Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 899
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 590
Ранобуднички такива, имайте спокойна седмица и умната!

Сега прочетох, Тринки, да ти е жива и здрава принцесата. Такава хубава възраст...24… пожелавам ѝ късмет в живота.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 06:58 от 💙 Clo 💙

# 1 591
  • софия
Добро утро,момичета!

13, да ти е жива и здрава и много щастлвиа рожденничката Flowers Hibiscus

Аз най-после станах да се оправям за работа-нямах търпение да звънне алармата и да стана, че цяла нощ разни гадни неща сънувах и само се будих на пресекулки. Не знам какво ми става напоследък,но доста зле спя.

# 1 592
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Днес моето козле порасна с една година!💙

# 1 593
13, Лоли, живи и здрави да са ви козлетата!

# 1 594
  • Пловдив
Аууу, добрутро!

Да са ви живи и здрави козлетата! Smiley Много късмет да имат!

Вярно в тая тема сме множко Grin ма сме убави хора, няма се оплаквате Wink

На бюрото ми отпочива една топла и уханна, огромна тава с милинки, та си представете кво ни очаква И днес...ама първо кафе.

Кро, тогаз си слагам старата премяна.

# 1 595
  • Sofia
Добро утро!
Живи и здрави да са Яна, момата на Тийн, момчето на Съни! Дано не пропускам някого.
И моята девойка е козле, от декември стягам купонЯ, че ще става на 10, което си е голяма работа! Имам чувството, че сватба да организирах, по-лесно ще е. Но тя не е имала парти до сега, все нещо се е случвало, не сме правили и наистина се вълнува.
Дълга седмици ще е, дано сме здрави, че нещо пак се напрегнАх покрай омикрони, грипове и други разновидности.
Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 09:06 от Child of June

# 1 596
Добро утро!
Търтийн, да е здрава, щастлива и спокойна твоята красавица!!!

Днес и утре баткото пак ще си е у дома. В класа му има три болни деца, от вирус с внезапна висока Т, като и майката на едното болно дете също се е тръшнала. ПСР тестове не са правени, лекарите казвали, че ако до вторник не свалят Т, тогава ще правят. И класната им предложи за всеки случай да ги задържим останалите по домовете.

# 1 597
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на продълженията на тринайсетичката ни и на малкото близалче. Simple Smile да са живи и здрави и само хубави хора да срещат по пътя си.

...

Кро, тогаз си слагам старата премяна.

туй не го разбрах, може да съм пропуснала или по-вероятно проспала какво е станало.
аз ви харесвам всякакви, даже голи няма да ви върна.
и за двете се отнася.

та като писах проспали, проспах вчера. имам някакъв спомен, че съм чела много, ама какво е било не помня
съвсем. имаше ли нещо за добрите и лошите майки, за раждалите и оперираните от бебе или съм го сънувала?
за всички, съмняващи се в качествата си

# 1 598
  • Пловдив
Добре, Кро ни преоблече всички Simple Smile т.е пак ни избра готини аватарни картинки, ама моята беше огън-жена, много червена и хич не стоеше ок, та така...Това е драмата Wink т.е няма такава.

# 1 599
  • Наблизо
Добри,значи моето дете е много щастливо,защото не лепне само кухнята ами и тряпезарията и хола.Робокоп върви по два-три пъти на ден и все е мръсотия..
Честит рожден ден на рождениците!Много кози ,много нещо!Живи и здрави!

Аз след малко завеждам чавето на ясла и ще работя Сама вкъщи! Имам толкова много планове какво да направя,че сигурно нищо няма да направя накрая.

# 1 600
Търти, да ти е жива и здрава!

Лоли, честит да е малчо! Да расте здрав и щастлив!

# 1 601
Добро утро!
13, Лоли, да са ви живи и здрави козлетата, да припкат бодро, щастливи и усмихнати! С лекота да печелят успехи, приятели и пари! На малкото козле, докато порасне и започне да печели пари, пожелавам щастливо детство!

# 1 602
ЧРД на малкото Лоли! 🥂🎂🍾

# 1 603
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре, Кро ни преоблече всички Simple Smile т.е пак ни избра готини аватарни картинки, ама моята беше огън-жена, много червена и хич не стоеше ок, та така...Това е драмата Wink т.е няма такава.

Simple Smile Simple Smile не драма, метла подозирах или моето четене в полусън. по-снежно/скрежни ли ги предпочиташ?
Скрит текст:

# 1 604
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малкото ми меркантилно рогато детенце се надига, още не отворило очи и проточи гласче " А какво си ми купила за подарък?" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт