Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 421
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 120
Не мога да повярвам, че Каликандзера е котка. Ако не е и роден по Коледа, никакъв Кили не е, а си е чист мацко.

Добре дошли са ни новите попълнения, снощи (докато пусках темите ми направи впечатление, освен скритите регистрирани потребители, разбирайте в случая и мен самата, имаше още 11 гости. А дано, покрай нашето вещерско общество и други се престрашат да прекрачат прага. Успешна и здрава Нова година, аз цял ден търкам диваните. Днес съм си обещала, че рано ще си лягам.

Нито една снимка не видях, такъв ми е все късмета.

За боядисания пуловер, единственото спасение е да не тръгнеш да го сушиш, а да переш и киснеш във Вениш, докато намалиш щетата. Ама с червеното е трудна работа.

# 121
Сиросче, ти само ела! Ако трябва аз ще дойда да те взема лично. И вино има всякакво, Халапеньо премъкна вкъщи половината вино на мелнишките изби Simple Smile Вземи само Кили, да си го гушкам Heart

# 122
Сирос, сега ако ти кажа, че аз винаги имам такова сирене, нали ще нарамиш 1-2-3 бутилки вино и ще се отправиш към нас? През седмица прекарваме по няколко дена в селското шато (да живее ХО) и правя сирене от млякото, който един човек ни доставя вече повече от 10 години. Много рядко го чакаме да узрее. А през лятото купувам козе сирене от една жена от съседно село. Е, това е нещо бо-жест-ве-но! Мляссс!

Добре дошли в сборището ни на новите вещици!

# 123
  • Германия
Първо добре дошли на новите момичета във вещерското общество. Смятайте се за посветени във вещерските тайни.

Карамелова, по Сирос КараВелова, Сирос трябва да ти купи риза или сукман че ти стана кръстница Joy
та по същество, да знаеш, че в момента искрено и лично те мразя. Толкова да обичам прясно, неосолено сирене, че ти завидях и то не благородно.
До първи клас съм отгледана на село при баба и дядо, те имаха овце, които даваха на овчар лятото. И всички които имаха овце там се редуваха да получават млякото от всички овце според това, колко овце имат - наричаше се "бачване". Като вземеха млякото го подсирваха и точно когато стане като желе, преди да се изсипе в калъпа за сирене аз  засядах над казана и ядях с голямата лъжица докато ме изгонят. После прясното неосолено сирене същата работа, ядях до връщане. Най-много обичах ъгловите бучки и сега обичам да купувам тях от магазина, не обичам средните. Та представи си в кои години ме върна - едно 45-46 години назад и затова те мразя. Няма ги вече овцете, няма ги баба и дядо, няма го домашното овче сиренце, от всичко това ми остана една дванайста от къщата на баба и дядо, която близките ми роднини се опитват всеячески да ми я заграбят и спомените, които никой не може да ми вземе.

Еливче, аз си те тача теб още от миналият ми форумен живот, от темата на аватарките

# 124
КараВелова ми Ареса! 😂🤗
Гери,добре дошла и на теб! 🌺
Спрете се с това Едене,че не съм вечеряла.
Сиросче,този "нашия" е мега нахален,но иначе няма грам злоба. Обаче с елхата голяма игра пада. 😆😂 Имам и клипове,много е сладък.
Килито си е бонбонче. 😁🥰
Аз пък не обичам прясно сирИнЬе. 🤭 Ям де,но не ми е любимо.

# 125
Хммм, не ѝ било любимо. Я го нарежи на малки кубчета, постави ги в кутия, поръси с пушен пипер, разхвърляй няколко черни и зелени маслини и листенца розмарин и на финала полей със зехтин. Изчакай един ден и след това, ако все още не ти е любимо, изпрати кутията на мен.

# 126
Уиш, казвай тия работи навреме, де! Со все всичкия запас ще пристигна, барабар с телешкото.
Карамел, ще взема дзверО, колко ще го гушкаш... друг въпрос.   
Бабче, редактирах КараВелова, но явно само аз виждам редакцията.  По моя край е "бачуване". Ех, къде върна лентата.

# 127
  • sf
Чакам Уиш да ми каже адреса на селското шато. Вино ще донеса, даже и мед, да пекнем сиренцето с едни орехчета.

# 128
Това със запеченото сирене с меда и орехите беше подъл удар под кръста. Няма да ставам до хладилника. Няма. Оммм...

# 129
Вещици такива! Добре, че съм преяла, даже и не ми се пие. Сигурно нещо съм се повредила!?
Сирос, признай си какво си дала на Кили, ма той на снимката гледа точно като едно доволно, сладко, мъркащо котаче! И като котка се държал, не е редно туй нещо!!!
Стела, Гери, добре дошли! Колкото повече, толкова повече!
Такааа, организацията за купона тече, ида и аз, но го не остана нищо за носене. Ще взема домашното винце, давайте адреса на шатото и ще се дотъркалям.

# 130
Приятно ми е, КараВелова, Лорчето Каравелова Joy
Сисунчето ли искаше вместо палци да има сърчица? И аз искам и да ви нашляпам на всички по едно огромно сърце, та да ви напомня за вашите Heart И не ме мразете, идвайте вкупом, буцата е огромна, ако не стигне, ще поръчам още.
Якче, разчувства ме с детските си спомени, топла прегръдка от мен и успех на новите замисли.
Веселинче любимо, наздраве! И уиски имам, щом твоето е дошло късо, ще ти напълня чашата до горе. Здрава да си ми и все така цветна Heart
Гери отдавна не е писала, нашата Гери, не новата. Гергинооо, да се Явиш! Прекръстих те, на Великден ще ти дам нова риза Simple Smile Heart

# 131
Не ви чета, не ви чета, не ви четааааа... нищо не съм прочела за прясно сиренеееее... отвратителни стеее...

# 132
  • Германия
Карамелкова, не тъгувай слънце, няма как да те мрази човек теб, но такава е приказката. Любя си те аз теб и не само, всички вещерки в това общество сте ми любими. Ха, тръгна ми годината с любовни признания. Все на любов ще ми/ни върви Heart

Сиросче, още се вижда КараВелова, но не го редактирай, много е сладко така. А тя редакцията във форума от доста време си работи както си иска.

Мързелче, да видиш на нас какво ни беше с твоите тичвички Joy

# 133
  • Пловдив
И аз в отбора на Ени...не обичам такива мекошави, миризливи сирена. Яжте си ги Joy Пас съм!

Забърках катми и ще сложа тЯстото в хладилника...да видим ше ядем ли нещо заранта или не... Simple Smile

# 134
Аз освен картофи да нарамвам... Че много вино стана Grinning

Наш'та котка милата още не може да се успокои, дали защото й беше първа нова година без Котьо, ама този път много се стресира.

Общи условия

Активация на акаунт