Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 727
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 090
Бабче, да е здраво и щастливо момчето ти!

И аз рано цъфнах. Не успях да заспя след това. Добре че дребната още спи следобед и мога да прилягам с нея.

# 3 091
Бабче, честито да ти е момчето, да си постига мечтите!

Уф, заледено ми се струва навън, ще ми се да ида до пазара, пък нещо не ми стиска Simple Smile

# 3 092
  • Пловдив
Добро!
Не спах и аз добре...

Бабче, да е здрав и успешен!

П.п това яке харесва ли ви?
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%BE-%D0% … ?ref_id=837605615

# 3 093
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на рождениците, малкия и големия. Simple Smile честито и на мамКите им. Simple Smile

аз съм по-добре. събудих се посред нощите с мисълта, че вече нищо ми няма.
не съм вярвала, че човек може така да се самоутрепе от едното нищо.
сега съм живото доказателство, че стресът е това, дето ни мори.

# 3 094
Добри, ела да ти разкажа какво може да си причини човек от единия инат да се вторачва... кошмарно е.
Радвам се, че вече се чувстваш добре!

Сядам да правя менюто за седмицата, бях го зарязала този навик, обаче взе да ми писва всеки ден да се чудя, така си знам, планът, напазарувам и после само вадя и готвя...

# 3 095
Бабче, да ти е жив и здрав! Честит празник! 🌺

Попи, как е куч?

Ули, и аз позарязах тоя навик. Ще се поправя, че застоява продукти в хладилника. Но и МУ ме саботира. Като се върне с пълни торби с неща, дето не съм предвидила...

Направих на детето филийки с родопски кашкавал, а аз мъча варено яйце 😩

# 3 096
  • София
Добро утро.
Жив и здрав Бабчи, ех 19,да е успешен и напред само.
Моето кръвно в на умрял 80 /54,пулс 53.

# 3 097
  • София
Добро!

Недоспалите да не четат този абзац, че не мога да сложа спойлер от телефонс. Едва отлепих в 8.30 ч. Къв е тоя сън! Срамота! И още ми се спи, но от неудобство се надигнах

Якче, да ти е здраво и.успешно момчето! Да се чувства щастлив с постигнатото във всеки етап от живота си и да постига с лекота още и още!

Мисте, якето много ме кефи! ,😍Аз искам от този тип да си купя, но все други разходи излизат. Засега имам какво да нося, но пуста женска суета иска още.

Весе, няма място на балкона за теб. Тук ще стоиш. 🤗 На никого не позволявам да те хапе.

Сали, как е майка ти днес?

ДобрЕ, с нерви такива жестоки здравословни проблеми можем да си докараме, че не ми се мисли дори. Твърде късно разбрах, че моите беди от там идват. Сега работя по въпроса да не се впрягам толкова. По-трудно е да го обясня на детето, защото и тя е от моята порода.

Последен ден карантина за Пантата. Дано снегът задържи до утре. Най-сетне и аз съм екипирана с дрехи за игра в снега, а ПанТичка не може да излиза. Гледа снега през прозореца и тъгува.

В момента обаче се преструва на неразбрала, че й казах да стане от лаптопа. Само да довърша поста и ще й помогна да разбере.
Цяла сутрин играе.

# 3 098
Живо и здраво да ти е момчето, Яки!

# 3 099
Бабче, да ти е живо и здраво момчето! Да има много успехи и да е заобиколен от добри приятели. Ех, 19, прекрасна възраст!
Сали, как е мама?
Ваичка, много високо е било кръвното. И много голяма разлика в стойностите с и без цигари. Добре си решила да ги спреш.
Мисте, харесва ми якето. Цветът е много хубав. Аз удрям на камък с избора на яке. Поръчах две, едното ще пътува обратно, другото изобщо няма да го изпратят.

Наизвадила съм разни мръвки от фризера. Трябва да измисля какво да ги правя. В пристъп на лудост обещах на МУ да навия сарми, а изобщо не ми се занимава.

# 3 100
  • Пловдив
И аз искам сърми Simple Smile
Поръчах го, па се чудя дали ще ми отива...май много синьо Confused

# 3 101
  • Оптимист по принуда
Мисте, харесва ми.

# 3 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
горчи ми всичко. Sad
не знам какво се обърках и не знам как да се оправя - горчи ми кафето, горчи ми храната, горчи ми водата даже.

три дена почти не бях стъпвала извън стаята, изолирах се докато се разбере какво ми е, а днес залепнах в кухнята.
буквално. Simple Smile
шепа трохи на плота, двойно повече на пода, а точно пред мивката разлято и засъхнало нещо - подозирам яйце. там залепнах.

# 3 103
  • София
Яки, да ти е живо и здраво момчето.

# 3 104
  • Германия
Благодаря ви момичета,

Ваичка, това със спирането на цигарите и смъкването на кръвното не ми харесва, аз съм си с ниско, ако падне още ще падам и аз с него.

Мид, с това кръвно можеш ли изобщо да си стоиш на краката.

Панди, дано да навали за утре още сняг и малката Пантичка да му се порадва здраво.

Добри, на мен така започва да ми горчи всичко, даже и да не ям или пия ми е горчиво в устата когато дигна кръвната захар. Добре, че успях тук да обясня на доктора какво ми е, та той ми премери захарта, беше 9,6 и сега имам глюкомер и си я следя сама (да си призная ама хич не съм редовна, само когато се усетя зле)

Днес няма да се готви, вчера си изпекох едно пуешко бутище и ще имам и за днес. Но моите момчета ме издразниха с една баница и сега трябва да чакам до сряда-четвъртък да си купя продукти и да си направя Cry.

Общи условия

Активация на акаунт