Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 674
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 265
Мисля,че Уиш не брои калории.Тя отдавна е на това хранене ,нека каже.

# 2 266
Виж Уиш е вряла и кипяла в тоя режим...питай нея.
Уиш горещо препоръчва темата за Инсулинова резистентност и отслабване. Там има много за НВВМ и кето хранене. Поддържа я Елора. Може и да лични да ѝ се пише - излючително опитна и отзивчива е. Уиш е много слаба ракия в сравнение с Елора.

Бобч, не броя калории. Не само защото съм прасе лакомо, но и защото този тип храна засища за дълго и се получава саморегулиране.

Сирос, МАКАК така без млечни?! Това не е живот без млечни. По-добре алкохола да спра! И мъжете даже ще спра, но млечните НЕ!

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 16:44 от Анонимен

# 2 267
  • Пловдив
Виж Уиш е вряла и кипяла в тоя режим...питай нея.
Уиш горещо препоръчва темата за Инсулинова резистентност и отслабване. Там има много за НВВМ и кето хранене. Поддържа я Елора. Може и да лични да ѝ се пише - излючително опитна и отзивчива е. Уиш е много слаба ракия в сравнение с Елора.
е, ся...слаба ракия Simple Smile ма можеш идеи да дадеш какво да се готви/яде. На мен поне туй ми е спънката...

Сирсче, а...баш! Мноу апетитно звучи!.

# 2 268
Карамелка, аз също дълго време съм НВХВМ, като напоследък отивам към палео.
Ето това е активната тема във форума за този режим - https://www.bg-mamma.com/?topic=1401681
Прочети първия пост, много е подробен и ясен.
Аз също заради инсулинова резистентност минах на него.
Честно казано, малко не ти препоръчвам темата за инсулиновата резистентност, там често има доста крайни мнения и може да те стресират Simple Smile А и ти не си диагностицирана с такава.

# 2 269
Мисти, за мен готвенето е лесно, защото обичам прости храни. Например, слагам някаква мръвка да се пече или задушава. После правя салата, например зеле, моркови, червено цвекло. Добавям мръФФФка. Може маслини, авокадо, варени яйца. Ако не е мръвка, риба тон. Ако не е салата - задушени зеленчуци или крем супа. И така правя хиляда комбинации от относително прости храни.

# 2 270
Карамел, според мен основният ти проблем в начина на хранене е липсата на вода. Зарежи сокове и айрян,чистата вода е спасението. Повече хранения на ден по мъничко,за да поддържа метаболизма. Уиш добре те е насочила с мръвка и салатка! Ако имаш проблеми с щитовидната жлеза ти трябват и въглехидрати. Тогава е по-сложно!

# 2 271
  • Пловдив
Мисти, за мен готвенето е лесно, защото обичам прости храни. Например, слагам някаква мръвка да се пече или задушава. После правя салата, например зеле, моркови, червено цвекло. Добавям мръФФФка. Може маслини, авокадо, варени яйца. Ако не е мръвка, риба тон. Ако не е салата - задушени зеленчуци или крем супа. И така правя хиляда комбинации от относително прости храни.
и аз така мога да карам Simple Smile Но! За домочадието кво да мисля, та...все нарушавам.

# 2 272
  • Варна
Водата е много важна, 30 мл на 1 кг, изчезва и целулита от раз.
Сутрин е много хубаво, веднага като станете, една чаша вода с лъжица мед вътре. Също така е задължително, щом пиете вино, да е в комбинация с чаша вода, на всяка чаша твърд алкохол, чаша вода, на виното може половин.
Във виното е истината, във водата здравето.

# 2 273
30 мл,даже и 40 на кг .
Веднага отивам да чета темата,лятното ми тяло благодари на Уиш😂

# 2 274
Ето, колкото хора, толкова мнения, Уиш яде моркови и цвекло, а някакъв гуру проповядва, че само една хапка от храни, които растат под земята и... бай, бай кетоза. Мръвките пък те дебнат да сгафиш с протеина и килата си стоят. Ей такива едни... А аз съм блонди и тези неща ме объркват! Та за по- сигурно не ям.
Сори, че ви занимавам със себе си. Ще чета още, та съвсем да перкулясам и да зарежа всичко. Иначе ви се оплаквах, че лятото живеех на домати и яйца със сирене, или кашкавал. Резултати нулеви имах! ИР нямам! Но със ЩЖ - да.

# 2 275
и аз така мога да карам Simple Smile Но! За домочадието кво да мисля, та...все нарушавам.
Утре ще бутна телешкото с гъби, зарзават в гювеча и ще им врътна едно картофено пюре. Така ще има за всички. Ако е ориз, отидох та се не видях.  Голяма мъка, цял живот 45 кила и за нищо време 62 🙁 Не точно нищо време, но последните 10 кг са от ХО, лекарства и.... лакомия.
Карамел, обременяване с глюкоза ли прави? Дерматоложката ми препоръча, ама дойде ковид и така и не направих.

# 2 276
  • sf
Малии, егати студа, краката ми замръзнаха.
Планувала съм парти за довечера, само не мога да избера с кой. 😆

# 2 277
Карамел,тогава не бива да гладуваш изобщо,че ще си направиш сериозни проблеми с щитовидната жлеза! И внимателно с въглехидратите,не бива да ги изключваш, просто избирай такива с нисък гликемичен индекс.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 17:35 от Sissy

# 2 278
Само не се хващайте да слушате узунов какви ги къдри, ще си навлечете здравословни проблеми.

Карамел, остави я кетозата, особено щом имаш проблем с щитовидната. Абсолютно противопоказно е да се храниш толкова нисковъглехидратно като за кетоза при нея. Яж си кореноплодните спокойно, без картофи. Сядай на масата със салата/готвени зеленчуци някакъв протеин; месо/яйца/млечни най-общо казано и си готова.

# 2 279
  • Наблизо
И аз намалял въглехидратите сега,гледам да държа под 30 г.С бременността нещо ми се е отключило,въпреки че нямах ГД по време и май май плодовете,тъй мене любими..ще отидат в девета глуха.
Ама пък сега опатках 3 филийки от някакъв невероятен протеинов хляб,който има вкус на хляб,но няма никакви въглехидрати и съм много доволна.Мога и пица да си врътвам даже .Диетата ще ми е песен,знам си аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт