Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 764
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 030
Тринки - как добре те разбирам!

Ето сега над нас така се тропа, тряска, праска, мебели ли се местят, коне ли са се качили, какво става - не знам. Еми да, през деня е ама е супер неприятно и мен ме дразни. Чувам, че хора говорят, най-вероятно са купили апартамента някакви (беше празен доста време) и сега го оправят за нанасяне. Еми ок ама много шум, много нещо! Не върви да направя забележка, няма и 2ч следобяд още ама се надявам да спрат по някое време. Аз много мразя някой да ми шуми и трополи. Дразни ме много, знам че в апартаментите е така ама аз се съобразявам и искам и тия над мен да се съобразяват.

# 3 031
  • София
Принципно от 2 до 4 трябва да е тихо. И при нас много ремонти и особено, като пробиваха нещо, а малкият спеше, бая сме се карали с майсторите…

# 3 032
  • София
И аз не ги търпя, веднага отивам. Но и при нас не смеят да спрягат изречения, че мм не е в ред и ги е страх от него.

# 3 033
Честито на малкия галям рожденник! Да бъде грижовен батко!
Балонита няма ли да влезе пак? Или чете анонимно чат пат? Съни Хоби или Съни Бъни беше? Тя къде изчезна?
Балонита пожела забравяне. А едно от Сънитата беше бившата Цифричка. Видях я скоро в Покажи се. Хубавее.

# 3 034
  • Mediterraneo
Бобчито, обувките убуу, ма с тези дрехи 40 номер гола ще ме оставиш.

Кака даде ПСР, чакам на трънки сега. Още не съм стегнала раничката, да не съм се морила с напразни движения.

# 3 035
Аз ся сколасах да апна малко. 🤭 Дояждам си козунака още. Никой не яде,няма да правя никога повече! 🤯
ММ отиде в 13 на работа и аз само това чаках,да се развихря да си чистя на спокойствие. Нахендри ме да му търкалям едно месо за пастърма в подправки,та и това правих. Низах конци,само да си го окачи после,да съхне.
Дребната ме врънка да играем,а аз се уморих вече. 😓

# 3 036
МУ пък миналия ден донесе луканчета, закачихме ги на една пръчка на терасата. Вчера ги спасявах от някакво хищно пиле - успя да накълве едното луканче. Другите ги завих със стара покривка, за ужас на пилето, което се появи още няколко пъти и се суетеше напред-назад, чудейки се как да ги докопа. Днес ги спасявах от снега, после пак ги вадих. Абе, голямо баене пада Joy

# 3 037
Хаха Бърд,пази ги! Ние в мазето ги слагаме. Аз не ям много де,повече ММ си го яде това мезе.
Довечера ще правя гювеч със свинско. Ма ще е по-късно.

# 3 038
Бърди, МУ ги опакова с финна мрежа, че е пълно с нахални пиленца.
Преместих офиса и сега ми се ще, малко ОИ да подкарам, да не се занимавам в почивните дни. Като гледам, ще си остана с щенията. 🙄

# 3 039
  • София
Моят Павка ще е онлайн другата седмица. Уф, поне това е добре

# 3 040
  • Германия
Уау! На ден печеля поне от 10 лотарии. Да ме пита човек защо още не съм ви завела на Малдивите! 😁
Ми щот си скръндзава Joy
И на мен отдавна не ми пишат, не печеля вече, не ми се обясняват в лИбов, не искат да ми удължат пениса и да ми дават съвети как да правя 3 часов секс. Дали щот одъртях или си имам всичко (коя тъпа иконка трябва да показва, че се чудя и се чешам по главата по ягодите)

Наспах се, сега пия кафе и се навивам да отида да метна едно пуешко бутче да се пече

# 3 041
Тук или в другата тема някой писа, че е отварял вратата на колата в движение заради прищипан колан на палтото? Обърках се, но е заразно, да знаете! Карам нова кола (не моя нова, а нова за мен) тези дни и не съм й свикнала на мурафетите. Преди малко потеглям- нещо започва да пищи. Ама пищи така... като на незакопчан колан. Проверявам в движение- закопчан ми е. Продължава да пищи. Няма къде да отбия. Гледам по таблото- нищо по- различно не свети. Решавам все пак да проверя вратата, пак в движение я отворих и затворих. Продължава да пищи. И тогава вече видях, че датчиците за колан са на друго място, както и двете чанти на предната седалка до мен- едната от които моята дамска, другата-  раницата на детето. Светнах се, че явно приема, че има седнал човек без колан. Преместих раницата долу в краката (мале, едвам успях да я вдигна с една ръка) и спря. Ама две минути ми наду главата, братче.
Постоянно ми се яде нещо. Пфуууууууу.

# 3 042
  • София
Тортата дойде Grinning цял ден я чакахме.
Скрит текст:

наяде всички букви Grinning
Скрит текст:

# 3 043
Ерин, честито да ти е юначето! Да бъде батко за пример! Много е сладък и тортата е...ох....
Поръчах си едно огледало с чекмедженца, да си държа разни боклучета, ми, дойде без болтове, бе. Защо все намен, защо? Ако при нормалните хора нещо се обърква веднъж, при мен ще е минимум 10 пъти! Сипах си 12 грама винО и набухах чашата до горе с вода, та пия сега. Поне бях на боя и вече приличам на човешко създание.
Хайде, наспорт!

# 3 044
  • Варна
Ерин, да е здрав и щастлив сладкиша ❤

Общи условия

Активация на акаунт