Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 883
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Абе Сиросче, то и аз съм тъй ама...как да ги изключа като няма как да си готвя само за мен така. То сега ми е зор, па инак...Head Band И не мога и не мога да го измисля...
Ще накупя тая седм. риба и повечко салати и така...мм спря и хляба. Зор му е, ама да пробвал, та ще видим. Но довечера ще направя спагети за тийна, че риба не ще Close

# 1 666
Ми аз ще готвя само за детето, МУ го няма. Та яйца, риба, салата, мръвка и бульон. Само да не ми прати свекито тенджера със сарми, че отиде... пусти ориз, много ми е слаб ангелът пред него.

# 1 667
Ми, Сиросче, то май само вода остава като изключиш тестено, ориз, картофи, млечни Simple Smile

Ох, риба ми се е прияла от няколко дни, трябва да купя и да пекна някоя вечер. Ама МУ хич не я долюбва, яде ама с огромно нежелание.

# 1 668
  • Пловдив
Аз имам и св.черен дроб...та кажете как да стане вкусен, ама във фурната Thinking

# 1 669
Айряна на Карамел ми напомни за най-най-омразният ми "десерт" от детството,което баба се опитваше да ни пробутва-кисело мляко със захар 🤢.Добре че не беше настоятелна,а братовчедка ми изяждаше и моето.
Мога да мина само на салатен режим с млечни,и то само лятото,със зеленчуци от градината.Значи ще си ходя обла.Тъкмо захлажда пак,да имам мазнини да ме топлят,че с тия сметки за тока...😂
Забравих да напсувам доставчика на интернет ни 🤬🤬🤬

# 1 670
  • Оптимист по принуда
Браво, момичета, от мен имате виртуална подкрепа с режимите Hug

Карамелму , ща бия. Ми кво няма да те боли глава  ката ден, ся и друго ща заболи кат хвана жулковицата! Шегувам се, не се обиждай Hug Моля те, пий. Много вкусно и по-лесно е, ако си нарежеш във водата резенче лимон, краставица, портокал. Не голямо количество, ами започни с малко шишенце - само 4 на ден и си пушка! Ще видиш как ще намалее главоболието Heart

Мисте, хич не го умея св.дроб, никога не ми се е получавал. Знам, че се киснеше нещо, за да е по-крехък, друго не знам. Пилешки как да е, ама този, не мога да го готвя.

# 1 671
  • sf
Аз си поръчах режим при един диетолог, сега остава да почна и да го спазвам. 😆 но положението никога не е било толкова зле, даже и като бях бременна.

# 1 672
Ето я ,столетницата.Много е готина

Не,МУ не пие вода, никаква безвкусна течност не влиза в устата му,освен в жегите.Тогава пие по литър и половина.Затова чай и винаги имаме поне 5 вида .
Бърди,риба правя с подправки на вкус(у нас зехтин ,чесън,сол,дивесил ) в корема и увивам в хартия.Пека един час на 200 градуса в студена фурна.
Донси,там е ключа.Ще кача моят познат ,понеже е в публична група снимката ,ще му скрия лицето само.Падна ми шапката .
Едит

# 1 673
Бобчи, и аз така. Пъхам в корема лимон, розмарин, чесън и пека във фурната. Обикновено пъстърва купувам, от време на време някой лаврак като видя на промоция.
Дроб никогаж не съм правила, такова чудо не ям. Прословутият одрински понасям по 1-2 парченца само.

Карамелчик, и аз направих връзката между водата и главата. И аз по малко пия и често ме боли. Хубава идея е дала Деми за лимон/краставичка. Остава и аз да я послушам Simple Smile

Зор ми е да оползотворя домашното червено вино. Мисля да направя примерно литър с парченца ябълка и портокал. Ще стане ли нещо или да не го хабя?

# 1 674
Сиросче, много работа е това за мен Joy Шегувам се, пробвах, но не ми харесва никак, тия магьосници от какво го правят не зная, но рецептата им е Heart Жалко...

Кара миа, аз айран пия само лятото, но си го правя "арабски". Колко е арабски - не ме питай. Така са ми го казали в студентските години и още си го наричам така. Киселото мляко се разрежда с вода - както си го харесваш, но се добавят сол, черен пипер и евентуално малко (или пък много) лимонов сок.
Без сол не го понасям. Мяза ми на разтворен училищен тебешир Rolling Eyes
Е, то и аз съм с "тежка" диагноза, ама пия почти само вода. За специални случаи пия нещо безалкохолно, по възможност да не е газирано.

# 1 675
  • Пловдив
Бобчи, ся остава да кажеш какъв му е режима на човека... ма подозирам ВМНВХ.

# 1 676
Не е.С диетолог работи ,това е от 20.09 до декември средата.Ще питам ,той е мъж на много близка приятелка ,но знам че на грамажите много държи диетоложката.Пробвал е всякакви диети до сега.Просто трябва да се видим ,че по телефона все набързо говорим и ще каже подробно.

# 1 677
  • Варна
Честит празник на всички, които имат, не мога да запомня, а и аз, докато се включа вие сте вече на 10-та тема.

# 1 678
Мързеливото ми Аз в момента свещенодейства на 3 от 4-те котлоня... На единия къкри супа със свинско, на втория свинско със зеленчуци по китайски, а на третия - нудъли за китайския бъркоч... тралалалала изплясквам

# 1 679
Честит празник,Яна!
Честити да са и децата на Търти и на Лоли!
Желая здраве! Heart

Много съм изнервена и хич не ми върви.
Само ще кажа,че тирбушона се счупи в тапата на бутилката вино,и сега ни напред,ни назад. Angry

Общи условия

Активация на акаунт