Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 463
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 845
Оги,малко шише пълно с гореща вода да сложи между краката.Много облекчава.Водата да е максимално гореща и да внимава да не се изгори по краката.През панталонки да го наложи.

# 1 846
Половин час дрямка, звъннаха ми служебно. Хубу, че. Кой знай докога шях отлепя..
Сис, роклята е много хубава, а аз не виждам що не да си с поло отдолу. Харесва ми идеята. Пробвай.

Утре тряя се извлача по-раншко сабалян.. да търкотя стъклото на колицата.. Кой да си представи, че сняг ще ръсне в Бургас 🧐😃

Ре, кво стана, подобри ли?

# 1 847
  • София
Оги, как е детенце?

Ре, ти как си?

Други болни пропускам ли? Всички на отчет!

Сис, роклята ме кефи. Аз бих пробвала с поло отдолу пред огледалото. Ако ти хареса, давай. Ако не ти, измисли друго.

# 1 848
Всичко изчетох и забравих Dizzy Face

Сиси, ако полото е по теб, а не по-широко като на снимката, която си показала, ще е идеално според мен. Много ми хареса роклята.

# 1 849
Роклята е много хубава.
С къс ръкав отдолу не я виждам, нито със сако/болеро/наметка.
Евентуално с някакво тънко боди с дълъг ръкав.

Покривите побеляха.

# 1 850
  • Mediterraneo
Сис, давай смело! На мен ми харесва прилепнало боди с поло под подобни рокли. И много носех навремето, когато носех рокли, де. Още си пазя сума ти и бодита с поло, поне 7-8 имам различни цветове. Не съм ги слагала вече 7 години( откакто сме тук, не ми се е налагало).

# 1 851
  • София
И аз харесвам поло-боди с дълъг ръкав. Имам две и много ги експлоатирам. А Малката Панда всеки път като ме види да обличам боди се смее - според нея бодитата са за бебета. Не може да ми отговори защо тогава ги има в размер за възрастни.

# 1 852
Благодаря ви,дами 🥰🤗!
Пробвах,харесах се,тясно е моето поло, което всъщност е боди 😉! Сега остава да измисля и чорапогащник ,че с черен не ми хареса,а мрежа не върви 🤕

# 1 853
  • France
Аз почти винаги залагам на сив чорапогащник. Намирам, че стои супер на краката.

Какво е станало с детето на оги?

# 1 854
Оги,одеве забравих да ти пиша-аз на Синеочка съм мазала с Гентамицин,че се зачервяваше. Просто като пишкаше не се бършеше и... 🙄 Та минаваше й,но при вас не знам какво е.
Сис,ти и чувал да сложиш,ще си красива. Нали съм те виждала. 😍
По повод бодитата,одеве заплаших дребната,че ще почна да й купувам такива,за да е загащена,че все с гол кръст! 🤯
Излезнала ми е пъпка под долната устна,ама точно на края. Викам си дали не е херпес,но не! Бяла гадна пъпка. 😖 Че и боли.

# 1 855
Сис, на мен ми е интересно какъв чорапогащник ще избереш. Аз лично бих се затруднила най-вече с него.

Ох, херпеси, гррр. Повече от седмица влача моя. Зимата много често ми излизат, обикновено няколко дни преди да се оцикля. МУ като види херпес и вече знае в кой период от месеца съм.

# 1 856
Благодаря ви момичета за препоръките. Мисля, че овладяхме ситуацията. Редувах бани с лайка и смрадлика. Може би не винаги се забърсва (Ени добре, че ми обърна внимание). Дано е нещо безобидно, като подсичане. Записах си всичко.
Роклята е много гот, да ни се снимаш в цял ръст!😉
Аз съм с 37 тем. Уж нищо ми няма, ама нещо ме мъчи. Няма наспорт, няма нищооо, само чай и вода за мен.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 19:57 от ogitsa

# 1 857
Ами то нямам особено голям избор 😜! Бежов мразя от сърце, черен не ми хареса,мрежа не върви... Фил каза и отсече 😂🤣😜
Ени,🤗!

# 1 858
  • Германия
Уф, само ви чета и лайквам, ама забравих какво четох.
Болните да оздравяват и повече да не се разболява никой.
Ваичка, как си.
Аз онази вечер си харесах един модел за одеяло и го подкарах затова не ми се пише. Ръцете ми са заети. Довърших си жилетката ама няма кой да ми зашие ръкавите и така си стои вече седмица, много мразя да шия. Първото одеяло е изплетено на 1/3 и сега ще ги редувам двете. Никога не мога да плета само едно нещо защото ми писва.
Добри, какво стана със снежинките, намери ли модел който да ти допада.

# 1 859
От мен черен, Сис. Надявам се, да видим завършения тоалет!

Оги, не писах одеве, че не разбрах много, какъв е проблемът. Написа подсичане, значи е отвън. То тогава  термална вода - Авен, Ла рош. Пръскаш и оставяш да изсъхне.

Общи условия

Активация на акаунт