Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 744
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 015
Благодаря за палчетата, момичета! 13, пущай вече. Всичко е наред. Докторът назначил лечение - поне 10 дни на море през лятото Joy

Това с ремонтите ми е кошмар. Съчувствам, искрено.
Вече няма и следа от сутрешния сняг.

Обърнах кухнята с главата надолу. Чистих шкафове, подреждах. Още малко имам да довършвам и сядам да пия кафе.

# 3 016
  • Пловдив
Бърд, бравос..на мен такваз муза не мож да ми дойде Stuck Out Tongue Winking Eye
Правим дом.дюнери.

# 3 017
Ерин,здрав да е щурака,добър и помагащ батко!
Да бе,къде отиде снега 🙄.Тъкмо си правех кафе и хапвах, като заваля.Много скоро след това дребния се събуди,и му го показах.Викам,айде, следобед ще играем със сняг,ама нъц.На големия половината учители били болни,ми съобщи днес.Баш в края на срока, тепърва имали тестове да правят по някои предмет,пита ме,как ще стане.Аз ли,сине майчин да знам !?
Давам на заето вече от към изхранване.Одеве пържих тиквочи,за вечеря гювечета с телешко от буркан,за мен евентуално пълнени картофи,ми после 🤔.Ай да става понеделник,и да заминават по направление по-големите.

# 3 018
  • Euskal Herria
И при нас почнаха ремонт. Къртят стълбището, ще монтират асансьор. Само дето никъде не са упоменали крайния срок.

# 3 019
  • Германия
Не искам да дразня работещите момичета, но на мен пак ми се получи изненадваща почивка и отивам да я проспя. Ех, проспах си младините Joy

# 3 020
Мистева, и аз искам дюнер!!!!

Събирам бумагите и ще местя в ХО Anguished

# 3 021
В покрайнитите на Столицата. Как пък веднъж не мина без да ни изненада снега?! Ужас за каране е, добре че не съм на работа. И там е хаос, не знам какво ме очаква.
Честити рожденници! Болните да оздравявате!

# 3 022
В морето е истината, нали ви казвам 🥰
 Ай, пуснах, радвам се, че не е нещо мн кофти. Боядисах се вече, пералнята пере, килеша изчисти с прахосмукачка, обърса праха, подреди си стаята, за мен мопа. Не, че не мога го зафича и пода да мие, но да не прекалявам 🤣 Утре ще ми бяга с двеста, та по малко, но редовно.
Скоро играх филма с шкафове аз.
Мързелота още одеве щях да казвам,ама не мога си чуя мислите от този отгоре 🤨 Макактака гуми ще сменяваш, ве? Аз една течност за спирачки трябва слагам, ма се услушвам 🤭 миУтУ довечера ще ми сложи. Вчера се засилвам си измия малко джамЕтата на колицата, че от прах бях като в каубойски фЮм, нищо се не виждаше. То рече: плю, плю.... и няма 🤭 та си карах замазана..и....по спомени 🤣 че няям GPS. Днес по поръчка - дъжд, до довечера все ще се вижда нещо 😜

# 3 023
За спирачки или за чистачки ще сменяваш,че нещо си противоречиш Wink

# 3 024
🤣🤣🤣🤣 чистачки, чистачки..като ви казвам, че този звук отгоре ще ме побърка 😭

# 3 025
А, Мисте, каква муза, наложително беше. Да не споменавам, че сутринта успях да излея половин буркан марината от кисели краставички на плота. Докато реагирам да забърша, потече по вратичката на единия шкаф. Та така.
И аз няма да откажа дюнер, особено домашен. Такова нещо обикновено ям веднъж годишно - на морето, макар че при нас продават под път и над път.

# 3 026
  • София
Уау! На ден печеля поне от 10 лотарии. Да ме пита човек защо още не съм ви завела на Малдивите! 😁

# 3 027
  • France
Защо наистина Rage
На мен пък само разни милфки ми пишат.

# 3 028
Търти, да дойда аз да ти я сложа таз течност? Найш къв вточен мерник имам? Като тряа да наливам, оливам половината двигател... после миришка на хубаво Smile
Пазарихме се таа сутрин с ММ - аз ше си сменя гумите, той ше измие прозорците в хола. И без тва ги мие по-добре от мене... И всички сме доволнииии

# 3 029
  • София
Мен никой не ме закача, не  ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт