Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 759
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 715
Панде, можеш и варени картофи без мазнина да й даваш. Вафлата е прецакала положението. Бързо да се оправя малката Пантичка Simple Smile

Естела, чудесни новини! Тези дни си мислех за теб, че не съм те мяркала. Радвам се, че всичко е ок Hug

# 2 716
Благодаря за идеите, момичета! Ще пробвам. Само от ракията ще се въздържа. 🤭
Ако е по-големичко детето, пробвай с лимонов сок. ММ много успешно го използва, даже не лимон, а половин чаена лъжичка лимонтозу(това според мен не е за дете). Той е .... а бе не е за разправяне, стомахът му е лакмус за разни храни и киселото винаги му помага и твърди, че лимонтозу-то по-лесно го преглъща, от колкото лимоновия сок.

# 2 717
Взе ме ММ одеве от работа и се започна. Вчера продадох едни Найкове на щерката, обажда се преди малко жената да крещи как спим спокойно и да ни преседнат парите. Камерата била спукана, ама отвън не си личало, само като се обуе потъва повече единият крак. Аз от де да знам, че перфектно изглеждаща обувка има този проблем. Да ми ги връща и ще ѝ върна парите.  Продължаваме към наште да приберем дребната и станахме свидетели как някакъв нещастник засича автобус на ГТ. От “игричката” колата до тях наби спирачки, както и ние. ММ скочи на клаксона, та този засичащият се прехвърли до нас. Както и да е, замина си. Влизаме в подземния паркинг на кварталния супермаркет да пазаруваме. Правим завой и излизаме в лента, в която има свободно място. В същото време срещу нас кара кола, която явно си е харесала същото място. Паркираме ние, защото мястото е от нашата страна, а другият автомобил се движеше в неговата си лента, без аварийки или да е на маневра да паркира, абе по нищо не личеше, че ще спира. Просто се озовахме по едно и също време пред паркомясто, но само едната кола беше в лентата за това място (ние). Излезе пътничката и започна да крещи. Че и покрай нашата колата после минаха, само чаках да направят зулум, както има камери навсякъде. Надявам се да се доберем до нас, без да влизаме в битки.

# 2 718
Брашно с оцет също помага,като сурово тесто да стане .
Скапах се днес от тичане по задачи,четене ,писане .МУ ми поръчал лаптоп,втора употреба ма недовършена работа.Фактура не уговорил,абе мъжка работа.
Мид,изкарала си късмет направо !Айде и ешерихията да минава и си пушка заредена .
Ени,заемам се с теб.С първия милион ще ме водиш на Малдивите обаче!Само да изкъпя Звери,че закъсняхме и те вкарвам в схемата.
Попи,това е от дните в които човек се чуди да се беси ли,чай ли да пие ...

# 2 719
  • Пловдив
Къв чай бе Бобчи? Твър-до! Инак не минава Wink
Ся търчах до аптеката, що МУ кат си науми, че тряя и Авирон да пие и тва си е Confused  ма щот мама каза, а и аз го препоръчвах на една дружка, а и личната каза за синко, та тъй...

Наспорт!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 21:13 от mystic woman

# 2 720
Брашно с оцет също помага,като сурово тесто да стане .
Скапах се днес от тичане по задачи,четене ,писане .МУ ми поръчал лаптоп,втора употреба ма недовършена работа.Фактура не уговорил,абе мъжка работа.
Мид,изкарала си късмет направо !Айде и ешерихията да минава и си пушка заредена .
Ени,заемам се с теб.С първия милион ще ме водиш на Малдивите обаче!Само да изкъпя Звери,че закъсняхме и те вкарвам в схемата.
Попи,това е от дните в които човек се чуди да се беси ли,чай ли да пие ...
За лаптопа не се косѝ - в някои отношения в зависимост от бюджета, втора ръка е по-добър вариант. Новите до към 800лв са големи дървета. Та ако бюджетът ми е под 1000лв, бих си избрала втора ръка и му кажи на ТМ, ако няма ssd, да му сложи едно Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 21:02 от Safiren

# 2 721
Айде Бобчи,чакам схемата. 😁🤗 За лаптопа не се ядосвай. Сафирен е прав/а.
Панде,аз съм пила нишесте с вода,стотици пъти. 😆 Не знам дали е имало ефект,но поне не беше от много гадните неща. Иначе диетата е най-добре. Да минава и това.
Деми,мерси. Аз реших,че мажеш и другаде някъде при хрема. 🙊 Последния път не я мазах дребната,ама тя нямаше хрема,нито кашлица,само гърлото. Как сте вкъщи? Надявам се леко да минава. 🤗
Ние ходихме на пазар. Много се намръзнах. Мисля да си заджуркам едно горещо мляко с какао. Алкохол не ми се пие. 😁

# 2 722
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
похвалих се на друго място, да покажа и тук Simple Smile

Интерактивни екрани. Прожектира се пустиня, а когато докоснеш някой от трите започва да се строи Дубай. Не целия, само някои знакови сгради.

# 2 723
Аа ,аз втора ръка исках
Ама и фактура,пък той не взел,не му се занимавало 🤦🤦🤦

# 2 724
Ахой,групата!

Мисте,честит празник на момчето ти! Flowers Four Leaf Clover
И на всички останали, който празнуват днес!

Повече да не съм чула и видяла за болни!

Друго.. не знам.Тези два дни ми минават много бръже.

Наспорт!
Май съм пристрастена към алкохола. Направо не си представям ден/вечер без да си сипя. Grinning
Надявам се,няма да ме нахулите за това ми признание.Само пред вас си казвам,щото сте мои хора! Heart

# 2 725
Фактура, викаш. Да разбираме ли, че бизнес планът вече е задействан?

# 2 726
Фактура, викаш. Да разбираме ли, че бизнес планът вече е задействан?
Няма време да се дреме !Големите пари нас чакат 🤣
Как ще се хокаме,за спорт нивгаш!От два дни не съм спортила,днес бях на косъм да си купя един Жин ,но пусто преди това минах изипея,Спиди ,Еконт и останах с 10 лв.Ама един см ми се е смалило трибуквието ,за четири дни това и викам ай,продължаваме на чай .

# 2 727
  • Euskal Herria
Ех, късно, ама все пак да се запиша.
Честити да са днешните именици!
И всички, дето сте болни, дано скоро се похвалите, че сте здрави!

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 03:14 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 728
Голяма съм чайка.
Мисти, да ти е живо и здраво момчето! Лошото от далеч да го заобикаля!
На всички празнуващи, наздраве!
Мид, и за ТМ да има много здраве и  всички беди да са останали в миналото, а ти да се оправяш бързо!

# 2 729
Благодаря за идеите, момичета! Ще пробвам. Само от ракията ще се въздържа. 🤭
Ампула Гентамицин-половината се дава през устата, при нужда другата половина след 24 ч. Изпитано,на детето съм давала. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт