Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 513
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 150
  • Германия
Не съм точно Ай ти, самоука съм, но мога без капка скромност да кажа, че разбирам доста, ако знаех английски щях са съм точно Ай ти и щах да съм много добра, убедена съм.
Това със снимките го открих случайно, аз понякога отварям снимките ви в нов таб, защото са големи и се разглеждат по-хубаво. Понеже никога не ги затварям веднага /в момента имам отворени над 350 таба/ видях, че снимките си имат собствен адрес във форума и дори ние да ги трием от постовете си те си остават във форума.
Не съм много сигурна, че няма как да се намерят адресите им от външни търсачки като гугъл примерно.
Примерно така съм си оставила двете снимки на 13, които пусна с рисунките от детската стая и си ги гледам и им се кефя много.
Вече мисля лични снимки да качвам от външни източници, а не директно във форума.

Ренко, я какъв сладък бузанчо виждам Kissing Heart

# 151
Достатъчно инфо съм писала из форума,че снимки да ме притесняват. Особено на манджи или китки 😂

# 152
Мисте, луд умора нЕма. На входа на паркинга през почивните дни има две възможности за купуване на Сорая. Производители. Какво да правя, като в квартала на всички "прекупвачи" им е с телен червей стоката тази година. Пък и за 90 ст. килото бива. Толкова ги взех съботата преди Коледа. Вижда се края на двадесетте килограма. Ако искаш, да свирна следващия път.

# 153
  • Пловдив
Хм...я пиши до модераторите. Браво за уменията ти Simple Smile
На Ре мъжа може да помогне...нали е по сигурността.

# 154
  • Германия
Аз също не се притеснявам да споделям лична информация тук, но не бих искала снимките, които са лични и показват мен или семейството ми и уж ги изтривам след това да стоят на сървъра на бг мама. Пак казвам, не съм сигурна, че няма как да се уловят от търсачките, което вече го намирам като пробив на сигурността.

В темата с въпроси към администраторите избягвам да пиша, защото явно каквото попитам не им харесва, не ми отговарят, а само ми трият поста Joy

# 155
Точно на Ре мъжът ѝ беше забранил да качва каквато и да е снимка.
И не ползват техни сървъри за снимките, външни са. Което е още по-лошо.

# 156
За много години, момичета! Бъдете здрави и запазете тази прекрасна и подкрепяща атмосфера в темата!
Сорая взех веднъж и не ми харесаха. Всъщност не знам дали не ме изментиха.

# 157
Хахаха много яко се разхилих на това,че като чуете картофи и се сещате за мене. 😂 Ми така е,като само това ядеше моето малко чудо. Ко да правя. 🤷🏻♀
Мисте,ние с теб ще вземем мръФки,компира е подсигурен,те да си ядат сирената. 😆 Ааа мога да ви подпомогна с 5 литра зехтин! 😂😂😂 Разменям го за Бейлис. 👀🥴
Якче,това е кофти за снимките. 🤐 Май и аз ще се огранича. Аз и в ИГ дребната и мен качвам само в личния профил,в другия много рядко и после трия.
Май ще поемам към банята и ще полегвам. Баси скуката ми е. Ще позяпам тикток или ще почета нещо.

# 158
  • Пловдив
Точно на Ре мъжът ѝ беше забранил да качва каквато и да е снимка.
И не ползват техни сървъри за снимките, външни са. Което е още по-лошо.
да, де...да ни светне, ако може как да ги трием и да не оставя следа Simple Smile

# 159
  • Euskal Herria
Всяка снимка, качена в нета, остава следа.
Снимките, които са пуснати тук, след като се изтрият, не могат да се видят от тези, които за пръв път отварят поста. Но ако преди това сте ги видели и сте ги отворили в нов таб, могат да  се отворят отново - като се види в историята линка.
По-рано снимките се виждаха и в имейл известията за нови отговори, дори и да се редактира поста. Сега има само текст, никакви снимки. Даже и да е картинка от нета - излиза празен имейл.

# 160
 Рекох на милото, давай да гледаме някой лежерно филмче, той ок! Ама го избери ти. Ок. Пернах пръста като видях Сандра Бълок, любима актриса. Някакво ново заглавие, " Непростимо". Не ми прозвуча като лежерно заглавието ☺, но пък Бълок... Е, хубу. То не бяха сълзи,сополиииии....тежък и тъжен филм 🤣🤣 Взех кутията със салфетки чак 🙄 Много разпуснахме 🤣🤣🤣 Следващият път...миуту да избира, явно драмата ме влече.
Ени, ве, още ли го премяташ този зехтин 😘
Котката котка е 😻
Добредошли на новите девойки. Завалийките те 😅 не виждате ли де попадате? Само пресен пример са ви последните страници у темата. НачЕ допреди три страници се пише за диети, няма и страница по- късно...сиренА, винце...компири 🤣🤣  С една дума не бива работата. Но едно мога ви уверя, най- спортните натура сме у форума 😗

След като " разпуснахме " с филма 😁 ще полягваме ние.
Лека вечер, луди калинки такива!

# 161
Не съм го барала,13. 😁 Така си седи тубата. Казах ви,че не мЪ кефи,туй то.
Ма верно от диети минахме пак на готвене. 😁😂

# 162
Аз чух за картофите и веднага допълзях Animal Pig
Рано е още за диета - първо да свърши руската салата и тогава.
Ени, чуден рижав кахалник. Киликандзерът много "миролюбиво" гледа.

Добре дошли на новите попълнения!

# 163
Така ми заби нокти в крака това долно котенцеее... Ям си аз пържолите от снощи и му давам малките сланинки,че не ги ям. И реши говедцето да ми скочи в скута,обаче не успя и заби острите като игли нокти в баджака ми! Забраних да влиза повече,ама съм мекушава и пак ще го пусна. 😁🥰

# 164
Бърди, ама точно, толкова храна има за изяждане, не е библейско баш ся, да се започва диета Joy
Трета кутия цигари отворих... ужасно леке съм.

Общи условия

Активация на акаунт