Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 813
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Оптимист по принуда
Ени, може и да се намаже под нослето, но по време на хрема там е раздразнено и не бих. При моята помага намазването на гърба и гърдите и диша по-леко от изпаренията. Мазала съм и играчка, която стои до нея, докато спи, да диша изпаренията.
Имаш моята подкрепа да реализираш мечтите си. Имаш дарба и смятам, че ще имаш успех. Heart

Тук не съм писала, но и малката а с Ковид. Добре е, пупу, гледаме се по цял ден.

# 2 701
Ох, ще вземат да познаят, че тази вълна ще е най-голяма, за толкова болни на веднъж за първи път чувам. На брат ми приятелите до едни са болни, но са само с домашни тестове, никой не е ходил за ПСР. Уж пазят карантина, но не вярвам да са стриктни, щом като отказват ПСР. Той е бил контактин с първия, преди 4 дни, от тогава стои изолиран от майка на горния етаж и тя му оставя храна пред вратата. Не е човешко вече, като в лудница или затвор да се живее, да взема да се свършва вече!
Леко да минава и при вас!
С козунака не ме изкушихте, но си запазих кифличките на Ени и сега втасва тестото, двойна доза Grin

# 2 702
  • Варна
Не се заблуждавайте, винаги вторник е висока бройката, защото ги събират от събота до днес.

Грахчето е добре, чухме пулс, в 8-ма седмица съм вече, кога ще стане 30-та и нагоре.

# 2 703
Мисти, здраво да и е момчето! Животът да е щедър към него, а ти да се радваш на успехите му! Hug
Много болни, вече ви игубих бройката. Оздравявайте!
Пореден ден поркам лексотан! Искам да спя! Полумъртва съм от безсъние и умора. Искам и да се пенсионирам или просто да изчезна безкрайно!
Всъщност, къде е Сирос? Липсва ми и се тревожа. Сиросче, дай знак Heart

# 2 704
  • София
Точно с тези тестове от аптеката според мен нещата стават по-зле, защото малка част от положителните си стоят стриктно вкъщи и така заразата още повече се разнася. Отделно не винаги са точни и показват минус когато е плюс. Човек се успокоява и си ходи навън. Тази група хора дори не влиза в статистиката, но помага за разпространение на заразата.

Карамелче, с този лексотан повече си вредиш отколкото си помагаш. Лично мнение! Ти си знаеш най-добре за себе си. 🤗

# 2 705
  • София
Днес пак повторих домашния, пак плюс, много гадна тая температура 37-37.3. Ама вчера бях по-зле, таа да видим. Но така и така лежа Grinning Малкия намаза, ако беше друг вирус, четвъртък, петък щеше да е на градина. Сега и рожденния ден ще го празнува два пъти. Един път с нас вкъщи и един път в градината Grinning

# 2 706
Естела - много хубаво! Определиха ли ти термин? Дано се чувстваш добре и нямаш неразположения. Като влезеш във втория триместър ще ти дойде и прилив на енергия. И се пази ❤

# 2 707
  • София
Момичета, при разстройство оризовка мога ли да й дам? Натурална, няма семена в нея.

А лимонов сок? Майка ми твърдеше, че на нас с братята ми в детството е цедяла лимони при разстройство. Аз на Пантата не й давам при разстройство, защото мисля, че не може.

Държа я на сухари, солети , обикновени бисквити. Вчера включих един банан и обикновена вафла и вечерта пак беше диарично изхождането. Не знам банана или вафлата оплеска нещата. И за двете съм чувала, че може да се дават, ако не е жестоко разстройство.

# 2 708
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
домашните тестове са със 70-80% точност, имайте го предвид.
домашнияпоказа нещо като черта, лабораторния е отрицателен. Simple Smile

естела, гуш. Simple Smile Simple Smile Simple Smile грахче, а! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

леко изкарване на болестта на болните, другите да ви се размине.
започват да притискат половинката за ваксина. чете, чете... а на мен не ми харесва да се ваксинира заради документа... Sad

# 2 709
Можеш, Панди и ориз сварен можеш да й даваш.
Оцетът запича по принцип, може би и лимоновия сок също. Бананът различно го водят и че запича и че разхлабва Simple Smile но вафлата вероятно е била.

# 2 710
  • Пловдив
Панде, аз знам, че банан е ок...вафлата не. Оцет, лимон с вода също може.
Ако имаш суш.кора от нар...запарка и мн.помага. Компот от дренки, чай от шипки. Също 2, 3 бобени зърна да погълне с вода и т.н. Това знам аз.

# 2 711
И аз съм чувала за лимон, но не съм пробвала. Оцет съм пробвала, имало е ефект.
Мид, радвам се, че има напредък!
Естела, браво Simple Smile

За другото - лично аз не виждам разлика с натрупване ли са данните или не. Все едно, все си ги има болните. Цифрите са нереални, далеч повече са болните. И не ни е нужда статистика, всички го виждаме около себе си.

Интернетът ми днес никакъв го няма, трудно се зареждат страниците. Нали съм блондинка по душа, чак сега се сетих да рестартирам модема, та взе, че се оправи.
Вечерята е готова, чакам МУ да се прибере. Мисля да се почерпя с винце за здравето на празнуващите.

# 2 712
Панди, сок от лимон давай смело! И аз знам за оцет, но това и аз не мога да го пия, камо ли да го предложа на децата си. Ние дори шкембе чорбата я ядем с пресован чесън в прясно изцеден лимонов сок.
Още нещо помага за разстройство, но на дете досега не съм давала - няколко малки глътки ракия.
Мързелче, дай потивоалергично лекарство - лигавицата отбъбва и хремата намалява. На моят тийн давам таблетка ксизал на ден.

# 2 713
  • Deutschland/HE
Изпробвала съм два пъти и беше без грешка, но не е подходящо за деца - 20гр ракия с мноооого сол, да спре да се разтваря и се изпива на един дъх.
За деца препоръчват малко разтворено нишесте във вода, но не съм го опитвала.

# 2 714
  • София
Благодаря за идеите, момичета! Ще пробвам. Само от ракията ще се въздържа. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт