Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 752
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 920
Бобчита, честит имен ден! Здраве пожелавам на теб и обичните ти хора и много успех и късмет с това, с което си се захванала! Flowers Bouquet

# 1 921
Бабри,точно това, което е подчертала Сирос мислех да ти кажа! Точно на майка си прилича детето ти,но просто ти не си имала същите условия на живот,за да се развиеш повече! Кой знае днес къде щеше да си ако беше родена в Австралия, например!
При мен точно обратното! Много късмет имам в живота, не съм мързелива,ама толкова глупави решения съм вземала и продължавам да вземам,че ме е яд на себе си. Ма то бива и бива руса главица...

# 1 922
Ренко, не се оплаквай! Нали не си на - 61 градуса?
Бабри, повярвай ми, синът ти е изключение. Завиждам ти за целеустременото дете. Моите колкото са умни, два пъти повече са шматки.

# 1 923
Честит имен ден, Бобчи! Да си жива и здрава, много радостни мигове и сбъднати мечти Flowers Hibiscus
Бабри, браво на твоето момче! Възхищавам се такива хора, които знаят какво искат, имат самочувствие и вяра в себе си, чертаят си план и го следват неотклонно.

Пфу, снощи заспах след два, днес сутринта едва се измъкнат изпод топлите завивки. Няма да повтарям, че ме мързи, вече трети ден подред - сряда е все пак Simple Smile Но крайният срок ме зове.

# 1 924
  • София
Здравейте!

Честит имен ден на Бобчи!

Оги, аз вчера не знам защо, но помислих, че при пишкане я пари твоята щерка. Затова червена боровинка писах.
Трябва си консулт с лекар щом не минава.

Ени, Синеочка оздравя ли?

Ре, ти как си днес?

# 1 925
  • France
Бюти, не се учудвам, че си вдигнала кг след почване на спорт. Мускулите тежат повече. Навремето, когато подготвях полумаратон, качвах редовно кило, а за маратон - 2.
И аз като Сиска - глупави решения едно след друго.

# 1 926
  • Наблизо
Дано си права,Фил Simple Smile Ама не се отказвам ,де Simple Smile Продължавам напред,както казва един много интилигентъен българин.
Честит имен ден на Бобчи и всички други именици!Да сте живи и здрави!

# 1 927
Бобчи, честит имен ден! Здраве, щастие и късмет!
От вчера тийна е с болки в гърлото, днес добавка - хрема. Ходихме до близката лаборатория. Бързите тестове са ни отрицателни, но за всеки случай ще си седим у дома. Личната е следобяд на работа, ще и звънна. Аз извадих артилерията, хапчета за смучене. Витамини със селен, цинк и витамин д, спрейове за носа. Чай с джинджифил в неограничени количества. Това е засега. Освен гърло и хрема, друго няма. Стискайте палци, ако се е короновал, да го минава леко. На мен засега нищо ми няма. Времето ще покаже. От класа има разни липси, то ще се чуе.

# 1 928
  • France
Нормално е да има paliers, когато отслабваш. И това не означава стагнация, просто процесът влиза в друга форма.
Не мога да се сетя как е palier на български. И гугълът не ми помага Rage съвсем ме няма тази сутрин.

# 1 929
Панде,май май оздравя. Не дава да й видя гърлото,но май ще го пребори и този вирус. 🤗

# 1 930
  • София
Фил, плато е думата.
Пандич, все зле, но почнах вчера антибиотик и се надявам вече да почне да действа.

# 1 931
  • Варна
Всичко болно бързо да се оправя 😉

Бобчи, да си здрава и много щастлива, ти и твоите любими ❤
И да знаеш, много хубав човек си, благодаря ти ❤

# 1 932
  • Наблизо
Palier е етаж такова,прощадката пред вратата ти,иначе е plateau стагнацията.Оф и аз като зацикля и не ми идва думата,с ММ играем на познай думата.Така правя и с колегите,защото пък друг проблем-нали говоря на детето на български,пък думи на френски забравям сега.Оф.

# 1 933
  • София
Изпуснах ви, но съм болна. От снощи с над 39 Т. Снимката е чиста, чакам пср, който ще е - най-вероятно.
Боб, жива и здрава.

# 1 934
Честит имен ден, Бобчита! Да те глези днес ТУ!
Чета за глупавите ви решения и се смея. Много знаете "глупавите" дали не са всъщност правилните и от какви лоши решения са ви избавили глупавите.

Общи условия

Активация на акаунт