Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 644
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 830
Прекрасна е Синеочка 🥰
Мисте,той бетона е цимент 🤪.Майтап,ама така на едно място да търси(ш) всичко,едва ли ще намери(ш).Набелязва(ш) нещо,и почваш да ровиш и записваш.То па доклад чак,кво толкова може да се напише за цимента или чакъла например 🙄

# 1 831
Ении, ще я изям без остатък, заедно с боцкащия шал Heart Eyes Kissing Heart Heart
Мисти, това ще свърши ли работа?
https://bg.puntomarinero.com/the-composition-of-cement-what/

# 1 832
Разкошно Синеоче❤️!
Направих мусака ,ся умувам салата с брюкселско зеле .Мист,точно цимент ли ти е задачата?

# 1 833
  • Пловдив
Разкошно Синеоче❤️!
Направих мусака ,ся умувам салата с брюкселско зеле .Мист,точно цимент ли ти е задачата?
цимент, бетон, стоманобетон...
Намерих някакви за цимента и Карамелка дет пусна линк, та ще го пратя да си сглобяна нещо тийна.
Мерси!

# 1 834
Аааххх, туй хубууууттуу 😍🤩🤗

Тук представяте ли си, ама не, не можете 🤣🤣 Има 1, 2 мм сняг, малко трупнал по колите 😊 Наче, ако не ме мързеше, щях да изляза и се фотна, че то за отбелязване в календарЯ стана този сняг при нас. Градуси ми ги пише 0 на таблетя, усещало се като -6 🤭

# 1 835
Начи е -6,никви 0 🤪🤭

# 1 836
  • France
Синеочка е Heart EyesHeart EyesHug

# 1 837
Ени,😍🥰! Много сладко това дете, бе, кукличка малка!
Карамел,🤗!
Я да ви питам
Скрит текст:
ще ходя в неделя на едно кръщене и ми се иска да сложа тази рокля,но с черно поло с дълъг ръкав отдолу,че няма да танцувам и ще ми е студено.

Дали няма да е прекалено ежедневно?
Имам и с къс ръкав???

# 1 838
  • Пловдив
По повод разговора за храненето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 839
Сиси,роклята е много хубава,но аз лично не си я представям с черен дълъг ръкав отдолу.Може би сако 🤔

# 1 840
Отгоре ще нося дълго черно палто. Сако не ми харесва как стои, заради ревера на роклята. Ще ми е студено, обаче съвсем без ръкави в заведението,та затова се чудех.
Скрит текст:

Ей такова нещо си представям

Може би с черно поло с къс ръкав? Или направо да мисля нещо друго?

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 18:48 от Sissy

# 1 841
Какъвто и да е ръкав ,според мен няма да е ок .Роклята е с хубаво деколте,асиметрична и с блуза отдолу не мисля .Но облечи се,виж се в огледалото,то понякога звучи зле ,но изглежда добре нещото.

# 1 842
Сис, моята фризьорка, много носи рокли без ръкави или такива с презрамки, с някаква блузка отдолу, много ми харесва, но аз не съм толкова смела Simple Smile
Бих заложила на болеро. Много нося и за повод и за ежедневието по- плътни.
Роклята е много хубава! Измисли й някаква нАметка Simple Smile

# 1 843
Моята също ме събуди посред нощ, щипе и боли пиленцето. Та хукнах за смрадлика да правим вана, естествено нямаше, ще пробвам с лайка. Ако знаете някой илач за т'ва чудо кажете. Дано размине, иначе ще се влачим по лекари.
Оги, дано не се включвам късно. Има сироп Феминела, който е с червена боровинка. На малката ѝ се наложи да пие, когато беше в ДГ.

Сега се връщам да дочитам.

# 1 844
Сисун, не знам за поло, но съм слагала боди с дълъг ръкав и ми харесва. Сако на тази рокля - не от мен, заради ревера. Много е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт