Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 679
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 745
Тя титулуваната персона няма друга работа, освен да пуска кьорфишеци. Не съм наясно, някакво удоволствие ли ѝ прави, или има нужда да тъпче всички наоколо.

Весе, викаш токът е спирал в квартала, да не се чудя, защо рутера ни иска рестарт.

Чакам с нетърпение петък. Синоптиците обещаха сняг тогава.

# 2 746
Прочетох аз в другата тема. За мене това е човек нещастен и много шамаросан от живота, със слаба психика и изтъкан от комплекси, които трябва да избият нанякъде, защото иначе ще превърти. Ама така хубавичко е окупирала темата, само около нейните фантасмагории се върти.

Между другото, уж не пиша там, а продължават да ми излизат известия за нови отговори. Май няма отписване до догодина..

# 2 747
Има отписване, но ако само веднъж решиш да надникнеш и отново се включват известията. Предполагам пишеш от телефона, минаваш на пълна версия от черната лента, най-долу на страницата, отиваш на меню, от трите хоризонтални черти, избираш Нови отговори, трябва да има обаче нов отговор във въпросната тема, от която искаш да се отпишеш. Плъзваш пръста най-дясно, където е червената цифра с броя нови мнения и се появява кошче. Избираш го и темата изчезва. До следващото ти влизане в нея.

# 2 748
Мерси, Кло! Мислех си, че съм се отписала, явно не съм го направила както трябва и продължиха да ми излизат мнения. Веднъж цъкнах случайно, сега само отидох нарочно да прочета поредната измислена драма.

Ще следвам точно указанията тоя път, само дебна да се появи ново мнение.

# 2 749
  • София
Добро утро!

Сутринта едва събудих Пантата за онлайн  училище. Снощи заспа преди 20 ч. Сутринта в 6.45 се наложи накрая да викна до нея, за да се събуди. 😳 Ми поуплаших се малко ... Наблюдавам я сега. Нищо особено. Не е загубила нито грам от таланта си да ми образува нерви още от сутринта. Апетитът й се връща. Добре е значи.

Днес има ли пак някакъв именден? Ако има, честити да са празнуващите!

Гентамицин нямам, но и да имах, не бих дала. Все пак благодаря на потребителката, която ми го предложи, защото искаше да помогне. Съжалявам, но през телефона не успявам докато пиша да се върна назад да видя Ника й и да я спомена поименно.

И други потребители от балкона и от пишещите в темата ми писаха, но на лични. Всеки с предложение как да помогне. Много благодаря, мили хора! Наистина ме трогнахте! Бъдете здрави и вие, и любимите ви хора! 🍀🌷

# 2 750
Добро утро, усърдно тракам зъби.  🥶 Голям студ.
Лайла, сипвай си и спортувай, дозата прави отровата. И аз вечер си наливам малко питие. Снощи след него си легнах в 8,30 и спах до 5,30.
Аз нали съм от по-старите кокали, едно време, когато бях малка много боледувах, от родилното та до 6 годишна възраст,когато ми махнаха сливиците. Пневмонии,бронхити, ангини, едно след друго при това без да съм ходила ни на ясла, ни на градина. Все на антибиотици бях, мускулно. Помня старите метални барабани и в тях стъклените спринцовки и метални игли. То избор на антибиотици тогава нямаше. Дупчеха ме с пеницилин и гентамицин. Слава богу без последици от последния съм, явно си е до организъм.

# 2 751
  • София
Добро утро.
Радвам се, че малката Панта е добре вече.

Мен ми биеха гамаглобулин в краката, гадост

# 2 752
  • Пловдив
На същото мнение съм Уинд...всичко е до организъм и как той реагира/справя се с вредителя.

Добро ли е? Хм...амииии и аз мезнам. ММ почна да охрачва. Незнам ок ли е или не...май е рано за снимка, а и на преглед дето и да идем ще искат първо тест Confused 
Стискам аз да се размина, че...

# 2 753
  • Наблизо
И аз трудно сколасвам да пиша...
Честито на всички именици от вчера,жиси и здрави!На Кло на патерици честит рожден ден и...ако съм забравила някого..Честит рожден ден и много ама много здраве и щастие!

На работа е голяма каша и сама съм я забъркала както изглежда.Ох.

# 2 754
  • София
Само да кажа за гентамицина. Мъжът ми от Н-тото пиене влезе в токсикологията. Аз бременна в началото на 9ти месец, изписаха го и родих… почти месец преди термин. Бранимир (на 3) имаше адско разстройство, нищо не помагаше, не мога да го накарам нито сметка, нито ре-комфорт, нищо. Педиатърката каза половин ампула гентамицин. Аз ѝ обясних положението с мъжа ми и тя каза, че по този начин гентамицина действа само прочистващо на стомаха - т.е изтребва наред, не работи като антибиотик баш, защото не е приложен инжекционно. Страх, не страх, дадох, мина, но и мен много ме е страх от този.

# 2 755
  • Варна
Тази особа с вип чистенето от старите с ново име ли е?
Как ги следите тия неща, ако не бяхте писали, изобщо нямаше да обърна внимание.

Андри, термина е 02.09, девичка ще е.
Вчера Бойчето ми вика, дай ми снимката от видеозона, викам за кво ти е бре,  а той, да се похваля със сина си 😂😂😂

Добро утро и днес зло да ви забрави.

# 2 756
  • София
Контесата е това.

# 2 757
  • София
Супер Естелче, и моя термин с големия беше 2.09,а родих на 28.08.кротка дева❤️

# 2 758
  • София
Терминът ми с ПанТичка беше 3 септември. Баш на термин си се роди, естествено непредизвикано раждане. Ама хич не е кротка дева. 😆❤️ А за инатът й мога да напиша повече страници от тези на "Война и мир". Ама има толкова положителни качества, че компенсира. ❤️ То си е моето гардже! ❤️

# 2 759
Супер, Естелка! Важното е всичко да е наред. То термина е само ориентировъчна дата, пък кога ще се появи - то само си знае. Много малък % бебета се раждат на термин.

Общи условия

Активация на акаунт