Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 838
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 055
Тили,дъщеря ти ме кефи!Ще се преизпълни плана даже!
Кло....евала ,това нещо сигурно иска търпение и нерви.Така и не се научих да шия и да плета,напрежението изпреварва умението се получава при мен.
Прочетох си още една книга,остават ми 10 .Има време до края на април трябва да съм ги прочела,но всяка седмица има тест за текущ материал,ако не се справя платформата не ми отваря следващата седмица .Снощи в просъница се сетих за нещо за съня и се чудих в коя книга или сайт го прочетох 🤦.Хубаво е да учи човек ,аз обичам .

# 2 056
Тринки Kissing Heart в правата вяра, наспортих се, душо, ама и аз кът бабите да не прозвучи недамско Joy
Добри, хиля се със сълзи, ММ ми се кара, че ще събудя детето Joy
Уиш, точно да, задна хрема да и се невиди пущината. Пиша от телефона, където не уцелвам буквите, едно на ръка, ама и рахала, така ме поправя и той, че от цитата дето си сложила, сама едвам разбирам, какво съм написала. Да ме прощавате! Flushed

# 2 057
ДобрЕ, бас държа, че си е отишъл щастлив човека 👌
Сали, ан тей, че се притесних относно упражненията. Истинският спорт изисква редовност и упоритост 🤣
Тили, Бабри, чудесни деца имате! Нека им се изпълнят плановете до последната запетая 👏
Кло, много хубав гоблен, чудесен.
Аз пък си изтеглих една игра с думи...мабожке 🙃 кат децата кълва до ранни часове. Ай още едно нивО, ай пак 😜 и после ходя като пет  към седем 🤫

# 2 058
  • Германия
Уф, задната хрема, ако някой има илач за тая пущина веднагически да я казва. Как ме мъчи това нещо не е истина, не мога да разбера от какво се появява и кога изчезва. Май есен и зима си я влача и от там голямо кашляне

Кло, страхотно е, аз нямам нерви за това, затова само си плета. Днес ако не беше успокояващото действие на плетенето сигурно щях да се взривя. Малкия недовършен така ме е ядосал, че ми иде да го изхвърля да се оправя сам. Последна година в училище е и да се оправя после сам, аз бях до тук. А какви планове имасе само и си ги гонеше, не можем да разберем какво му стана.

# 2 059
БаБри! Значи, ако синът ти и дъщеря ми се съберат, ще завъртят Земята в обратната посока. Същата амбиция е- с плътно разчертан план до малиновия храст в къщата й на континента Х къде ще бъде. И много харесва Канада, особено Кебек, особено Монреал. Даже знае в кой университет ще учи- в МакГил. Вече 8- ма година само за него слушам... Първо беше медицинския факултет, даже проверяваше колко е добър по разни класации, после нещо се разколеба за медицината, но не и за университета. Допълнително френски се записа да учи преди няколко години. В краен случай, щяла и в Щатите да отиде, но там не й било толкова на сърце. Засега.  Монреал просто го обожава. Били сме няколко пъти, отделно в Отава, Торонто, Ванкувър, Калгари... Не!  Монреал и туй то! И МакГил. За протокола- след няколко месеца става на 17.

Дотука прочетох.
Тилче, Макгил е страхотен университет, най-добрият в Канада. Монреал за мен е най-хубавият град в Канада, по-хубав и от Ванкувър, защото прилича на европейски град.

Много добре се е ориентирала дъщеря ти!
Ако имаш нещо нужда от информация, помощ каквато и да била, нещо да се провери, изобщо ако някакви въпроси имате, мога да ти дам координати на сина ми. Дъщеря ти може да го пита каквото й хрумне.

Отивам да дочитам сега.

Едит: Фил, честит да е мъжа ти и много да те слуша! Тортата ти на мен много ми хареса, аз така ги обичам - кремирани.
Бобчи, честит имен ден, да си жива и здрава!

И май пак изтървах малкото Ени. Пуста часова разлика...

# 2 060
Гутен ви сабахлен у четвъртък, гугутки!
Приемам поздравления за поредната Козичка!Не се блъскайте!
Туй то,ша ви чета друг път!
Изпадам в нелегалност!😄😄😄
Лек ден да имате, Хубавелки!

# 2 061
Веселинкова, честита да си! Много здраве, другото да се нарежда както е най-добре!

Прелитам от тук тия дни, не смогвам инак.
Честити да са ви празнуващите близки.
Да ви служат вярно новите придобивки и не помня още какво Simple Smile

# 2 062
Веси, честит рожден ден! Страхотно да си прекараш днес и само хубави неща да ти се случват през годината! Домашните животни да те слушат и наспОрт за твое здраве!

# 2 063
Добро утро! Китките за рождения ден на любимата ми съседка, а кафето за всички нас. Весе, честита да си, здрава и целеустремена и много щастлива!

Защо ли и аз не успях да видя дубъла на Синеочка? Защото много се юркам на тръстиката, естествено.

# 2 064
  • Оптимист по принуда
Добрутро.

Веселинкова, козице щура, да си жива и здрава! Heart

Пп Тъкмо се засилих кафе да слагам, Кло ме изпревари. Hug

Дубъл ли е имало? Пак съм блЯла.

# 2 065
Весе, честит рожден ден! Здрава да си! 🌺⚘🥂🍾🎂

# 2 066
  • Пловдив
Добро!

Весе, ам мноу фатална дата Simple Smile Да си здрава и все така лъчезарна!

Тили, и ти ли си в чужбината?

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 08:12 от mystic woman

# 2 067
Паак ли имаме рожденичка? Верно темата трябва да се прекръсти. Например: Добре дошли при козичките - оплачете, споделете.

Весе, ЧРД! По-малко тръстика, но повече пари, също здраве и споделена любов, кекс, кекс, кекс и много от всичко останало, което ти е на сърце.

Добри, сега прочетох продължението на историята. Добри Златоуст Blush

Браво на устремените деца на Бабри и Тили! За мамите на неустремените, към които спадам и аз, ще споделя моята гледна точка - ако е щастлив, това ми е достатъчно. Всеки има своя път, а как ще го извърви - няма как да е по шаблон.

# 2 068
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито, веселинкова. да илядиш и Обичните покрай теб и те. живи  здрави да сте. Simple Smile

кло, удари ме в сърцето с тоя цветен пазар. баш там, у десно. Wink страхотен е, хубавичко да си го премениш и на стеаната точно срещу теб да е. да ти грее и свети в зимните дни.

май забравих някого, да ме прощава.
кога е "прошка"? че нещо много често съм се запрощавала напоследък.

# 2 069
  • France
Веселинкова, да си жива и здрава. Да имаш много хубави моменти.
Тьорти да не се крие, а да идва да черпи и тя Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт