Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 642
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 775
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вкъщи с детето. С цикъл. Бръмчи инхалатора. Сервирам закуска, мия някакви съдинки, маска и контейнер за инхалации. Пуснах пералня. Забърках  един крем карамел да се пече. Сервирам обяд. Сега ПАК ще заставам на мивката. Опитва се да ме боли главата.
Ииии, още няма 12...

# 2 776
Всички болни да се оправят по най- бързия възможен начин! Каквото и да ги мъчи, да минава най- леко и да свършва!

Сега, тука има имения на разни хокейни звезди и други известни и неизвестни милионери и милиардери, които струват милиони, огромни са, с басейни вътре и вън, оранжерии, къщи за гости, тенис кортове, паркове, конюшни, хеликоптерни площадки и не знам какво още, та ако потребителят, който плаща горната сума на седмица живее в такъв палат - какво да кажа? Само мога да замълча в захлас!

Е, те собствениците на подобни палати обикновено си имат персонал на щат, едва ли викат човек/ фирма веднъж седмично. Simple Smile

В интерес на истината, въпросната другарка спомена 300 долара на идване, веднъж седмично- 1200 на месец. Но едва ли не само да ти забършат праха отгоре- отгоре. И то в забутаната провинция, в която се намира. Мен ме дразни с измислици- премислиците, с които се прави на интересна, преди да изтрие. Simple Smile Иначе може и да не е лош човек. Но не знам защо явно не е разбрала, че светът вече е едно голямо глобално село, хората пътуват, виждат, че и с две кликвания в Гугъл може да се информира човек. Преди време нещо във връзка с цените на имотите ТАМ Мамасита (ако не се лъжа) беше пуснала линк с изглед на улицата на Госпожата, май и нейната врата се виждаше дори, че беше от по- специфичните. Пиша го не за друго, а защото ББ гледа и вижда. Отделно, трябва да си башка луд и с мнооооооого свободно време, че да столкваш някого до такава степен.

# 2 777
  • Варна
Едни от най-любимите ми хора са Деви - има и жени, и мъже, така че спокойно, супер са си.
Защооо залагате на момче, за Естела? Стеле - ти предпочитания имаш ли?

Грам претенции нямам, само да е здраво.

# 2 778
Леле, вещици, какво ви става? Вярно, че прилагане на гентамицин, без предписание от лекар, не е ок, ама защо подпукахте така с дръжите на метлите жената, която го предложи? Ей сега ни излезе име на общество от вещици гаднярки! Simple Smile

# 2 779
  • София
Идеално🐍

# 2 780
Едни от най-любимите ми хора са Деви - има и жени, и мъже, така че спокойно, супер са си.
Защооо залагате на момче, за Естела? Стеле - ти предпочитания имаш ли?

Грам претенции нямам, само да е здраво.

Разбира се! Все едно иначе може да се върне? Само ще допълня- и палаво да е! Защото... палаво дете- здраво дете!
2 септември е страхотна дата!!! Hug Сега проверих- пада се и петък! Всичко ще е наред! Heart

# 2 781
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://m.facebook.com/groups/104372719604890/permalink/6905469939495100/
 Току що го метнах това във фейса.

# 2 782
Ама Тили, ти сега се хвана и за датата Stuck Out Tongue че точни на термин ще се ражда. То това Божа работа.

Иначе, ест че е най-важно да е живо и здраво. Другото не е от значение, каквото - такова. Обикновено нали казват, че бащите искат момчета, майките - момичета, но после става така, че бащите се привързват доста повече към дъщерите, а майките - към синовете.

# 2 783
  • София
Хехе, и при мен преди 11 г. беше така, аз в неделя на 28 родих

# 2 784
# 2 785
Ух, Ренко, съчувствам за болния мъж. Да му минава бързо, че иначе страшно - много вино ще ти трябва Simple Smile

# 2 786
Точно!!!!Същата съм ,МУ не знаеше че пастата за зъби се стиска по определен начин,прясното мляко си има точно място ,а бурканите с подправки се подреждат по големина и с етикетите напред за Бога ! 🤣🤣🤣🤣А с дрехите отвън на дивана НИКОГА!!!!И има специален метод ,по който се събуваме влизайки вкъщи 😂😂😂

# 2 787
  • Варна
Точно!!!!Същата съм ,МУ не знаеше че пастата за зъби се стиска по определен начин,прясното мляко си има точно място ,а бурканите с подправки се подреждат по големина и с етикетите напред за Бога ! 🤣🤣🤣🤣А с дрехите отвън на дивана НИКОГА!!!!И има специален метод ,по който се събуваме влизайки вкъщи 😂😂😂
Да,да,пастата за зъби 😂😂
Много те харесвам да знаеш, аз обаче съм пълна противоположност. 😂😂

# 2 788
Хахаха, Бобчи, добре че не ти се е паднал ММ, щеше да го убиеш за 5 минути.

Аз съм асцендент Дева и донякъде те разбирам, макар че не съм чааааак толкова взискателна. Питай ММ обаче, той е противоположност, разхвърля, не подрежда, никога нищо не може да намери - страшно е. Аз само подвиквам и накрая излизам лошата. Нооо, то цялото му семейство е такова, майка му не държи на тия неща Wink

Абе дето има една приказка - здрави да сме Grinning

# 2 789
Ама Тили, ти сега се хвана и за датата Stuck Out Tongue че точни на термин ще се ражда. То това Божа работа.

Нали все от някъде трябва да се тръгне? А 02.09, петък е чудесна отправна точка!

Общи условия

Активация на акаунт