Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 805
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 640
Панде, още колко дни сте в карантина? Дано минат спокойно и да не се налагат извънредни покупки на лекарства. Понеже никак не обичам да занимавам другите със себе си, никак не ми е приятна мисълта, че при евентуална карантина ще трябва да ангажирам някого, но няма как.
Елифко, много неприятно. Капките ще решат ли проблема?
Бобчи, О'Рахаля се е развихрил Joy
Мързелче, на две чаши вино направо можеш да им изпееш приказката - хем ще стане 2 в 1 Simple Smile
Карамелчик, живо и здраво да е твоето момче, да те дарява с обич и много да се гордееш с него!
Сиросче, къде изчезна?
Само да вметна, че МУ не празнува днес, нечий друг недовършен е, май на Лайла Simple Smile

Ай, наспорт от мен Wine Glass

# 2 641
Ени Heart Eyes Искам маникюр от теб!
Поствай по-често тук тези красоти.
Бърд, надявам се.
Сиросче-то наистина я няма ...
Някой беше писал, че пазарува продукти, а след това не готви. И аз така, само без пазаруването Wink Утре обаче няма накъде ... ще въртя черпак 🥣

# 2 642
Аз го видЕх маникюра още снощи, и не само аз, но си траем Wink
А днес съм голяма късметлийка. Тъй като се мъча нон стоп да ви догоня, но като заредя последната страница и ме чака до момента, в който намеря време да продължа. Така и бабиното Злато видях, и Сиси с Беболина, и Сънчовците на Мързелотка. Не ми се беше случвало толкова късмет. А за одеялата и жилетката на Якчето, както и за прекрасната свещ на Ени, не намирам думи да коментирам. Страхотни сте, дами. Чак ми се приисква, като довърша контурите и френските възли на сегашното ми творение, да хвана куките. (Якче, под сурдинка да ти издам Доботея, че и с иглата е майсторица голяма, не само с плетивото)

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 22:39 от 💙 Clo 💙

# 2 643
Ени,ще си избиеш инвестицията.Жена без маникюр(освен мене си) не виждам.Но аз от десет години носих,след като родих спрях ,но скоро пак ще си ходя .
Нали и аз сменям попрището,вярвам че човек трябва да прави,това което му е на сърце.А на теб ти се отдава.

# 2 644
  • Пловдив
Бобчи...и аз съм без маникюр Wink не си сама!

# 2 645
Мале,то и именници имало 😊 пак не разбрала.
Честити да сте, имената здрави, зло да ви забрави!
О' Рахаля на Бобчита срама няма 🤣🤣🤣
Елифче, квай таз ся тъпотийка с очите 😐 ма все нещо да има. А очелки за екран не става ли?
Запазвам отся едно одеяло и една свещ,  пу първа 😛 Да се запише и знае!
Короните, как сте?
Мид, Ре?
Сиросчето май изобщо я няма у форума дано всичко е наред.

# 2 646
  • Пловдив
Сиросче писА в темата за Черешката.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 07:16 от mystic woman

# 2 647
Значи рано или късно ще ни навести. Дано не е кат Добри, първо да чете. Два дни няма да ѝ стигнат.

# 2 648
Гутен ви сабахлен у вторник,бамбини!
Тоя о,рахааааал,пиша бамбини,той-бонбонки!А за Бобчи😄😄😄😄
Сварих красотите на бабчето,мързелотките,свещта на Ени, маникюра тоже, бабиното Злато, Синеочка!Сиси и Беболина изтървах!Ма си ги знам!
Всички именници от вчера и днес да се чувстват поздравени! Живи и здрави да са!
Търся си подарък-ел.четец,ММ ще ми купи за рд!Не мога да си избера!Ще обикалям пак, защото искам да го пипна,огледам,омлайн нИща!
Друго при мен няма!
Болните да оздравяват! Елифко,промивай с хладък чай от лайка очите,по бързо минава!
Да е хубав денят ви, Хубавелки!

# 2 649
Добро утро!

Днес съм на бустер, дано не направя реакция. Да е както миналите пъти.

# 2 650
Добро ви утро, момичета!
Честити именици на патерица извинявам се за което!

Видях на Ени свещта и чух, че козунака преливал от тавата. Както и на Баба Яка произведенията. Разкошни са! Възхищавам се на хора, които умеят да правят неща с ръцете си. Моите са заврени да не казвам къде. Майка ми хич я нямаше в тези неща и нито съм видяла, нито съм научена.

Аз съм пети ден болна, да му се не види и вируса и чудото. Лежа като дроб, без температура, супер отпаднала. Не ми се се е случвало такова нещо. Като съм отпаднала е защото имам висока температура, а сега 35.1 - като змия съм студена, а едвам мърдам. Днес се тръшна и сина ми,  заразила съм го много ясно. И двамата сме с две дози, канехме се за бустер този месец.
Ако с ваксина е така гадно, не искам да си представя какво е без ваксина.
Измъчих се, така мразя да съм болна и да лежа, не мога да ви опиша.

Охх, да оздравяват всички и бързо, че от здравето по-ценно няма. Всичко друго е вятър работа.

# 2 651
Днес кафето е по мой вкус! Поне пет такива ми трябват обаче,за да се събудя . Тежка нощ беше, Беболина май се разболява ,проплакваше и се гушкаше непрекъснато.
Ени,талантлива си и с каквото и да решиш да се занимаваш ще успееш!
Бобчи,не си само ти без маникюр. По-лошото е,че аз имам и лакове,и фурни, и всичко,и курсове съм завършила,и една камара семинари,но нямам никакво време (и желание ) за маникюр дори на мен самата! За други хора да не говорим, ужасно съм гнуслива. На курса имахме уроци и практически изпит след това на медицински педикюр. Обръщаха ми се червата още преди да вляза в стаята,след това пропусках обяда 🤮
Бабри,вижда му се краят! Скоро ще тичаш пак по задачи! Почивай си сега като ти се е паднало!

# 2 652
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
че темата е пълна с кози се вижда веднага и ясно, щом прочетем оня! пост.
няма друг дето така да се зарадва, че за друг се отнася изкарването на...
гадинки! Wink

ново няма. опитах и по метода на баби. и телефона отказа. връчих и двете на закупчика и си сипах. по някое време нощес се отказа и той. толкоз за сега. утре пак.

всъщност има ново. от вчера са ме налазили едни печалби, едно чудо. лотариите по всичките земни кълбета са ме избрали за печеливша. цъкам фишинг, пощата старателно ги маха, а те изпълзавят от друг адрес и изсипват върху мен рога на изобилието от финанси във всякакви валути.
не ща бре хайлази! искам да си ходя бедна! щото още помня какво е казал поета:

"... аз искам да те помня все така
бездомна, безнадеждна и унила..."

# 2 653
  • София
Да се похваля, ковидясах, с градински ковид… Малкия в неделя температура, аз световъртеж, ама мислех, че от лежането, нали лежа, заради хематома… Вчера аз с температура и яка болка в краката и кръста… Правих комбиниран домашен…. Супер бързо докара бледа черта, като мина времето за чакане си беше ярка… Таа така, лежа, не ходя никъде и…. ми го донесоха, дано ембриончето е наред, че нурофен не мога да пия, а температурата не се повлияваше нито от парацетамол, нито от оцетени чорапи и кърпи на сгъвки и челото… Таа така Simple Smile

# 2 654
  • София
Юху, първи ден без температура. Ще живея май 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт