Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 840
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 040
Другарки, призовавам да правим разлика между " спортувах" и " наспОртих" 🤣 Щото ся не мога да взема решение  Сали какви точно упражнения е сътворила. В правата вяра / наспОрт/ или не / наспортУвах/. Ми не ме обърквайте 🤣 и без вас съм си достатъчно шемет.
Иначе и аз наспортих с две половинки водни чаши винце 🤭 няя казвам,че е една цяла чаша, че не звучи красиво 🤣🤣🤣
ДобрЕ, сладки сънища!

# 2 041
Добри, ти си. Слушаме Hug

# 2 042
  • sf
Уф, че ми е смотано. Много мразя така. Тъкмо си бях сътворила прилична хармония в живота и  все нещо се обърква.

# 2 043
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink ти и още 34 на балконЯ. Wink

писала съм го преди, но ще го напиша пак - за новите. Wink
преди години майка ми и още пет нейни дружки си разработили стройна система на почерпушки: сутрин отиват на спирката, следят кой ще дойде/кой ще замине със сутрешния и после с обедния автобус. и си пийват по биричка. две от по-хард бабичките си носят по нещо в джобовете.
по обяд минават на службата в църквата, след което пийват по още една биричка в кръчмата на центъра.
разделят се за обедна почивка.
привечер се събират в къщата на една от тях. редуват се и всеки ден са в различна къща, но извън това, програмата не се променя.
забелязал ги един момък на около 70 и леко започнал да се осуква около групичката. един ден се престрашил и започнал разговор.
- забелязвам, че много весело си изкарвате. веселите се, събирате се, добре ви е... какво правите като се съберете вечер?
а бабките разбойнички как да кажат "пием" не е дамешко някак, казли му "ами, плетем."
- ауууу, аз толкова исках да плета, ама нали съм мъж - не ми даваха. може ли да дойда с вас да ми покажете и аз да си плета?
а сега де! да кажеш "не" не върви. и го поканили.
дошул човека с някоя и друга ръждива игла за плетене, останали от жена му, с едно две кълбета, изровени незнайно от къде - ще плете.
до края на сбирката не само иглите и кълбетата се изгубили, ами и той не знаел къде е.
все пак те имали около година преднина в тоя спорт. Wink

# 2 044
  • France
Добри, много хубаво правят тези бабки. Искам и аз така да остарея. Мъчно ми е, че съм много далеч от приятелките и загубихме контакт.

# 2 045
🤣🤣🤣🤣 Така и аз много плета...плета, разплитам, пак плета. Лице, Опаки, на една и две биришки, пардон куки 🤣🤣🤣 Този завалията,  дано им е насмогнал 🤣🤣🤣  с плетенето, де.

# 2 046
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Добри,добра,много добра история !Между другото,по селата е голямо забавление посрещането и изпращането на автобуси,не знам защо.Съседското хлапе ме научи да ходим да видим кой заминава и пристига .
На село има ракиен казан,момчето дето бачка там спорти яко.С майка му и баба му такива купони спретват,че ум да ви зайде.Скоро се захласнал в танци,ударил и едно сиртаки ,счупил чашата и 26 шева на крака .
Айде мачът за супер купата на Италия почва ,познахте Ювето-Интер ще играят .Дано не си вдигнем нервите .

# 2 047
тая кашлица е много странна, кашляш от петите направо, всичго ти се продира от кашлица, като почнеш няма спиране, звучи апакалиптично, а пък дробовете са чити и на снимка и на слушалка.
Аз редовно кашлям така от задна хрема. И гласът ми става секси дрезгав. Иначе ми е писклив като на 4-годишно. А междувпрочем, от ковида дето карах преди месец, едва тези дни ми спря задната хрема.

# 2 048
ДобрЕ, хубава история. Напомня ми младите години, в края на средното, карам стаж в една фабрика в един склад. Събираха се сутрин домакинките  /такива бяха тогава, не началник складове/ и наставаше еуфория около кафето. Чудих им се доста, кво толкоз туй кафе, че такава радост? И... един ден, отивам и скришом надзъртам през прозореца... доливаха кафето с ликьор... Тъй няколко пъти на ден. Наложи им се, да ме просветлят в тайнството,  но не ме спечелиха с тая сладка нафта. Какви приказки думаха тия жени, срам ме е да напиша.

# 2 049
Оххх, моето проклятие - задната хрема. Така ми е писнала!

Добри, благодаря Simple Smile една от поредните ти неподражаемо разказани истории.

# 2 050
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тя си има и продължение Wink

Скрит текст:
звъни ми един ден телефона. международно почти и много стряскащо.
на телефона - племенничката, тя е като свързочник и обикновено я използват за новините, които трябва деликатно да ми се кажат.

- лелко - казва детето - баба 'оди!
- къде 'оди, бре слънчо, нали я боли коляното? - питам аз. и се проявявам като сущий Иванушка Дурачок в женски род.
- не така ходи, лели. другояче ходи.
... чувам, че отзад се суфлира нещо и отново гласчето звънка в слушалката.
- по мъже ходи лели.
- обадете се пак, когато тръгне по жени - заявявам твърдо и затварям телефона.
не минава и минута и пак ... зъннннн... снахата.
- на тебе ти е шега работата, но майка е тръгнала по мъже и ще ни хвърли голям срам на очите. - снахата бърза да се изкаже, преди да съм затворила пак.- тръгнала е с оня (да кажем) Иван и през вечер, през две я изпраща до дома.
- защо през вечер? - питам я аз сериозно и тя бърза да обясни.
- ами едната вечер изпраща Пена, другата вечер Гена, третата вечер Гана, после Дана (всичките имена са измислени), а на петата вечер изпраща майка.
- и ходи и с петте?
- май така излиза работата - не се предава снахата.
- чудесно. ако тоя сексуален маниак, на близо 80, успява да ходи с 5 бабки и всичките да са доволни, това не е мъж, това е съкровище. на тоя айгър трябва паметник насред селото да му вдигнете, не да го критикувате!

за съжаление, както вече писах, човекът нямаше тренинга на петте бабки разбойнички и ежедневното "плетене" му дойде в повече.
лека му пръст.

# 2 051
Много сте писàли, не сте се спряли.
Минавам да покажа защо се губя и какво правя, след като нахраня домочадието.
Скрит текст:
Остават ми на двайсетина места пропуснати бодове, контур иии френските възли. До месец може и да приключа сагата.

Остават ми и поне още 60 поста, за да ви стигна. Мид, Ре, малката Оги да оздравяват, ако има други, те също. Радвам се, че Синеочка вече се съвзема. Бягам да се къпя, защото стана никое време, а тръстиката утре мен чака.
На Бобчита именния ден да не пропусна. Ако има други Тани и Татянки, да сте здрави, успешни, спокойни и винаги с усмивка.

Ще продължа литературното четене с кафето, ако успея да се събудя навреме утре.
Лека!

# 2 052
Бобчи, честита да си!
На Фил Убавецът- тоже.
Болните да рипват на крак, болежки и дискомфорти мигом да ги забравят!

БаБри! Значи, ако синът ти и дъщеря ми се съберат, ще завъртят Земята в обратната посока. Същата амбиция е- с плътно разчертан план до малиновия храст в къщата й на континента Х къде ще бъде. И много харесва Канада, особено Кебек, особено Монреал. Даже знае в кой университет ще учи- в МакГил. Вече 8- ма година само за него слушам... Първо беше медицинския факултет, даже проверяваше колко е добър по разни класации, после нещо се разколеба за медицината, но не и за университета. Допълнително френски се записа да учи преди няколко години. В краен случай, щяла и в Щатите да отиде, но там не й било толкова на сърце. Засега.  Монреал просто го обожава. Били сме няколко пъти, отделно в Отава, Торонто, Ванкувър, Калгари... Не!  Монреал и туй то! И МакГил. За протокола- след няколко месеца става на 17.

Брат й нещо ме ядосва. По- скоро скатава се и само играе на компа. След малко ще му заформя един скандал. Така, за лека нощ.

Кло, красота!!!

# 2 053
  • Оптимист по принуда
Кло, чуден Heart

Абре, Добре Joy

Бобчи, честит празник днес, пропущих те Hug

Фил, жив и здрав да е тм Hug

Бабри, ТиЛи, браво на децата!

# 2 054
Мале, Добри, голям талант имаш. Само да успеем да те навием да разказваш. Heart

Фил, честит да е ТУ, здрав и винаги по теб да се води.

Къде ми е хъркащия емотикон?

Общи условия

Активация на акаунт