Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 769
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 670
Нашия клас нямало да го карантинират.Ако щат...
Една позната преди 2месеца беше с ковид и от вчера отново е +.Квой туй нящу ?! Thinking
Разказа ни играта този ковид.

# 2 671
Не е зъбче, всички са излезли! Онзи ден на кръщенето имаше болни деца. Всъщност половината си останаха в къщи,че са болни,а другата половина бяха кой на Аб,кой на сиропчета и витамини! Очаквано беше ,но няма как да сложа здраво дете под стъклен похлупак!
Звери е ❤️! Видях я в друга тема,но не мога да се сдържа да пиша тук 😍🥰!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 10:23 от Sissy

# 2 672
  • Пловдив
Нашия клас нямало да го карантинират.Ако щат...
Една позната преди 2месеца беше с ковид и от вчера отново е +.Квой туй нящу ?! Thinking
Разказа ни играта този ковид.
и нашия клас не е ...ама почти всички искат он лайн, та тъй ше карат.

Благодаря ви!

# 2 673
Сиси,благодаря!Значи,дано леко мине на милото.
Как прозорци посред нощ 🤣

# 2 674
  • София
Оф, Сис, много болна тема ми е тази . Водят си болните деца на събиране с други деца. Егоистично, безотговорно и куп други епитети ми хрумват, но ще ги спестя, че не ми се ядат банани. От най-близкото си обкръжение съм чувала изречението "ама тя така се радва, че ще дойде да види Пантата, че как да я задържа вкъщи? Само сополи има.". След тези "само сополи" Пантата обикновено развива пълен набор симптоми, а на въпросното сополиво дете му минава бързо.

Въпрос на имунна система.
За жалост масово родителите разсъждават по неговия начин. Може би ако моето дете караше вирусите леко, аз също щях да гледам на нещата по-лежерно, не знам.
Спирам, че звуча като някоя мърмореща лелка.

Бобчи, не бих повярвала, че ще го направя това с прозорците, ако някой ми беше казал. 😆 Човек не знае какво ще му дойде до главата.

# 2 675
Откакто от един РД през януари 2020 г. се прибрахме с дребната с грип А и замалко не влязохме в болница (нямаше места в Инфекциозна, не за друго), държа здраво дете под похлупак през най-болните месеци и още как. И отказвам детски сбирки без никакви задръжки. Като минат грипове и бронхитните вируси и започнат да прекарват повече време навън децата, вече не се впечатлявам дали някой е със сополи или кашлица.

# 2 676
Много ме дразни това,ние здравите да си седим по къщята и да се пазим от болните дето щъкат.И моя позната си заведе детето с ковид на площадката,защото имало нужда от въздух.Ами нямам думи просто!

# 2 677
  • София
Днес е хубав празник, мм катастрофира с мотора преди 17 г. Св. Атанасий го запази.
Отивам на лекар пак, да дам кръв и пик. 😂

Ре, радвам се много.

# 2 678
Мисти, жив и здрав да е синът ти!
Как е той, оправи ли се?

Ако имате празнуващи близки честити да са и те!

В грипните месеци държа и аз под похлупак и хич не ми е кой какво ще си помисли. Защото то не са остатъчни кашлици, само настинки и какво ли още не. Еле пък ако знам, че ще има болни деца на събирането хептен.

# 2 679
Мид,жив и здрав да ти е ТМ!Дано са ти добри резултатите .

# 2 680
Така е, Бобчи. Здравите се пазим от болните. Ама иначе на мама на дупИ се пише, като цъфне детето. Съчувствам на дечицата, родени през тези месеци, че все не се знае кой е болен, кой е здрав, а често и рожденникът до последно виси. Но пък на последния РД на дребната, който е в края на септември, дойде само едно детенце, та съм била и от двете страни. Голямата пък е в разгара на лятото и за всеки РД до преди 1-2 г. беше егати зора да събера гости.

# 2 681
Точно, Бобчи, здравите стоят в къщи, за да се опазят от болните. Щото то само едни сополи, само една температура, само един ковид. Ми, тъпо е. Безотговорно е.

Мид, да е жив и здрав ТМ! Чакаме после да се похвалиш с по-добри резултати от изследването.

Имам много яйца, та реших да правя крем-карамел да оползотворя част от тях. Срам не срам, не съм правила досега, дано се получи. МУ такова чудо не яде, ако стане ще си го ям сама.

Адриана, докога не трябваше да купуваме нови неща? Simple Smile

# 2 682
Точно, Бобчи, здравите стоят в къщи, за да се опазят от болните. Щото то само едни сополи, само една температура, само един ковид. Ми, тъпо е. Безотговорно е.

Мид, да е жив и здрав ТМ! Чакаме после да се похвалиш с по-добри резултати от изследването.

Имам много яйца, та реших да правя крем-карамел да оползотворя част от тях. Срам не срам, не съм правила досега, дано се получи. МУ такова чудо не яде, ако стане ще си го ям сама.

Адриана, докога не трябваше да купуваме нови неща? Simple Smile

До 5.02. Но зависи какви нови неща де. Меркурий е ретрограден и главно “отговаря” за техника, средства за комуникация, договори, нови начинания и т.н.

# 2 683
Здрави да са именниците!
Бърд,четох,че меркурия продължавал до 04.02.В този период не било добре да се купуват нови неща,да се започват нови начинания.Но било много подходящо,да се приключат започнати такива.
Дребният за пръв път хареса козунака.Аз-доволен.

# 2 684
Момичета, помагайте. Търся нещо бързодействащо и много помагащо за хрема и течащ и полузапушен нос, че ми писна...

Общи условия

Активация на акаунт