Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 432
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 135
Цял чувал картофи, моля. По възможност Мирабел. Така де, нали трябва да има от всички хранителни групи.

# 136
Айде сега и катми!!!! Милост нямате никаква! А прасето в мен днес довърши баклавата. Малкият недовършен опита само едно парче и каза - как го ядеш това, много е сладко и ме заряза да се боря с цяла тава баклава. Слава богу, че ми стигна акълът да я правя в малка тава, а не в тази на фурната. Та няколко дни подравнявах съдържанието на тавата-от ляво, от дясно, от горе, от долу. Свърших я днес най-накрая. Цял ден храна не ми се поглежда, влязох тук и се почна, сирена, катмиии, Ена и компира намеси. В хладилника имам бри и моцарела, в краен случай ще ги нападна.
Опс, Ули била, но аз като видя картофи и Ени ми изскача пред очите.😇

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 21:17 от wind and fog

# 137
Не отбирам от Мирабел, имам червени картофи...
Прясното сирене не е миризливо, сестро Мистик. Утре нямаме планове, катми си приготвила...
Бабче, редакткирах пред твоя пост одеве. КараМелова е при мен.

# 138
Мирабел са много наситено тъмно жълти и сипкави. И червени не връщам.

# 139
  • Германия
Сирос, то май трябваще да му се прави някакво баене на редактирането, за да се види от другите после трябва пак да влезеш в редакцията и само да го запишеш отново, без да правиш нещо друго. Мацките така обясняваха в администраторската. Не че е важно, но сега се върнах пак да видя и си стои без редакция
Скрит текст:

Хич не разбирам от сортове картофи, сега заради Уиш ще ходя да се просвещавам за сортовете картофи и за какво са подходящи.

# 140
  • Пловдив
Идвайте ма без сирена...Grinning

# 141
  • Euskal Herria
Цяял ден по пижама и релакс. Следобед направих баницата с късметите и закусихме. Ама полага ни се мързел, в 8 сутринта си легнах Wink.
Сега великодушно ще се надигна от спалнята и отивам да заредя масата за вечеря. Е, малко рано по тукашен стандарт, ама докато седнем, таман навреме ще стане.
И психически се подготвям да прехвърля снимките от снощи в лаптопа и да ги разгледам. Ихх, не случих на мъж - фотограф значи! Как пък веднъж не ми улучи по-харния профил, тъй, с по-малко кила и бръчки да ме снима. Хич не умее, тюх! Joy
Вярно, че ако аз реша да си правя селфи, става фото тип "Издирва се" от крими сводките. Че и устни кат кокоше дупе или като на патица не умея да докарвам. Ма никой не е съвършен сепак. Wink

# 142
Нашите са Агрия 😁.Но що се отнася до тях съм като Джоуи 😂. Всъщност са два сорта, другите не ги помня,но повече ми харесват.Начи идвам на готово!Айде,от мен да мине,мога прясно овче сирене да ви уредя.

# 143
Ама, не честно, значи, аз докато се натутам да ви разпратя поканите в писмена форма, Уишмастърова ми е откраднала сборището изпод дългия нос! Ми, няма, пък!
И понеже си говорим за вещици, фризьорката ми честити НГ  с този компромат. Казах й, че ставам и за бабудЖерите и за Хелоуин. Универсална работа Simple Smile Пускам за малко, после да не мрънкате, че не сте видели КараВеловата вещица
Скрит текст:
Wink
пп Халапеньо пее на Захарната пръчица. Горката  Близлчица, съчувствУвам й искрено Joy Joy

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 21:41 от Caramella

# 144
Сега и сортовете картофи си разказваме. Аз пък зареждам в последно време все Сорая. И за да ви покажа колко съм им фен, чак до паркинга на Джъмбо ходя, често-често. За не майничките ще поясня, че за упражнението си трябва винетка. Досадно е, защото трябва все под ограничението за скорост да шофираш. Табелата за край на Пловдив са я лепнали почти на 1/3 на пътя до Пазарджик. И после още малко.

Най-сетне да видя актуална фотка на г-жа КараВелова, като Кармен си, хубавице, не ни заблуждавай със сресана на обратно коса. Убавато сий убаво, както и да го гледаш.

# 145
  • Германия
КараВелова, видях те, видях те този път. Да ти кажа, потвърждаваш поговорката, че арен кон и под скъсан чул си личи.

Питам се защо няма вариант да се трият снимките от сървара на бгмамата. Ние си ги трием от постовете, но те си остават на сървъра. Като че ли не е много редно.

# 146
Якче, я пак като за блондинки, моля! Къде остават и кой може да ги вижда снимките?

# 147
  • Пловдив
Кло, ходиш до там за картофи? Я пак... Simple Smile да си знам.
Въобще не знам ни имена, ни нищо за картофите.

Якче, ти отде ги назнайваш тия работи? Ай ти ли си? Simple Smile

# 148
Да,Кло,баш Сорая са другите!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 22:28 от Ренко

# 149
Карамел, бис или лс. По твой избор. 😎

Общи условия

Активация на акаунт