Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 709
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Mediterraneo
Добро утро!

Ау, Кротале, ква си Убава! Какъв позитивизъм лъха от аватара ти Simple Smile

Ерин, да ти е здраво детето!

Що да не се сговни времето у Бг, нали се готвя да пътувам... Нямам топли обувки, нямам дебело яке.

# 2 986
  • София
Честито да ти е 4 годишното, хубава възраст. И моята е на толкова.

# 2 987
Erinne, да ти е честит Киселячко!

Крот, вясвай се по-често, че глей кви спекулации тръгнаха. Laughing

Чакам майстор за пералнята. Надявам се да не е тежка присъдата. Има нещо  попаднало около барабана, което трака и за отрицателно време заминаха пластмасовите прагове. Тъкмо сменихме едното, за което чакахме доставка на части от Италия и паднаха другите две. Добре че междувременно успяхме да се изперем. И добре че хората са поръчали целия комплект от три, та сега ще дойдат с другите две.

# 2 988
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за мен ще пишат в медицинските книги, м@@ му!

вдигнах кръвно - заболя ме глава. до тук нищо странно.
на следващия ден бъбреците ми решиха да болят от всяко движение. и ми се вие сват, като се опитам да стана.
Sad ковид не е, тест а е отрицателен, пък и ковид само с болка в бъбреците и нищо друго май не е имало по света.
ама и от къвното няма как да болят бъбреците...

Sad

# 2 989
  • София
Здравейте!

Бяла красота е в София.

Да е честито 4-годишното киселяче! Да е здраво, безгрижно и щастливо!

Оплаквам се. Малката Панда така се е сдухала от разстройство, карантина и всичко преди това, че сега не мога да я убедя да я захраня с нормална храна след разстройството. Дъвче си солети и бисквитки.

ДобрЕ, много гадно. Не може ли да отидеш на лекар?  На нас с Пантата в детска нефрология ни казаха, че главоболията й може да имат връзка и с бъбреците. Не разбрах защо. Та да те види лекар не е зле.

# 2 990
  • София
Добри, от кръвно не болят бъбреци, но от бъбреци се вдига кръвно. Ходи се прегледай.

# 2 991
Ерин, честито да е малкото Киселяче! Simple Smile
Ух, Добри, много неприятно. Най-добре мини на преглед.
Другите болни как са?
Сис изчезна, дано с Беболинка са добре.

МУ вчера и днес обикаля по лаборатории и лекари. Стиснете по едни палчета.

# 2 992
  • Пловдив
Стискам Бърд!

ДобрЕ, аз само Т съм вдигала при криза, ама другото не съм го мерила, та...да минава. Ужас е!

Мид, кво става с теб?

# 2 993
  • France
Минавам на бързо да честитя на малък Киселячко. Да е жив и здрав, да слуша мама и да бъде отговорен голям брат Heart

# 2 994
Ерин, честито ти пораснало водолейче! Здраво и щастливо дете да е! Flowers Hibiscus

Добри, подкрепям Ре за бъбреците и кръвното. Дано не е нещо сериозно.

Завиждам зверски на всички, при които има сняг. Искам и аз най-накрая тази зима да видя снежец... Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Когато си прочетох хороскопа за тази седмица, че ме чака любов, много се зарадвах. Не очаквах, че от към работата ще ми дойде. Голям секс е при нас Grinning

Хубав ден да имате!

# 2 995
Ерин, честит да е малкият!

Нали помните оня ремонт.  Е, вече си имам друг, централно над мен 😑 Маха се дограма, звука е невъобразим. Лошото е, че тепърва се почва. Отиде ся една година пак 😪
Кро 🤗

# 2 996
ДобрЕ, от кръвно бъбреци не болят, но от бъбреци кръвно се вдига. Бегай на лекар.
Рен, ме изпреварила.

Ерин, честит да е, Киселячко! Flowers Hibiscus

# 2 997
Тарт,ще те облеЧа и обуя,ти ела само .40 и 41 номер обувки,боти и чехали имам ,от трите чисто нови .Дрехи от 40 до 44 ,гола няма да ходиш.
Честит Еринчо,да е жив и здрав и много подлушен батко!
Крот,и аз искам да живея на село.Много.И само плакна окото във фейса.Има една група Заедно на село с децата и по-смело.Завиждам им.Но МУ е сакъ гражданин,израстнал в центъра и не може повече от три дни на тихо.А е кадърен,с двете си ръце ще направи къща бонбон,но не е узрял за идеята може би.
Добри ,МУ веднъж го заболяха бъбреците и стигна до спешното,а той отива на лекар само когато е ножа до кокала.Втория път беше наскоро и се оказа,че не е бъбреци а за невролог.Но там не отиде и му мина с невробекс за 2 седмици.Но не губи време,отивай на лекар.

# 2 998
Далинда, благодаря, че питаш, по-добре съм, но много бавно се оправям.
Супер странно е, че някой ден се събуждам без някой от симптомите - например първият ден ми дращеше гърлото, на втория и третия изобщо не ме болеше, не го усещах като болно. И на четвърти ден като ме почна едно гърло - изолирана болка в едната сливица, не мога да преглъщам.
Същото с хремата - два дена има, един ден няма и после пак така. Отпаднало ми е през цялото време.

И да не съм само негативна - имах 2-3 кг дето бях качила от някое време и ми тежаха, сега почти са се стопили. Нали не мога да преглъщам..

Ти как се чувстваш? Има ли промяна в състоянието ти?
Добре съм, гърлото от време на време го усещам и главата чат пат ме боли. Ако до неделя съм така ще правя тест, че в понеделник вече съм на работа. Гадна работа, бързо се оправяй!
Тук зверски натрупа. Пътища не пипнати и продължава да вали.

# 2 999
  • София
Пия аб, нямам болки и температурата поне

Общи условия

Активация на акаунт