Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 702
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 760
Хич не разчитайте на зодии. Че и моята дребната уж кротка везничка се води, а кротките ѝ периоди са доста кратки.

# 2 761
  • София
Как кротка, неееее.то е чудо
, а момчето дева аз казвам.

# 2 762
  • Оптимист по принуда
Добро да е.
. Как сте вкъщи? Надявам се леко да минава. 🤗
Засега сме добре пупу. Чакам я да стане. Трябва и аз тест да си правя.

# 2 763
И аз слагам моите пари на мъж за Естелчето.
Леле как спахме ,до 10 .Двете със Звери голям сън.Баща й станал,пил чай,ял,мил чиний,налял зехтин и дойде накрая да ни събуди.
Аз не се дразня на особата за която говорите.Не е злобна и не обижда,мен такива ме дразнят само.

# 2 764
  • Варна
Пламчо беше дева, уникален мъж и човек беше, братовчед ми е същия, носи си жената на ръце. Мъжете деви са страхотни, обаче момите са страшни, моята маникюристка е уникален професионалист и перфекционист, обаче е малко трудна по характер, ама ние много се разбираме, въпреки моя скорпионски характер. 😂

Оздравявайте всички.

# 2 765
  • София
Мъжът ми е дева, много иска номер 2 да е дева… По термин съм 28.8, но аз знам че няма да докарам до термин, поне седмица по-рано ще е, ама да видим. Той е убеден, че ще е мома.

# 2 766
Аз съм на 6.09.Брат ми пък на 24.05 ,все на празници ни е раждала майка ми.Ама аз съм страхотен човек,то всичко хубаво в мен е събрано.Само дето мрънкам,все ми е мръсно,обичам да мирише на белина и хлор ,взискателна съм към другите и към себе си имам точното наказание за всеки наранил ме.Обаче всичко друго ми е топ.🤭

# 2 767
  • Варна
Мъжът ми е дева, много иска номер 2 да е дева… По термин съм 28.8, но аз знам че няма да докарам до термин, поне седмица по-рано ще е, ама да видим. Той е убеден, че ще е мома.

Само да е здраво, другото не е важно.

Бобчи, Пламчо ми правеше забележки, когато не съм сложила етикета на стоката, на точно определено място, на всички бройки и мрънкаше, когато някъде види дупка, то може клиента преди две секунди да е излязъл, ама аз отдавна е трябвало да сложа нова бройка, за да няма дупка 😂😂

# 2 768
Ще е.С такава хубава,позитивна и силна майка ,няма как.

# 2 769
Ренкоо, дежа вю с комин имам.
Милите съседи отгоре са запалили камината, не я бяха използвали много време. Сутринта в стълбището не се дишаше, сега у нас всичко вони на пушек. Weary

# 2 770
Оо че гадно.Отваряй всичко възможно и да става течение .

# 2 771
Отварях, Бобчи, отварях.
Дано се разминем само с неприятната миризма. Шашнах се чак.

# 2 772
Бърд,уелкъм ин дъ клъб Sunglasses .Бая време мирише 😷
Скъпия болен, тестовете -.За боледуването на мъж няма да споменавам.Поне сега той е шофьорът на големия,та вино се лее 😂.Малката гадина е лепната за мен,зъб пак избива.Голям зор е с неговите зъби 🙄

# 2 773
Едни от най-любимите ми хора са Деви - има и жени, и мъже, така че спокойно, супер са си.
Защооо залагате на момче, за Естела? Стеле - ти предпочитания имаш ли?

# 2 774
  • София
И аз мисля, че ще е разбойник, така усещам, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт