Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 885
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 650
Честити да са дечицата на 13 и Лоли! Весел празник!
На мамите е рано за наздраве, ама като дойде времето да си знаете😄

# 1 651
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честити да са козлетата на Тринайсетицата и Лоли! Честити и щастливи да са и мамите замесени в това щастие! И да почерпят - Тринайсчето със снимка на удивителната рожденица, а Лоли освен снимка с пушкалото, да приложи и някой бисер на козлето, това умниче ме спечели во век с остроумиците си Heart Eyes
Ени, как е Синеочка?
Снощи в един мих банята... После четох за кетозата, в резултат пия кафе без мляко. Гадно е.
С две думи, положението е -КУ-КУ!
Уважаема, син МИ, тоя остроумник, оня ден се жали "В градината госпожата ме кара да правя разни неща, и ми казва, че си има правила. Но като  ме карат да правя нещо, което не искам, така ме тормозят!" Grinning
Готов е за адвокат...

ogitsa, спира ме това, че работя с клиенти все пак, а и не се знае, дали мъжа ми ще мине да ме вземе, или аз ще трябва да се само прибера,  иначе в къта за почивка има солидно количество бутилчици...

# 1 652
Забравих да ви кажа, че днес съм чисто нова (пу-пу), правих домашен тест, минус е. Но ще поседя тая седмица вкъщи, че не е разумно да плаша колегите. Детето е у дома, но като повторя теста ще я пусна.

# 1 653
Ре, дали да не ти вземат един тест за грип от аптеката? Знаеш, че озелтамивир се почва възможно най-рано. Защото не са ти май съвсем характерни за Ковид симптомите.

# 1 654
  • София
Късно Попи, трети ден е вече. Кашлях по-малко тази нощ, но ако трябва ще се снимам, че хич не беше добре, а и температурата е продължителна.
Ще се оправя, просто наистина от години не съм имала температура.

# 1 655
Лоли, да му изядеш умната муцунка и да спрат да тормозят детето с НЕинтересности Joy
Развях белия байрак и се предадох за тв в спалнята. Чакам техник  да го включи. Виждали ли сте мъжка пеперуда? Пърха с крилца и пируети чак прави повелителят на дистанционното, считайте каква скука съм в спалнята, щом едно тв носи такава емоция Stuck Out Tongue Winking Eye Но не това ми е драмата, открих, че животоспасяващият ми айрян съдържа захар! Това ме погуби! Пих вода... а аз такава гадост не бях пила от времето, в което Мойсей счупи скрижалите. Щях да се издрайфам, не преувеличавам грам! Освен да си търся някакви билкови чайчета и да ги изстудявам, щото топъл чай само с пържени филии приемам. Депресирам се сериозно.

# 1 656
Карамелке,МУ не пие вода.Преди пиеше кола,фанта,сода и т.н.Сега правя чай с тенджУрата,слагам мед,лимони и пие.Чай от резени ябълки с канела е супер.Аз не хвърлям храна и после прецеждам,овалвам ябълките в натрошени бисквиДи и ей го десерт.едит-пече се оваляното върху хартия.

# 1 657
Бобчи, едно лято мама непрекъснато ми правеше чай в тенЖура, голяма тенЖура, после в бутилчици и в хладилника. Харесваше ми. Мед и ябълки няма как, не, че не искам, просто шевовете на фустаните ми протестират...
Гола вОда ненавиждам!!!

# 1 658
  • София
Ох бе Кара Миа, това с водата ми напомни за един виц. Питали една столетничка за тайната и и тя казала, пия уиски като съм щастлива, вино, като съм тъжна и вода, когато съм болна, но до сега, толкова болна не съм била.

# 1 659
Ама как така не пиете вода? Изобщо ли?
Аз не че много пия, по цял ден не се сещам, вечер пия чаша след чаша, после ми се плацика из корема Joy Друго като пия не успявам да си утоля жаждата, само с вода се получава.
Чай мразя, само като съм на умирачка пия - обикновено джинджифил с лимон и мед. Правя в една малка тенЖурка, изпивам две чаши и дотам.

# 1 660
Бърди, чиста вода или  гола вОда не пия!
Ре, и аз така,  всички ми повтарят, че главата ме боли нон стоп, защото не пия вода, но никога не ме е боляла толкова силно, че да ме накара да пия ...
Много ми е интересно как така имам  огромен проблем с изпиването на 2 капки вода през деня, но не и с изпиването на 2 бири вечерта. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 661
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нещо ме питахте, но забравих какво. виждам, че години и краци обсъждате, та да кажа (пак) 14 годишен е Горинич, за две години от 45-46 мина на 47-48. над 1,80 е, последното мерене беше 1,83 август някъде.
обувки намирам лесно -меркари, фешън на живо, ремикс - онлайн. поръчвам по 5-6 чифта, пробват и който на когото стане и харесат. другите връщам и така.
в "нормалните" магазини отдавна няма обувка като за него.
не знам дали заради бащицата или аз съм му повлияла, но не носи маратонки, освен в часовете по физическо. сандали лятото да, иначе с различни модели ежедневни обувки.
не издържат дълго Sad даже по-марковите. Sad ама здрав да е - да ги къса от ходене.

сетих се. за мортирата попита някой. това е специален пиЗдолет Wink за изстрелване на сигнални ракети. с широко дуло е. абе точно като ролка от алуминиево филио. Wink

# 1 662
Карамел, да се подкрепяме, сестро. Днес съм само на вода, че не фустаните и панталоните, ми пижамите ми отесняха. Confused
Защо не си правиш ти айряна?

# 1 663
Сиросче, много работа е това за мен Joy Шегувам се, пробвах, но не ми харесва никак, тия магьосници от какво го правят не зная, но рецептата им е Heart Жалко...
Ти някакъв специален режим ли правиш?
Подкрепям те и ти съчувствам искрено... вода... Head Band

# 1 664
Колко да е специален - не знам. Махам ориз, картофи, тесто, а млечните след още някой друг ден и тях. Много се омазах по празниците, много. Не мога да се гледам. Чувствам се като препълнена каца с козунаци. Прелива ли, прелива.

Общи условия

Активация на акаунт