Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 516
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 165
За много години, другарки!
Веси, честита да си.
Ама малко се обЪрках са, да спазвам диети или да хапвам компир със сиренце. 13, реших, ще правя като теб, спорта му е майката. Не мога да измисля възвишен поздрав (много съм уморена, спортувах дълго).
Здраве, усмивки, добри приятели и повечко пари през новата година! 🥰🥰🥰

# 166
И моят баджак има отпечатъци от котешки нокти, точно докато Рижко си проси храна и си забива лапата в крака ми. Снощи успя да докопа едно парче баница, падна му се повишение в службата Joy

# 167
  • Германия
............................
 Но едно мога ви уверя, най- спортните натура сме у форума 😗

........................
Ама ти що пишеш с правописни грешки. О и И на БДС вярно са една над друга, ама моля да не правиш повече грешки. Joy
Хайде на спорт другарки Wine Glass

# 168
Ха-ха, наспорт, наспирт, викаш все тая. Simple Smile
До сега зяпахме поредната полицейска академия, не се задълбочаваме в последно време със сериозни филми.

Раздразних си стомаха с това плюскане тези дни. Само се спъвам в кантара и не смея да му се кача. Пак ще проговори: Машаалà! За диета ще му мисля, ама друг път.

# 169
  • Euskal Herria
Аз чух за картофите и веднага допълзях Animal Pig
Рано е още за диета - първо да свърши руската салата и тогава.

# 170
  • Германия
Специално за Ени пускам мъничката ароматната свещ, която палих на нова година - ванилия и кафява захар. Има много нежен аромат. Зад нея в момента гори лавандуловата, която си ми е кажи речи ежедневна.

# 171
Добрютру Simple Smile

Момичета, не, че нещо, ама освен ако личната ви информация не е на устройство, което никога не се свързва с интернет, то почти винаги си е полусподелена Simple Smile Колко приложения само искат достъп до снимките ви примерно.

Всъщност самото ни усещане за това, кое бихме и не бихме споделили със сайтовете, в които сме, толкова се промени за има няма десетина години, а те отделно колко си събират без да питат Simple Smile

Иначе не се учудвам, че някъде остават снимките, тук трият само мнения Joy

# 172
Ама малко се обЪрках са, да спазвам диети или да хапвам компир със сиренце.
Диета от компир със сиренце, разбира се. Картофеното чудовище в мен потвърждава, че Сорая са мноооого добри. Добро ви утро по тоя случай. Снощи съм заспала още в 9 и още в 5:30 се ококорих като истински вампир.

# 173
Добро утро!
И аз се ококорих в 5. Довърших едно кафе, отивам за второ.

# 174
А се канех да спя поне до 8. Добро утро и от мен!

# 175
Добро утро! Аз пък станах с часовник и с желание. Ще ходя на разходка из планината. Най-после, след толкова ядене и трапези.

# 176
Времето е само за разходка в планината, топло, приятно, слънцето се показва вече. Да се разходиш и заради мен, Елиф. Днес пак ще бъда шофьор, до тренировка на децата, ще използвам да направя едно проучване в мола, докато те се потят в залата. Нещо гардероба ми плаче за подновяване, дано и цените ми харесат след празнично.

# 177
Кло, хич не споменавай магазин и гардероб. Така се окръглих, че ще видя зор, да се вкарам в поносими мерки.
И въпреки това, в главата ми катмите на Мистева. 🐷🐖🐷

# 178
Добро утро, момичета! Ние рано лягаме и рано ставаме. Днес направо си отспахме до 7 и 30. Закуска и на разходка нанякъде из района. Приятен ден ви пожелавам!

# 179
  • Пловдив
М дааа...тамън ги пека Wink ама си е по-добре с тесто в момента.
Добрутро!

И аз станах, че и ние ще мръднем към балканът с приятели..да видим.

Общи условия

Активация на акаунт