Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 281
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
Всички снимки изтървах, ама нали е ден за релакс... докато отворя темата и сте ги изтрили Simple Smile.

# 106
  • Германия
И аз пак изтървах всички снимки. Но от 11,30 до 16,30 такъв сън му ударих, че съм като нова.

Старата година завърши с един неполучен коледен бонус, който имам обещанието от фирмата, че ще го получа ама друг път, но благодарение на това взех много важно служебно решение. Сега трябва да изчакам около 3 месеца, а не ми се чака. Когато реша нещо го искам сега и веднага да се случи. Лошото е че и ММ е на мнение да изчакам с поредната крачка. Но знам, че в крайна сметка ще стане най-доброто за мен.

И аз нищо не си пожелах в полунощ, но тогава на нас забраваните, ще ни се получават всички желания през годината. Винаги съм си пожелавала нещо и съм си давала обещания, които не спазвам. Сега няма да си ги давам и ще стане.

Я ми кажете 4-ти ли е първият работен ден в България. Трябва да говоря с координаторката от фирмата, но не искам да и звъня в почивни дни, не че тя почива много, но все пак

# 107
  • sf
Да, 4ти е първия работен ден.

# 108
4-ти е,да.
Якче,хареса ми това за пожеланията.
За другото-да ти се нареди по най-добрия начин! 🤗
Тарти,👀 чак пък да не е от мене ли? 😂
13,добре че си ти,да ни отсрамиш с купона. 😁🤗 Радвам ви се!
Нещо ми е тъпо,скучно и някакво никакво цял ден.

# 109
  • Mediterraneo
Ени, мойте, ако ги видиш, не са от мен. И твойто тъй го виждам.

# 110
Така де,случва се. И мойто като се роди,ЛЛ каза,че бащата е ясен,но за майка му не е сигурно. 😁😂 Но тя като бебе му беше копие на него,сега вече не виждам толкова прилика. Абе да са живи и здрави,пък другото както дойде. 😊

# 111
Здравейте, момичета! Blush
Исках да ви пожелая честита нова 2022г и за много години!
Бъдете здрави, щастливи, обичани и уважавани!
Много готини сте всички, понякога ви чета и е много леко и разтоварващо с вас. Все не се престрашавах да пиша, но реших, че Новата година и новата тема е подходящ повод да се появя, поне да ви поздравя.
Светло и топло местенце е тази темичка! Simple Smile

# 112
Добре си ни навестила, Стела, а ако ти хареса може и да останеш Simple Smile

# 113
Стела, така се прави 😀 Нова година, ново местенце, идвай, намествай се при нас, тук е Мамината ръкавичка Simple Smile))
И малкото Ени, и малкото Сиси видях, пу-пу! Красавици и половина! Друг пуска ли снимки?! Дано не пропускам.
Бабо Якче, много мой тип си ти. Късмет, много късмет за това, което си решила!

# 114
Стела,добре дошла при вещичките. 🥰🤗
Вижте го този нахалник! Свали три играчки от елхата,а тази си я гушна и не я даваше. 😂

# 115
Здравейте и от мен. Честита Нова година!  От доста време ви чета. Много ми харесва атмосферата в темата. Надявам се да приемете още едно ново попълнение.
За мен - детска учителка, с малко дете в градинска възраст, съпруг, с които преминахме през много здравословни перипетии.
Сега сме си легнали и гледаме филм. След малко детето в леглото и така чаканата тишина.
Приятна вечер на всички!

# 116
Добре дошла в отбора,Гери!Чувствай се като у дома си!,😃😃
Начи, изпуснах снимките на дечата,ма кат съм си залюхана...😃😃видЕх само котаранчовци!
Нещо щях да споделя,ма уискито ми й малко....ай наздраве ,Хубавелки,за мое здраве!Дзън!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 21:35 от Veselina Ivanova 610776

# 117
Добре сме заварили Стела и Гери!

Ени, чуден нахалник 😍
Ей го моят дзвер, хванат на местопрестъплението - разбирайте, прави на топка килимчето пред банята.    

Скрит текст:
[]
Да го похваля - пред гостите се държа КАТО КОТКА.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 05:23 от Сирос

# 118
Сбирайте се жабчета Simple Smile
Изпрах един нов, червен пуловер на Халапеньо, а той да вземе да оцвети бежовия пуловер на Убавеца...Хем 3 цветоулавящи кърпички сложих. Яд ме е. Накиснах във вениш, дано се оправи.
Донесоха ми прясно сирене, току що направено и неосолено. ОБОЖАВАМ, така се наплющях. Добре, че не съм си давала обещания през Новата година да ставам красива  Joy Animal Pig
Сиросче, Ени, зверчетата са ви...ах, ох Heart Eyes

# 119
Карамелова, давай адрес на лс. Обожавам такова сирене! Ида с вино или с каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт