Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 781
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 680
Едно време набивахме тапите навътре и пиехме така...

# 1 681
Какво да правя с боб мунг?
Лейла,набутай тапата,прецеди от корк и наспорт.

# 1 682
  • Германия
Layla, навиваш една видия и със клещит вадиш тапата. Не може да нямаш поне една видия в къщи.

Карамелчик, аз бях като теб, вода пиех много малко и то само в жегите и само една марка минерална вода. Това беше до преди 2-3 години, когато открих моята кана за пречистване на водата. Сега спокойно пия по 2-3 литра дневно. Когато затръгвах към Германия каната беше първа в списъка. ММ и всички на които казах, че ще си я нося с мен ме обявиха за луда. При ограниченият багаж който можех да взема, каната и филтрите бяха задължителни.
Не съжалявам грам че я помъкнах с мен. Тук има само на Брита каните, а не съм пила вода от тях и не знам дали ще ми хареса. Много съм капризна за вкуса на водата.

Кой питаше за черен дроб на фурна. Аз го пека само с малко мазнина и много малко вода, овкусен със сол и черен пипер. Обаче като започне да ми изглежда готов, срязвам едно от парчетата за да хвана момента кога да го извадя. Аз понеже не го обичам сух го вадя веднага когато изчезне кръвта във вътрешността. Така ми е направо като пастет вътре. ММ обича по изпечен и за него са по-тънките парчета, а за мен дебелите

# 1 683
Видия и клещи е гениално!Какво ли не прави човек от мерак за спорт!
🦾🦾

# 1 684
Вие сте гениални.
Ама за тия инструменти трябва да сляза 3 етажа надолу и поне 10мин да ги търся.А нямам това време,защото няма къде да оставя бебето.
Сега седя и рева,защото и да се из*и*ая като хората не мога.Нещо ми е в повече.Да,поредното мрънкане от страна на майка на малко дете,ама ще ме прощавате.Вярвам,поне тук мога да си излея мъката.Не може да нямаш 1 минутка за себе си,просто не става.Избива ме на агресия направо.

# 1 685
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мързеливото ми Аз в момента свещенодейства на 3 от 4-те котлоня... На единия къкри супа със свинско, на втория свинско със зеленчуци по китайски, а на третия - нудъли за китайския бъркоч... тралалалала изплясквам

прочетох те и се почувствах пренаядена и още по-поспалива.
и съвсем малко виновна, че у дома няма и 1/3 от тези кулинарни чудеса.
но има бейлис.
наспорт и лека.

# 1 686
13, Лоли, да са ви здрави и честити децата! По пътя си да срещат само добро!
Наспорт от мен, пия вино и пека макарони на фурна със сирене и кашкавал!

# 1 687
Само с набутването на тапата навътре си имайте едно наум, че вино от тавана после не се маха.
От опит го казвам.

# 1 688
Какво да правя с боб мунг?
Лейла,набутай тапата,прецеди от корк и наспорт.
На яхния,с лук и моркови.Сварява се адски бързо, набъбва и се разпуква,става много грозно нещо.Шефчето много го харесва,аз не съм се осмелила още да го опитам 😁
От както може да се обръща,взимам дребния с мен във вц-то,ако съм сама.В коша за кола,и айдее😂.Иска се и креативност и компромиси, когато гледаш сам бебе и малко дете.

# 1 689
  • sf
Лейла, остави бебето в леглото, така че дори и да се върти да не може да падне и иди се изпикай като хората. Нищо няма да му стане дори и да похленчи малко.

# 1 690
Че го оставям,го оставям.На земята,в леглото му.Като беше малък и не се въртеше на всички страни,нито пък си мислеше,че може да лети,го взимах с мен до вецето или да се изкъпя,позициониран на люлка - шезлонг.
Ясно ми е,че варианти има.Не изпикала се не ходя.Ама понякога ми се мрънка,много ми се мрънка.
Да не забравяме,че и този месец почти целия съм в цикъл.. Sob

# 1 691
Лейли, мрънкай колкото искаш, стига да ти олеква! Не натоварваш никого. Ех, защо не си по- близичко, да го взема малчо, аз да се наситя на пухкави бузки, а ти да вземеш глътка въздух. Hug
Любими мои, няма шанс да заобичам вода... Миналата година ме оперираха, преди операцията дават някаква гадост, която трябва да се разтвори в три!!! литра вода и да се изпие, за прочистване, нали. Казвам на сестрата - аз три литра мога да изпия, но в течение на една година, примерно. Както и да е, разтворих гадостта в половин литър, който не ме питайте как изпих, ама действие зеро. Викам ей ся овапцах работата, колежките по съдба, не могат да си вдигнат гащите от позиви, аз не... Добре, че си носех хапченца, та се разстроих и аз Joy
Приятелка е с ковид, днес й е излязал теста и малоумната лаборантка, излязла с резултата в коридора и крещяла - Гертруда (примерно) е ПОЗИТИВНА!  Бе, това нормално ли е? Аз ако не дай боже съм серопозитивна, пак ли ще крещят КАРАМЕЛА Е СПИНОЗНААА!  Тия съвсем изплискаха легена, няма ли някаква конфиденциалност относно заболяванията на народонаселението?

# 1 692
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ей го младежа. Почти прилична снимка.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 22:59 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 693
Лолиии, страхотен е  и с тоя  дяволит поглед, гуш, гуш!

# 1 694
Мързелотооо, само хабиш ника напразно! Три яденета наведнъж, срама нямаш!
Бррр, Лейла връщаш ме 13 години назад, когато номер две беше малък, репей залепен за мен, нито миг спокойствие. В редките случаи, когато успявах да се измъкна и да го оставя на баща му, тихо на пръсти се промъквах до входната врата, обувките ми бяха в ръцете. Тихичко я отварях и затварях, звук да не се чуе, обувах се отвън на платчето пред вратата и докато стигна входната врата на блока/на 1 етаж съм/, дзверо вътре вече беше пуснал сирената.
Нооо, споко и това минава. Ей го на 14 г с 41 номер обувки, а големия тази година ще прави 24 с 45-46 номер на обувките.
Лоли, голям сладур!

Общи условия

Активация на акаунт