаша, други с ластици.

Много планове имам за двата дни. Да видим докъде ще го докарам.

Приятен уикенд, вещици! 🤗

# 1 389
Ааа там не знам, тази част от анатомията не ми се е налагало да я проучвам. Joy Може и мускулно да е, като се замисля. При всички положения си дай почивка.

# 1 390
Панди, развенчан е от 2006 година. Бил много малък Плутон, по-малък и от Меркурий и не отговаря на новото определение за планета, прието от астрономическата общност.
1) Πлaнeтa e тялo, ĸoeтo e в opбитa oĸoлo Cлънцeтo (или дpyгa звeздa).
2) Πлaнeтa e дocтaтъчнo гoлямo тялo, чe гpaвитaциятa мy дa гo oфopми в cфepичнa фopмa.
3) Πлaнeтa e тялo, ĸoeтo нe e cпътниĸ нa дpyгa плaнeтa, и ĸoeтo дo гoлямa cтeпeн e paзчиcтилo пътя cи oт дpyги тeлa.

Зa дa  ce ĸлacифициpa ĸaтo плaнeтa eднo тялo тpябвa дa изпълнявa и тpитe ycлoвия eднoвpeмeннo. Πлyтoн изпълнявa пъpвитe двe, нo „yдpя нa ĸaмъĸ” пpи пocлeднoтo. Heгoвaтa opбитa нe caмo, чe нe e пpaзнa oт дpyги oбeĸти, a caмият тoй пpeдcтaвлявa eдвa 7% oт мacaтa нa вcичĸи oбeĸти пo нeя.

# 1 391
Добър ден!
Станахме преди половин час. 😆 Порове сме ние,дай ни спане.
Мистее,жива и здрава да си! Само хубави неща да ти се случват,да те обичат и уважават мъжОвете у вас и да те носят на ръце! 😍❤🎉🌺 Поднасям ти едно кокиче от градината:

Кло,в темата Искам да кажа... скоро прави една мама такъв проект и беше качила снимки,та може и там да хвърлиш едно око. Имаше и други идеи,но не задълбах да ги чета и помня,че сме далеч от това. 😃
Уиш,да минава.
Весето рано рано ме разсмя с тия Уши,Мастики и пр. 😂😂😂
Хубав ден! 🌺

# 1 392
Добро утро!
Писали сте, писали снощи, ала кака ви Елиф една чашка мерло я събори рано-рано. Ми тъй е, като не спортува редовно.
Честити рожденички Мисти и Сирос! Най-желаното да ви се сбъдне!
Честит имен ден на хлапето Сиросно и мъжлето Салино! Ако изпускам някого, да прощава, но да е честит и той!

Лека за тези на тръстиката!

# 1 393
  • София
Мистиче жива и здрава бъди душицо, все така готино момиче ❤️

Оо Кло, слънчевата система😂Или с глина или стериопор, при нас го дадоха от вторник за петък та Павел писа и снимки, като бук нещо. Нямахме време. Инак за вулкан идея ако има някой да прави давам.

# 1 394
Мисти, честита да си, жива и здрава, да те слушат твоите мъже! Flowers Hibiscus

Уиш, съчувствам за крака, много неприятно. Дано болката отшуми по-бързо и без последици.

Искам на морето със Сирос. Тук е отврат. Мокро, мъгльосано, мрачно. Брр.

Трябва да събера коледната украса и да чистя. Трябва да се пазарува и да се готви. И пране се е събрало. А на мен нищичко не ми се прави.

Общи условия

Активация на акаунт