Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 671
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 905
Ей за това не съм на диета 🤪!
Шегата настрана,но май ще има промяна в плана за роклята,че вече май ми е тясна 🤕🐷. Пробвах да преместя малко копчетата, но не седи добре 😭

# 1 906
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
станах - закуска за домочадието, кафе и... супа а обяд. и пак ми се прилягва. а ме чакат задачи.
искам да мине и тази седмица и после ще спя, спя, спя...
ще се мотам по пижама и ще пиша във форума къде съм била и какво съм правила.
Simple Smile сега музата не ще да ме посещава и това е.

# 1 907
Мисти, сина ми е на 20, в университет е трета година, смята да ходи една година да учи във Франция, имаме семейство там, да донаучи френски. От унито ще излезе с 4 специалности и после смята в Харвард да ходи да учи право.
Иска да се занимава с политика в бъдеще и отсега има план буквално ден по ден как ще го постигне. И го спазва.
Изумява ме понякога, направо си мисля, че са ми го разменили в болницата при раждането, щото това дете не се е метнало на мене. Ама външно ми е одрал кожата пък.
И аз първо исксх в Щатите, но аз късмет нямам грам и на лотарии не вярвам, та дойдохме тук.

# 1 908
  • Пловдив
Ау, Бабри, страхотно звучи! Браво на него...и аз искам нещо подобно за моето момче, но...за сега не виждам никакви амбиции в него...ама каквито и да са. Много е нерешителен Sad по това на мен за жалост прилича...
как да нямаш късмет? Виж къде си и как се развива животът ви... Simple Smile

# 1 909
Мисти, хич не е късмет, ами много работа. Едно нещо няма в тоя живот дето да ми е паднало отгоре или да съм получила наготово. За всичко борба. Хем ме е яд понякога, защото това изхабява и прави човека циничен, хем съм доволна, защото никой не може да дава наклон в живота.
На мене това май ми е най-важно - никой да не може да ме прави на луда. Е, постигнала съм го..

# 1 910
  • Пловдив
Ами...кво да кажа...възхищавам се на такива хора, които могат и постигат много. С труд. Някои за жалост, колкото и да се напъват /не аз/ пак 0, та...си има нещичко, дори и да не е точно късмет Wink
Айде, лека ти нощ, че те обудих ...

# 1 911
Добро утро!

Брр, голям студ навън. И гаден вятър духа.

Бабри, много е амбициозно и целеустремено твоето момче, пожелавам му да си сбъдне плановете Simple Smile

Лек ден на всички! Nature Sunny

# 1 912
Добър ден/утро!Наспах се като буба,легнахме преди полунощ и спах до сега .
Затъпяла ли съм ,снощи четох ,решавах тест,не го минах ,пак четох и се изморих умствено,нещо което не ми се е случвало отдавна.
Бабри,стискам ти палци!Племенникът на МУ е много целеустремен,постига големи успехи в спорта ,шампион стана преди два дни .Точно както сина на Бабри е.Но той не живее и не е израстнал тук.
Вайче,свеки с лепенки и спрей пробва,не става.Воля само трябва,ти имаш!
Днес съм именничка,спортете за мое здраве ,мисля че и Ени е.И други имаше,ама кои бяха?

# 1 913
О, Танче, честит Бобчитов ден! Simple Smile

# 1 914
  • Германия
Добро утро,
Бобчи, честит имен ден. Честито и на другите именички, ако има такива в темата.

Днес се успах с 1,10ч. Много мразя да нямам врем да си изпия кафето на спокойствие. Днес ще съм крива цял ден

# 1 915
Добро утро и от мен!
Значи, толкова харесвам целеустремени хора,вярващи в себе си - възхищавам се искрено. То дори не е нужно да са постигнали голямо нещо в живота, възхищавам се дори на бай Иван от село, дето изкарва всяка сутрин овцете, ама знае че това му живота, не се самоизяжда, че нещо все не му достига, гони си целите и е щастлив и в мир със себе си!
Малечка пак ме събуди призори със сърбеж, та съм в изходна позиция. Чудя се да не са пък гъбички?
Ще говоря с личната.
Ени, да пишеш как е малката днес.

# 1 916
Добър ден.
Бобчи,честит имен ден! 🌺🎉🤗 Аз нямам днес,на Цветница сме със Синеочка. 🥰
Оги,още спи като порче тя! 😃 Не се е будила,освен към 6,дето проплака,но си заспа бързо. 🤗
Май да в заведеш наистина до ЛЛ твоята госпожица. Дано е безобидно нещо.
За Кло,Бабри и Деми,ще я пуска пак малката калпазанка,как ме замеря със сняг. 😆 Само че май довечера ще е.
13,съчуСтвам за чистенето на колата. Много мразя!
Хубав ден!

# 1 917
  • Наблизо
Оги,възможно е.От протриване и т.н да са.Говори с ЛЛ,може и консултация с гинеколог да направиш,защо не онлайн за да не се стресира детето.

# 1 918
Мисти, хич не е късмет, ами много работа. Едно нещо няма в тоя живот дето да ми е паднало отгоре или да съм получила наготово. За всичко борба. Хем ме е яд понякога, защото това изхабява и прави човека циничен, хем съм доволна, защото никой не може да дава наклон в живота.
На мене това май ми е най-важно - никой да не може да ме прави на луда. Е, постигнала съм го..
Е, тогава на кой да се метне това дете, при такава майка, м? Сменили го били. Браво на сина ти, Бабри! Вярвам, че ще е успее. При много труд, няма как да не стане. Много се радвам на такива деца.

Бобчита ли има празник днес? Жива и здрава! Flowers Hibiscus

# 1 919
Здрава да си,Бобче,известен консултант да станеш!
За подсичане препоръчвам баня със смрадлика и след много хубаво подсушаване,мазане с цинков крем.Познат лекар ми го препоръча,а след справка и с нета,попаднах на сходна препоръка от Уиш.
-6 беше тук(така де,-1,но усещането е модерно вече).Малко ми е замръзнала колата,и после ще трябва да я стържа 😒

Общи условия

Активация на акаунт