Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 886
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Пловдив
Аз пък съм доволна от моята сметка за ток..пу-пу!

Ама от друго не съм Head Band ей, начЕ още щом споменах тийнове и ми се стовари яд на глава...от моя, де Confounded Ся мипише, че видиш ли днес, посл-2часа ще им е класната по руски Dizzy Face и кво щял да прави, т.е не е учил. Не ни и каза, а ми пише че бил. Та изречението ми беше, че е наказан и точка.
Не мога място да си намеря!

# 1 621
Мисте, затова темата тийн трябва да е табу 😂😂😂.Няма,няма,и от Школо ме изненадват с оценки 🙄

# 1 622
  • Пловдив
Мисте, затова темата тийн трябва да е табу 😂😂😂.Няма,няма,и от Школо ме изненадват с оценки 🙄
ама той моя Не учи бе, не учи! Как да се случват нещата...ми никак! Close

# 1 623
На бюрото ми отпочива една топла и уханна, огромна тава с милинки
Къде е това бюро, да нагледам тавата? Само ще гледам, обещавам.
Леле, Добри! Искаш да кажеш, че Горинич носи с един номер по-големи патъци от Говендър Мой? БоШШШке! Питай ме за ноу хау как се поръчват обувки 47-ми номер за абитуриентски бал, за да ти напиша сага с размерите на "Война и мир".

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 10:54 от Анонимен

# 1 624
ама той моя Не учи бе, не учи! Как да се случват нещата...ми никак! Close
Говори ми, говори 🤐

# 1 625
Ооо, Нахалницата вчера много учи. По нейни думи, направо се е счупила от учене, защото днес имат класно по БЕЛ. Е, вярно, че първо си оправя маникюра. После пробва нов грим. След това изигра няколко игри, чийто звук чуха и от съседния квартал. Но учила била. Хм.

# 1 626
Аз съм в трепетно очакване на следващата сметка за газта. Замислям се да му врътна кранчето, но ще е сложно да организираме отопление на ток от днес за утре.
Мисте, ох, това тийнейджърите не са хора. И ние сме били такова чудо?
Ени и Синеочка, Ре, Оги - да се разпишат всички.

# 1 627
Кой каза сметки за ток и за газ?

# 1 628
Ох,искам да сменим конвектора в детската с климатик.Ма как да стане, като едната стена е с гипсокартон и вата,а на другата има секция гардероб, която не може да се мести,а е на цяяялата стена,а оставащото място до тавана не е толкова голямо,че да не пречи на струята на климатика.

# 1 629
  • Пловдив
Аз, ако знаех за класната нямаше да го оставя на рахат...ама на, крие. Каза само за тази по математика в сряда и същия ден да го изпитват за 5 по физика, та уж вчера след като се гъзурчи 3ч.над чертежа си, седна да решана задачи...уж.

Ренко, и ние имахме подобна дилема и сложихме подов, под прозореца.

Уиш, направо забрайх, че нахалницата ни е набор Simple Smile Що я мисля някак за по-голяма...

# 1 630
Честити да са козлетата на Тринайсетицата и Лоли! Честити и щастливи да са и мамите замесени в това щастие! И да почерпят - Тринайсчето със снимка на удивителната рожденица, а Лоли освен снимка с пушкалото, да приложи и някой бисер на козлето, това умниче ме спечели во век с остроумиците си Heart Eyes
Ени, как е Синеочка?
Снощи в един мих банята... После четох за кетозата, в резултат пия кафе без мляко. Гадно е.
С две думи, положението е -КУ-КУ!

# 1 631
Не е добре още Синеочка. Вдига си температура,не е висока,но само лежи. Снощи й дадох Ибупром и повърна,но после си я свали сама. До 5 беше ок,спахме заедно,но после вдигна пак. Сега й дадох Хексалгин,дано живне малко.
Мен пък ме заболя зъб и още боли. Не мина от аналгина. Не искам да мрънкам и за това не пиша. Благодаря ви,че ни мислите. 🤗
Честити да са дечицата на 13 и Съншайн! Само здраве им пожелавам,другото ще се нареди. 🤗🎉

# 1 632
  • Пловдив
Ени, ама ние сме тук Kissing Face
Колко е висока Т? Нека си лежи...давай и по лъжичка вода, ако не иска инак да пие.

Кармелотка, макак в 1 през ноща баня??? Persevere Моля те, вземи се в ръце и спри! Kissing Face

# 1 633
Уиш,а Нахалница кой номер носи?Айде утеши ме,че само мъжките крачета растат до тия нечувани размери 47-48. Че той Горинич още ще расте даже ...
Панда,права си -аууумм Звери на ясла ,мами на диван ,както казват нале другите майки 🙄
Днес отварям прословутата система за прием,затворена още ,не дава регистрация и кандидатстване .Викам да звънна на общината,промени правили по начина на прием.Какво ли ще измислят?
Съншайн,честит рожденник и на теб!Много здрав и смел мъж да расте .
Ени,под 38 не се дава нищо ,температурата бори вируса .Давай й течности .

# 1 634
Ха, де, Мисти? Подменил ме е някой, а какво е направил с мързеливото ми аз ( което обичам безкрайно Joy) нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт