Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 496
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 075
Вайче,това е огромна разлика!Наистина е добре ,че ги спираш .Ще успееш!
Предадох един от сертификационните тестове.Имам още девет до април ,всяка седмица имам и седмичен тест.Изпрах,изсуших,сгънах прането и си лягам,моите хора отдавна хъркат вече .

# 3 076
Аз прибрах елхата, по-точно джуджета Joy Все едно Либерачи ми е избухнал в хола, утре голямо чистене ще падне Disappointed Relieved

# 3 077
Събота е почивен ден, нали?
Колко е часът? 4.45.
Кой се наспа? 🤯

# 3 078
  • Оптимист по принуда
Събота е почивен ден, нали?
Колко е часът? 4.45.
Кой се наспа? 🤯
При мен е 2.50. Будна съм от 1.30.
Гудморнинг.

# 3 079
  • Mediterraneo
4 без 10 е при мен, не съм се наспала, ама съм будна. Четох малко книга, ще се натисна да спя още. Довечера кацам в 2 в София, имам още 6 часа път с кола...та си трябва да поспя сега.

# 3 080
Ай, морген и от мен!Преварили са ме Сиросче и Демича!Да ги ня"аме такива!
Макар че мислех само от балкона да ви следя,тъй като се появиха персони, които начукват канчета за различни мнения от техните!Ама тук си се чувствам в свои води!Кой разбрал,разбрал!
Кармелита, обичкам те!💖💖💖💖
Имаше и рожденик,да е жив и здрав!
Лек да е денят ви и по малко ОИ!

# 3 081
Весе, лек ден!

Ако знаете, долното котенце как сладко се е опънало и спи гадината.

# 3 082
То ли те събуди, Сирос? Отивай да му отмъщаваш Angry

Честит да е рожденикът!

И уж ви изчетох прилежно, ама пак забравих. Няма да е зле да поправя из къщи днес, обаче нещо нямам желание, та ще видим докъде ще го докарам.

Весе, кой те издразни тъй? Дай да му напишем колкото можем различни мнения Simple Smile

# 3 083
Ули,засега ще запазя мълчание,иначе рискувам да налапам банан,😄 до живот!

# 3 084
Ама много ви е страх от тези банани, бе вещички златни, то не боли. Хич.
Добро утро и от мен!

# 3 085
Абе,комшу,тук,в наша група нямаше такива личности,ставаше веселба , майтапи,да ти е драго да пишеш.А сега....Добро и от мен!

# 3 086
Веселинкова, ти па откога се пУашиш от прелитащи гарги?
Скрит текст:
Щото ние, постоянните, сме малки чавки.

# 3 087
Щото имам предел на ЕдЕотизмите,Уиш, затова!

# 3 088
Весе, не разбрах кой те е схапал, ама я да ходи у лево! Аман значи от многознайници, дето не мож им запуши устата.

Май оздравявам. С половин уста се хваля, защото продължавам да имам хрема, запушен нос, сливицата ме пробожда отвреме-навреме, но съм една идея по-добре. Имам някакви странни усещания - ту ми става студено, ту изведнъж усещам някаква канска жега и започвам да се потя. Това, докато си лежа в леглото без да правя никакви движения.
Шамусуйневиди скапания вирус!

# 3 089
  • Германия
Добро утро,
що тъй сте се наспали рано-рано.

Днес моят син има рожден ден, кога минаха 19 години. Все едно беше вчера. Надявам се да му стигне акъла да постигне мечтите си.

Веселинкова, ще ти дам един балкон. Там е много ветровито, стой си тук при нас.

Бабри, супер че се подобряваш. Дано скоро да го пребориш напълно тоя гаден вирус и да си пушка.

Хайде на кафето

Общи условия

Активация на акаунт