Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 790
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 655
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Много здраве на всички Антончета, АнтонИ Карамелов, Антонийки и т.н.

Ние сме си вкъщи, тази седмица нямам сили и нерви да мъкна детето с мен в офиса, нито работя пълноценно, нито то си почива и се лекува.

Идва ми цикъла, и съм кълбо от нерви...

Erinne, и моя ковид беше градински. Ноември месец го минахме. Не би трябвало да има проблем с бебето 💖, даже ще се роди с имунитет ( или пиша глупости?). Всичко ще е наред!

# 2 656
Ох, Ерин, стискам палци всичко да е наред! Hug
Бабри, почивай си. Да минава вече и при вас!
Еха, Ре, супер, най-накрая Simple Smile
Другите как са?

Какво е това чудо, много болни Sad
И такава безотговорност се шири, че направо нямам думи.

Почти не спах снощи, будувах до среднощ. Духаше силно, тропаха и хвърчаха някакви неща.
Тази сутрин гледам сърдито като Киликандзера.
Честити да са и днешните именници!

# 2 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ох, Ерин, стискам палци всичко да е наред! Hug
Бабри, почивай си. Да минава вече и при вас!
Еха, Ре, супер, най-накрая Simple Smile
Другите как са?
Какво е това чудо, много болни Sad
И такава безотговорност се шири, че направо нямам думи.

Скрит текст:
Почти не спах снощи, будувах до среднощ. Духаше силно, тропаха и хвърчаха някакви неща.
Тази сутрин гледам сърдито като Киликандзера.
Честити да са и днешните именници!

само в мамата чета и косата ми е щръкнала от ужас.
в една тема "в колко часа минават на проверка, че моите не искат да стоят затворени", в друга "пср тестовете са скъпи, някой писа, че се предлагат готови отрицателни. къде се предлагат, че искаме да идем на пазар в Одрин?"

и после неваксинираните са виновни. Sad Sad Sad

# 2 658
Да са здрави и щастливи и днешните именници, я бързо да се разкрият кои са.
Ерин, важното е да си хладнокръвна, ще мине и това.
На болните - леко да минава, нещо повечето грипави около мен от миналата седмица, се оказаха ковидясали.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:56 от 💙 Clo 💙

# 2 659
  • София
Днес вече нямам температура, само гадните болки в краката и кръста… Все едно съм качила Еверест за 1 час… Официален тест няма да правя, седим в нас и това е… и без това времето е ужасно, права не мога да седя много и от преди това (заради хематома) таа така и да викна лаборант в нас, най рано след 10 дена ще дойде Simple Smile Малкия поне само май гърлото и лека хрема му остана, да видим…

# 2 660
  • Пловдив
Добрутро!

Синко е именник, та...благодаря! Само да в здрав, това му пожелавам!
Инак е добре..мм почна аб от снощи и така.

Вярно снощи ураганен вятър, блеснала луна...ужаст!

# 2 661
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://a.aliexpress.com/_mKZHqy0
Намерих кой да плете.

Мистик, да ти е жив и здрав синковеца, ТМ бързо да се оправя,и всичко да се нареди!

# 2 662
Мисте ,жив и здрав да ти е синко и да разкарвате вече тоя ковид от вас!
Аз чакам кога ще я втасам,а може и да не,предвид това,че от месец съм непрекъснато под обстрела на всякакви вируси в училище/но къде у Марко Тотев такъв късмет/
Междувременно имам за задача,да изям един шоколад и след час да си измеря КЗ.Изядох.Не ми хареса.Сега лежа и мисля,че ще пукна за този един час без вода и кафе ..Persevere

# 2 663
Жив и здрав да ти е именникът, Мисти! Дай го за Нахалницата! Ще има два дена подред купон за именни дни, а ние (тъща и свекърва) ще намерим повод и на третия ден да пием за тяхно здраве.
Ковидясалите, бързо да се оправяте!

# 2 664
Ерин, бързо и леко да минава, на бебчето нищо няма да му има! Flowers Four Leaf Clover

Честито и на днешните именници, и на вчерашния Халапеньо! Живи и здрави, щастливи и обичани да са! Flowers Hibiscus

Бабри, да се оправяш бързо!

Аз се комплексирам покрай вас Grinning освен завъртените кулинарии, то са маникюри, плетки, свещи, бижута, картини... поздравявам ви, момичета! Много са ви красиви нещата!

# 2 665
  • Пловдив
Satisfied
Аууу, Уиш, как хубавко звучи! Съгласна съм! Wink

# 2 666
  • France
ДобрЮтро и от мен. Още снощи исках да пиша, но много забиваше форумът.
Стискам палци болните да се оправят бързо.
На именниците честито.

Тази седмица съм решила да отслабвам. Да видим до къде ще стигна.

# 2 667
Привет!
Ерин, бързо да минава, бебчо да си кротува и всичко с него да е наред!
Честито на всички именици - вчерашни, днешни. От здраве, щастие, късмет и пари да не се отърват!
На Ени свещта не видях, но знам, че ще е разкошна. Обаче видях бабиното злато, Сис и Беболина, малкото Мързелче и кот. Сите прекрасни! 😍
Бабче, разкошни одеала! Майсторица си ти! Ени, завъртай бизнеса - свещи, маникюр - всичко ти се отдава! Добре, че не показа козунака, нямаше да го преглътна.
Всички болни да се оправят! Нас май ще ни затварят скоро. Новини не гледам, колеги споделиха, че снощи в новините са говорили за локдаун при нас, заради висока заболеваемост. Ще се чуе скоро. Оф, не ми се копа, но тръстиката чака, подхващам я, че ....

# 2 668
Бабри,завивай се и се топли,че постепенно да вдигаш температурата!
Мид ,как си ?
Е за градински ковид не бях чувала!Да минава бързо!Ерине,моя приятелка кара бременна ,много леко беше,дано и ти си така.
Честити да са именниците!
Добри,милионерка или милиардерка си?Ставаш инвеститор в сайта,ние търсим богати Ора 😂
Сиси,може да е зъбче ,дано не се разболява.

# 2 669
  • София
Ще откача, Вееее! 🤯 Да свършва таз карантина и да се връща в училище Пантата, че с този онлайн ... 🤯 Не съм от спортуващите, но ми идва от сутринта да си сипя. 🥴

Ерин, всичко да бъде наред пожелавам!

Мисте, да ти е здрав и успешен синко!

Всички други, които празнуват днес също да са здрави!

Снощи ме стегна шапката и по тъмно мих прозорци. 😆 Ама сега гледам, че добре съм се справила, въпреки слабата видимост.
За днес планувам още един прозорци, ама по светло този път. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт