Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 642
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 835
Добри, ще мине! Трябва да мине!

# 2 836
  • France
В съботната спортна група на Монстъра има позитив за ковид 🤯🤯🤯 Монстьо е със сополи от вчера вечерта FearfulCold SweatScream

# 2 837
  • София
Фил, дано бързо му мине каквото и да е.

# 2 838
  • София
Сиросче, думи нямам! 😡

Ох, Фил, дано не е това! Бързо да минава!

Малкото Пандичка е много изнервена в момента. Явно повече й дойде карантината. От вчера се разстройва и плаче буквално от всичко.

# 2 839
  • France
Честно, няма да издържа още една карантина. Тази нощ го напъваме с автотестовете. Дано да е минус и да си ходи на училище.

# 2 840
  • Mediterraneo
Фило, вие като ваксинирани ( ако сте) подлежите ли на карантина? При нас я махнаха. Малката е + от тази сутрин.

# 2 841
  • France
Не, не подлежим, но той е със сополи и маска цял ден вкъщи. И утре най-вероятно, а в петък си режа вените.

# 2 842
  • Пловдив
Панде, а разстройството овладяхте ли?

Мързелотка, а ти хремата?

Според МУ аб не му действал Rolling Eyes  къде да диря док поне за една слушалка нямам идея?

# 2 843
  • София
От колко време го пие АБ и с какви оплаквания. Някой денонощен център? Ако сте в София, можете да звъннете на МЦ Лора и да предупредите за какво идва реч. Приятели с детенцето бяха болни и се бяха притеснили за малката и само Лората се навили на домашно посещение.

# 2 844
  • Пловдив
Не е спешно...просто контрола.
От понед.вечер го пие, но тръгна да отхрачва и явно трябва да се смени аб...за жалост не съм лекар.

# 2 845
Добри, разбира се, че може да е от притеснение и кръвното да вдигнеш и глава да те заболи. Полегни си, подишай дълбоко, измери кръвното поне три пъти един след друг, изобщо направи нещо, което те успокоява. Поплети малко.

Мале, сърцето ме заболя като прочетох ,че не спирате водата докато миете чиниите Simple Smile
Аз пълня мивката, обаче ММ много мрази пълна мивка и само ги вади Grinning

Сирос, ужас, при такива физическа агресия ме обхваща.

# 2 846
  • София
Мисте, не бързам да се радвам и аз като теб. Но вече втори ден е с нормални изхождания.

За домашно посещение и аз за Лора се сещам, но не знам има ли ги в Пловдив.

# 2 847
  • София
На мен на шестият  ден ми подейства антибиотика. Много упорита инфекция. Дано откриете лекар все пак да го види.

# 2 848
Мистик,личният по тел не може ли да го смени?
Фил,дано ви подмине !
Защо МУ има мобилен телефон идея си нямам.Той навън,телефона дома .Навих го за пералня ВУ за работа ,че се чудили нова или употребяване,ама викам Меркурия да не забрайш и купи сега и утре ще им я носят ,да си перат работните дрехи там.

# 2 849
  • Пловдив
Не ща на личния да звъня...не е спешно положението, за сега...просто за успокоение, че и предния път за 3 дни стана пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт