Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 949
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 575
Фенки сме тук,Мид и тя е от наште 🤍🖤.Аз нямам избор ,или фенка на Юве или на никой,преди МУ пак гледах първенства,но сега не пропускам съвсем.

# 1 576
  • Euskal Herria
Благодаря ви за пожеланията, дами!
Уиш, торта правих, как иначе. Ама то набързо, без необходимите пособия... Поне е вкусна, само шоколад, ще се изяде. А и тук е доста народ насреща, ще удари едно рамо в унищожаването й. Wink
Показвам в скрит текст, който иска, да прескача
Скрит текст:

# 1 577
Защо ми трябваше да отварям?! Премляс!

# 1 578
Главата ми не е в ред и в двата смисъла.  Хем цял ден неспирно ме боли, хем в работата такива простотии натворих... Утре ще разбера какви ще са последствията от мазаляка.
Ени, как е Синеочето? Дано е по- добре Hands Pray
Оги и Ре да се оправят, тук няма да оредяват редиците, щот вие си мерите короните! Утре да докладвате, че сте във форма Hug
Аз никога няма да вляза в кетоза -НИ-КО-ГА! Сутринта пих нимезил, щото не издържах болката, а сега правих пуканки, да се забавлява психодиспансера, и без да се усетя натиках цяла шепа в голямата си уста...

# 1 579
Това набързо ли билооо... ма без необходимите пособия ли билооо... леле, само видът й е уникален на тортата, а за вкуса й няма да мисля, няманяманямаааа... Моите торти биха приличали на купчина мокро пране...

# 1 580
  • Mediterraneo
Здрава да си, Янче! Любимата ми торта, да ви е сладко!

# 1 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Редовно изхвърлям хляб, защото мухлясва преди да се изяде.
Оня ден МУ носи два (2), един царевичен ( или нещо такова) и един "селски"... Защото му се ядяло и от двата...

нарязваш на филийки, слагаш във фризера и когато ви се дояде вадиш по филийка-две и в тостерчето за минутка.
Wink
днес спах. и утре ще спя и после може да намеря време да опиша одисеята цветно и широкоекранно. Simple Smile

# 1 582
  • Somewhere in the World
Честита да си, Яна! Здрава, щастлива и обичана😘🍀🍷

# 1 583
Ся... да не губите тренинг 🤣 а и щото утре сабалян съм тръстикова... Та да ви почерпя и за моето момиче 😍 Кога минаха 24 години.. не знам. Другарки, похапнете сладко и за още една коза 🤣
Скрит текст:

# 1 584
  • SF
Честит Рожден ден на порасналото момиче!!!!

# 1 585
  • Euskal Herria
Здраво и щастливо да ти е порасналото момиче!

# 1 586
Търтийн,здрава и щастлива да ти е!

# 1 587
Янче, здрава да си и честита! Много да те радва внучето и все с такива красоти и вкуснотии да се хвалиш!

Няма заспиване, утре ще ми се реве. Излязохме тази вечер с две дружки. Друго си е.

# 1 588
Тринки,да е жива и здрава порасналата мома!Само хубави неща да й се случват!💖💖💖
И ти се стягай,сестро!😄
За хляб, който купя от лидъла в по голямо количество,слагам в хладилника, и за една седмица нищо му няма!
Успешна нова седмица,Куклани!Не се презорвайте на тръстиката!

# 1 589
13, весел празник на твоето момиче! Щастлива и уверена да върви по житейските пътеки!

Днес прИмоция! Кафето от мен Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт