Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 772
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Пловдив
Честито на именниците!
Болните да оздравяват!

Това за целеустременото дете ми иде като оксиморон на моето...тя Уиш добре го е казала, де...
Е, днес класна по математика.Решава, упражнява...одеве ми пише - "пак най-лесната задача не можах да реша- Уфффф!"...та няма кво повече да добавя Pensive

# 1 951
Закусих две рохки яйца с половин авокадо. После кафе - чисто! Сега ям сурови бадеми,а за обяд има грах с пилешко. Вода пия много. Довечера ще ям ябълка и няколко призовки. Това ми е нормалното хранене ( когато няма празници) от години вече и въпреки това периодично си качвам по някое лице,ей така от нищото 🤦

# 1 952
Естелче❤️
Вайче,много добре вървиш според мен,то тялото ти не ще цигари .
Сиси,какви призовки ???

# 1 953
  • Пловдив
Закусих две рохки яйца с половин авокадо. После кафе - чисто! Сега ям сурови бадеми,а за обяд има грах с пилешко. Вода пия много. Довечера ще ям ябълка и няколко призовки. Това ми е нормалното хранене ( когато няма празници) от години вече и въпреки това периодично си качвам по някое лице,ей така от нищото 🤦
Satisfied

# 1 954
  • София
Прити, да ти минава бързо сецването!

Пантата трябва да дава урина за контролни изследвания и после с резултата ще ходим при нефролог. Благодаря, че питаш!

Мисте, твоето момче е на 14-15 г, ако не греша? Има време да се промени тази целеустременост. Сега го друсат по-важни мисли. Не им е лесно на тийновете с всички хормони и промени в тялото и мисленето. Някои мои съученици на времето в училище изобщо не се интересуваха от учене, оценки, нямаха планове за университет, а в последствие съвсем други хора излезнаха, изучиха се, добри професии имат, семейства ...

Сис , да кажеш какви са на вкус призовките, че нещо гледам много се впечатлихме всички. Laughing

# 1 955
На Сиси О'Рахала си е брал лайката 🤣🤣🤣

# 1 956
Ааа, аз не искам като режима на Сис - призовките не ми допадат Simple Smile Имала съм си работа с тях, не, не са моето.

Прити, много гадно, да минава бързо. МУ има проблеми с кръста, много го пази, но съм го виждала сецнат два пъти. Ужасна работа Sad

Уф, компютърът се изключи неочаквано. Уж съм настроила word-а да запаметява през няколко минути, но 6-5 изречения изчезнаха, та ги писах наново.

# 1 957
Бобчи - честита да си! Много здраве и само позитивни емоции тая година!

Сутринта бях на лекар, викнах такси, забави се доста, трафик го хванало, припотих се 10 пъти, викам край, закъснях… за щастие успях да стигна навреме и да не си изпусна часа.

Ся пак ще кажете ама много се дразня на безотговорните хора. В болница, без маска, то гъмжи от народ. В магазините също. А е задължително! Ей такива като ги видя, буквално ме избива на агресия, честно. Ми ок, може да не вярваш в мерките и маските ама поне пази тия около тебе, които вярват!

Днеска поне е слънчево, студено ама грее слънце и небето е чисто. Ще гледам после да изляза на разходка, че да наместя малко чакрите.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 13:13 от Adriana11

# 1 958
Обаче, като чета Ре, много дълго държи тази t. Това характерно ли е за грип?!

Да. С доказан с тест грип А в началото на 2020 г. дребната държа 5 плътни дни много висока t, която почти не се повлияваше, въпреки че започнахме Тамифлу на втория ден. Замалко да я приемат в Инфекциозна, но нямаше места в детското отделение и ни записаха за следващия ден. Тя пък взе, че се подобри. Вярно че се събуди с влажна кашлица, зелени сополи и яко гуреливи очи, но бяха включили АБ предната вечер и много бързо се повлия.

Мид, стискам палци бързо да мине.

# 1 959
😂🤣😭 ще го оставя,че повече ми харесва като се смеете!

# 1 960

Обаче, като чета Ре, много дълго държи тази t. Това характерно ли е за грип?!

Да. Нас като ни тръшне, по 5 дни с 39 и нагоре, която много трудно се повлиява от лекарства. Особено при детето.  Кошмар ми е голям.
Попи, последния път, като боледувахме, изписа ЛЛ Тамифлу и щях да си затрия детето. Егати лекарството, такава реакция направи. Confused

Болните да оздравяват, че като ви почна...

# 1 961
Честито на празнуващите и стиснати палци на който му трябва, цветята са за всички, вземайте Flowers Sunflower Flowers BlossomFlowers TulipFlowers SunflowerFlowers BlossomFlowers TulipFlowers SunflowerFlowers Tulip

Изчетох ви, пак сте се постарали с достатъчно количество постове.
Олимпиада се задава, тренира се за рекорди.

Аз тамън натиснах последна страница и докато изчета вече имаше още две, не знам как смогвате. Има ли начин да си пусна темата на автоматично четене през говорителите в реално време, компютърътт да ми я чете? Thinking

Егаси! От 9 и 30 до сега никой нищо не казва. 👀😃 Къде се покрихте? Напихте ли се? Сбихте ли се? 😁
Ние вкъщи седнахме да изгледаме едно крими сериалче и така се отплеснах, ама много неща се случваха непрекъснато, хем заплетено, че и прочувствено такова беше, и няма откъсване от екрана. Седях няколко часа с компа пред мене и само надничах покрай екрана към телевизора докато не ме заболя врата, така и не успях да заделя мисъл за написаното из форума. Само в готварския писах, защото напоследък ако не споделя снимка на яденето продължавам да чувствам глад ¯\_(ツ)_/¯

# 1 962
Сирос, много странични ефекти има, така е. Тогава много съфорумки се оплаквахме по едно и също време от грипа и лечението му. Сума ти деца бяха с повръщане заради него. При моето пък беше някаква страшна драма да го изпие. Къде го пиеше, къде го плюеше. Явно суспензията е с мега отвратителен вкус.

# 1 963
Ида да се похваля:

😍🥰 Ся още го разучавам.
Да се оправят всички болни! 🤗

# 1 964
  • София
Обринах се от антибиотика. 🤣. Ще се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт