Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 856
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Германия
Тортата е супер, а малкият е прав да нагризе всички букви, те са си от неговото име и значи са си негови.

Карамелка, гуш. Ама дай да видим как изглеждаш като човешко създание моля Kissing Heart

# 3 046
Якче, с удоволствие ще се покажа, толкова ми е кеф, че днес не приличам на нещо влачено от кучето... А в последно време само така изглеждам! Мамка му и на живот!

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 20:01 от Caramella

# 3 047
  • Пловдив
Кармелота, Heart Eyes

Честит рожденник!

Захванахме вчера др.сериал...Гранд, руски Simple Smile много е забавен.

ММ е добре вече..пу-пу, обаче единия ни кумец е в болница. Моля за палци! Hands Thumbsup

# 3 048
  • София
Карамелче, стилна както винаги!

Мисте, стискам! 🍀

Тортата на малкия пораснал мъж е супер! Той също е сладкиш!

# 3 049
  • София
Карамелкин, много стилна Simple Smile .
А аз успях вчера да си измия косата (3 седмици не бях…) Grinning Трябваше да ви покажа снимка преди банята, съвсем за контраст.

# 3 050
Ех, Карамелче Heart Eyes колко си джиджена и хубава!
Малкия рожденик е сладък, като тортата! Весело изкарване!
Майка вдигнала кръвното, от години е с ниско, сега след ковида започна да го вдига. Звъни на месинджър, държи се за главата, кръвното било 180 на 120 пила хапче преди два часа, сега било 190 Open Mouth Казвам и да се обажда на бърза помощ, нещяла...пий малко уиски, нещяла, пий айран с канела, това можело Rage След половин час уговоаряне, склони да се обади на БП. Сега чакам да ми се обади, какво става Sad

# 3 051
  • София
Кисело мляко с канела и един валидол, ако ѝ понася, докато чака БП.

# 3 052
Ерин,Бранимир ли е или Бранко?И двете имена много ги харесвам,едни от любимите ми мъжки .Голям бонбон е 😍

# 3 053
Мисте, стискам!
Сали, дано всичко е наред! Ех, тези наши мами, да са ни живи и здрави, и по-малко опърничави.
Ерин, чуден е малкия сладур! Да е жив и здрав!
Карамелчик, много строго се съдиш. Стилна и прекрасна, както винаги Kissing Heart
Сиросче, благодаря за идеята за мрежата. Ще кажа и на баба ми, оказа се, че тази година и при тях е напаст от птички, а те имат доста по-големи количества от нашите скромни 5-6 луканчета.

Ох, гледам Камелия Воче в Черешката. Тази жена е направо факир.

Свалила съм за гледане Don't Look Up с любимите Ди Каприо и Мерил Стрийп. Да видим кога ще му дойде реда.

# 3 054
Сали, много често се случва след Ковид. Да я нормализират сега и понеделник на кардиолог за тепария, поне за няколко месеца.
Честит да е малкия празнуващ!
Карамел, не разбирам желанието ти да отслабнеш и мъченето с диети. Супер си си така.

# 3 055
Бърди, и аз гледам Камелия и едва се сдържам, да не заръфам телевизора.

# 3 056
Наспорт, наспорт, наспорт.. прибрахме се от тренировка и ММ сготвил свинско със зеленчуци и нудъли по китайски... че и го подлютил бая... ядох, ядох, сега ми люти в устата... значи пожари ще гасяяяя...

# 3 057
Аз пък гледам Съни бийч. 😆
Малкия Брани е страхотен! 🥰 Тортата също. Да имаше едно парченце ся.. 😍
Карамелчето и аз не вида къде са й излишните кила. 👀🤭 Аз ако се пусна в цял ръст.. 🤪🐷 Иначе както винаги страОтна и тя. ❤ Стилна и изискана мадама.
Сали,да се оправя мама!
Аз се наплюсках с гювеч. Ся се опъвам да си зяпам тв и да ровя из нета. До след малко де.

# 3 058
Бърди, и аз гледам Камелия и едва се сдържам, да не заръфам телевизора.
Всичко искам да опитам. Поне 5 кила качих само от гледане Joy

# 3 059
  • Euskal Herria
Жената си е кулинар. Просто като смазана машина действаше.
Правих торта с ром. Шоколадова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт