Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 782
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 965
Ени, честито! Кво да го разучаваш. Натискаш копчето и си правиш кафе Grinning

Попи, моето беше с повръщане, гърчове, дезориентация, не можеше да ходи и залиташе. Ужас, ужас на квадрат.

# 1 966
Ениии, честито! Да ти служи дълго и вярно Simple Smile

# 1 967
  • Оптимист по принуда
В почивка съм.

Ау, Ени честита ти хубавица! Вярно да ти служи и да не се задЯва с мебелите вкъщи JoyHug

# 1 968
Ени, честито придобивка! Дълго и вярно да ти служи! Ще си проличи дали е от полово ориентираните роботи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ре, прегръдки. Звъни на личния да ти го сменя. Пожелавам ти да започнеш да се подобряваш, че яко се намъчи!
Звъних на личната, обясних какво давам, каза да я караме така, в петък пак ще се чуем, освен ако не се влошат нещата, недай си Боже.

# 1 969
😂 Опита се да се качи на един шкаф,не й се получи.
Сиросче,точно това направих. 😁 ММ вика,че съм луда,много време чистело,не знам кво.. Викам и цял ден да си джитка,важното е,че не съм аз. 😂
Ре,питай за друг АБ. Дано нацелиш някой,че се измъчи.

# 1 970
  • София
Никога не съм имала алергия, утре ще го сменя, че да се махне обрива.

# 1 971
  • Германия
Ени, честита ти отмяна. Значи щом се опитва да се качва трябва да говориш в мъжки род за него Joy
Може повече време да чисти, ама нали ти не му слугуваш, пускаш и забравяш.
Какъв модел е, че съм си наумила да купя на момчетата. Нали си ги обичам (в момента обичам само ММ, че малкият недовършен много ме ядоса) та гледам да им улеснявам живота.

Сис, добре че не редактира, посмях се с твоя О Рахаля Joy

Абе аз нали казах болните да оздравяват, защо не слушате. Бързо оправяне на всички.

Ваичка, това не се брои за провал, щом не са ти харесали е супер.

# 1 972
Никога не съм имала алергия, утре ще го сменя, че да се махне обрива.
Междувременно се почерпи с Ксизал, а ако е по-тежко, прати ТУ да ти вземе урбазон от аптеката и да ти шибне една инжекцийка в гъзеца.

# 1 973
Ени,Ксиоми ли е?На моя ми мяСа

# 1 974
  • София
На уред за палачинки прЕлича.
Честит Ено.

# 1 975
Честит празник, Бобчи! Flowers Rose
Честита да е и помощницата на Ени!
Пък аз току що поръчах обикновена прахосмукачка. Сигурно съм единствената,която още купува такива. Grinning

Ре,сигурно си го направила,де,но прегледай съставките на антибиотика,за да знаеш какво да избягваш в бъдеще.Да минава вече.
Мид,бързо оздравяване и на теб.
Преди няколко години аз също се обринах, но от Тамифлу-то.

Още съм много изнервенааа,и тоя цикъл край няма! Cry Ще се пръсна.Почнах някви прахчета "за добър хормонален баланс",които ми изписа док.

# 1 976
Ксиоми е,да. Бюджетен,че нали според ММ това нямало шанс да чисти,та едва го навих и за този. 😂
Още не съм пробвала мопа. Чакам го ся да мине спалнята и му закачам бърсалката. 😁

# 1 977
  • София
Ени, горкото роботче. Несподелена любов към шкафа значи. Милото то! Е, нека си джитка цял ден, че да му мине мъката. Важното е да не си тази, дето ще джитка. Честито да ти е и много години да си джитка безпроблемно!

Ре,прочети ако искаш малко информация в нета за инфекциозна мононуклеоза. При нея избиват пъпки, ако се пие АБ. Малката Пандичка беше с такава преди години. Сбъркаха я с ангина, изписаха АБ и се изрина цялата, та ми изкара акъла. Често бъркат инфекциозната мононуклеоза с друго и грешно изписват АБ, а при нея не трябва да се пие АБ.

Аз нещо не съм у ред, шъ знаете. Бюрото ми в офиса е с някакво покритие, по което сякаш само от въздуха се  получават отпечатъци от пръсти. Много е дразнещо и постоянно го бърша, за да не изглежда зле пред клиентите. Ама напред един клиент очевидно се забавляваше да оставя отпечатъци по бюрото. Аз му пиша документите, той пича скучае и с показалеца прави кръгчета едно до друго. Навсякъде ги намаза. Едва го изтърпях. На финала сигурно вече веждата ми трепереше от нерва като го гледам как маца. След него с удоволствие си хванах микрофибъра и почистих отпечатъците, после дезинфекцирах и сега ми е спокойно. Joy Close

# 1 978
То не може без обикновена прахосмукачка.Поне за паяжини,които у нас се въдят на кило.
Ени,бюджетен и е хубав,мопа не го ползвам аз,че докато измие къде да дяна детето.И без това все натиска копчетата и се вре отгоре му.Но обира много добре и откакто го ползвам бърша прах веднъж седмично.Преди на третия ден имаше един пръст по мебелите.

# 1 979
  • Пловдив
Ооо, има тежки случаи, т.е мм...няма шанс да го навия за робот Smiley

Ох, ши умръ...пак на гости по офис и торта Close Не можах да откажа, че е от шефката...ще се пръсна и то не я изядох цялата.

Общи условия

Активация на акаунт