Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 755
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 685
  • France
Не, че някога съм вярвала на хороскопи, но сега пък съвсем. Откакто в ми предсказаха, че 2020 ще е супер късметлийска година Joy

# 2 686
  • София
Къв Меркурий, бре! Аз съм ретроградна целогодишно, ако ме настъпят на грешното място, той де се бута? 😜

Мързелота, на щерката при хрема много й помагат хапченца Коризалия. Хомеопатия е обаче, не знам как гледаш на хомеопатията. Следвам инструкциите от опаковката - първите 12 часа се взема по едно на всеки час. Правя и промивки на носа с физ. разтвор. Много й помагат на нея. На мен още не съм го прилагала.

# 2 687
Пандич, благодаря... Обаче баткото ми е хремав, а той не може да смуче. /да не говорим, че не може и да се издухва.../ По-вероятно направо ще ги хруска. Затовя търся ефикасни спрейове и капки, различни от масовите... Синулан спрей ще пробвам, не съм го ползвала... Те неговите хреми по 7 дена ги влачи, никога не стават нещо повече, само хреми си стоят, обаче бавно минават...

# 2 688
Пандич, благодаря... Обаче баткото ми е хремав, а той не може да смуче. /да не говорим, че не може и да се издухва.../ По-вероятно направо ще ги хруска. Затовя търся ефикасни спрейове и капки, различни от масовите... Синулан спрей ще пробвам, не съм го ползвала... Те неговите хреми по 7 дена ги влачи, никога не стават нещо повече, само хреми си стоят, обаче бавно минават...
Ако не се лекува хремата - минава за седмица, ако се лекува - минава за 7 дни. Няма как да мине за ден-два.

# 2 689
  • Deutschland/HE
Опитай със спрей Гелоситин, съдържа портокалово масло, помага да не се пресушава лигавицата, предписа ни го преди няколко години УНГ и съм много доволна.

# 2 690
  • Оптимист по принуда
Не е спрей, но помага много - крем Вапоруб.

Честито на имениците. Heart

# 2 691
Колежката е с Ковид 🤦! Дано Беболина да не е следващата заразена 🍀

# 2 692
Как са днес болничките? Деми,как го ползваш Вапоруб за хрема? Вътре нослето ли мажеш?
Честити да са именяците! 🎉
Мисте,да е здраво и твоето момче и да не те ядосва! 😁🤗
Ние се видяхме с приятелката-рожденичка. Хареса й свещта,а Синеочка й беше нарисувала картинка. 🥰
Понамръзнахме се,че вее някакъв силен вятър. Ся на топло.

# 2 693
  • София
Мързелота, с хрускане също действа. Пантата като беше по-малка също хрускаше и си й помагаха още тогава. Още в края на първия ден 6сещам подобрение при нея. В комбинация с Осцилококцинум пък още по-добре. Той е на гранули, които също може да ги схруска детето. Тя и тях хрускаше преди да започне да смуче.

# 2 694
  • София
По-добри са изследванията ми, но не съвсем, продължавам лечението.
На работа двама +, добре че ме няма

# 2 695
Мързелотка, спреят с прополис, който е за гърло, върши чудеса с моя нос. Но да знаеш, брутално е. Виждам звездите отвъд Млечния път, като си пръсна от него в носунгела.

Ени, сериозно, наистина си талантлива. Имаш сериозни шансове да успееш да си направиш онлайн бизнес със свещите. И съвсем сериозно, аз бих купувала редовно толкова майсторски изработени неща. И не само аз.

# 2 696
Момичета,аз съм малко темерут и не обичам да пиша лиготии,но наистина много ценя вашите мнения и куражът,който ми давате! Наистина съм очарована от подкрепата,която ми оказвате. И ако някой ден успея да осъществя една от всичките ми 1839 идеи и имам успех,огромна заслуга ще имате вие за това! Благодаря ви от сърце! ❤🤗😍
Ойй просълзих се чак,туй от МЦ сигурно. 🤭

# 2 697
Ени, яяя, избърши сълзите и сополите и проучи какво трябва да предприемеш. Ако се обърнеш към Баба Яка за практически насоки, сигурна съм, че ще се отзове. Яки, ритни Ени в гъзунгела да се задейства.

# 2 698
Ох, имам спрей с прополис за нос. Капнах онзи ден на малката, разпищя се. Пробвах го на себе си - ми и аз  се разпищях... тва чудовищно бре... на големия ич и не ща да пробвам, щото ше бяга при всяко лекарство занапред. 
И без това сега и той няма да ходи на школо, ше го гърча тука. Изрових даже едно виетнамско чудо... Smiling Imp

# 2 699
Ени, можеш да започнеш с това, да ги даваш на консигнация в малки магазинчета около вас. Ако има интерес правиш една фирма и действаш.
Продажби през фейсбук страничка, маркетплейс.
Аз съм яко сдух, и крачка напред, две назад.

Общи условия

Активация на акаунт