Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 954
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 560
Янче, честит празник и на теб, козичке 🥳 Много щастливи случки с онуй малинкото дупИ ☺ да те радва много, ти да си здрава да го глезотиш 😁
Мно-го сме, мно--го сме 😃🥰

Чакам килеша и сядаме да хапнем. Метнах в гювеч картофки с месце. Ще го полея с една малка бириШка, зер рожденичка си имаме. Отново 🤣😘

# 1 561
'ма ний януари можем да не изтрезняваме до средата поне, бре. Много рожденички!

Жива и здрава да си, Яна!

Огица, да се оправяш бързо и ти

# 1 562
МУ се намира в изключително тежко емоционално състояние,аз се държа ."Рома " громят "Ювентус" ,тяхната такова начи...

# 1 563
Честито помъдряване, Яни! Нека животът ти бъде красив и сладък, като сладкишите ти Simple Smile

# 1 564
  • София
Честито, Янче, да си жива и здрава!

# 1 565
  • France
МУ се намира в изключително тежко емоционално състояние,аз се държа ."Рома " громят "Ювентус" ,тяхната такова начи...
Joy Ох, БоШке, докато прочета докрай за какво иде реч, бях Cold Sweat

# 1 566
  • Германия
Яна, честито помъдряване. Благодаря за почерпката, знаеш  какво да налееш Kissing Heart

Туй мъжете, като ги оставиш 5 минути с малко дете и много умни приказки казват, явно с децата поумняват Joy

Наклепах си косата с боя и след малко отивам да я измия. Остана ми още една кутия боя, така че вече е време да сменя цвета, ще пробвам на Уиш предложението

# 1 567
Joy Ох, БоШке, докато прочета докрай за какво иде реч, бях Cold Sweat
И аз тъй. Драма, дами и господа Joy
Бобчи, тая нощ ще трябва да го утешаваш, няма как.

# 1 568
Бабче,някои деца просто са камикадзета-разрушители 🤐.Големия беше пей сърце,малкия ни спира тока денонощно.
Скоро ще се възползвам максимално на кода за намаление от Лили 😁.Ах, тъпкано ще им го върна 😈

# 1 569
Паднат ли Ювето не дава да го прегърна даже.Затваря се в себе си и тихо страда 😂.Най-тегаво беше като правихме домашни опити за Звери,бе тез тъпанари баш в овулацията ми падаха.А финал на Шампионска лига ,седми по ред май им беше и все падаха и на въпросният финал играят с Реал Мадрид ,аз със счупен крак отгоре на всичко и в овулация,паднаха нещастниците.Мъжа ми щеше да счупи масата,касата на вратата и псува две полувремена и две продължения.

# 1 570
  • sf
Измъкнаха се Юве, дееба 😆

# 1 571
Измъкнаха се Юве, дееба 😆
На косъм,на косъм 😂😂😂

# 1 572
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Редовно изхвърлям хляб, защото мухлясва преди да се изяде.
Оня ден МУ носи два (2), един царевичен ( или нещо такова) и един "селски"... Защото му се ядяло и от двата...

# 1 573
  • Наблизо
Много кози,много нещо!Ама козата е умно и оправно животно Simple Smile Да сте живи и здрави!
Ее Бобчи и аз съм фен на Юве,но личния ми фаворит са Английската лига.Като млада голямо гледане му удрях,сега вече не.

# 1 574
Честита да си, Яна!!!
Вкъщи най- големият футболен фен, по- специално- на Висшата Лига, е... щерката. Grinning Фен е на Вила тя.

Cега покрай Омикрончо мисля да си ceдна на Дъто и да не правя ненужни и безсмислени движения напред- назад, освен ако не са силно наложителни.
Пазар един два пъти седмично, децата до и от училище, разходки в парка. Туй- то. Със задаващите се Аустрелиън оупън и зимната олимпиада няма да е много тегаво. Надявам се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт