Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 623
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 105
  • Оптимист по принуда
Честит рожденик, Якче! Heart Времето лети Hug

# 3 106
И аз тази седмица съм в драма с готвене и пазаруване. Всеки ден почти се мъкнат пълни торби и накрая няма нищо за готвене. И на никой нищо различно не му се яде. Вечер все сме на скара със салата. Вече ми се повръща, като видя кайма и пържоли.

# 3 107
Бабче,жив и здрав да ти е младежът!Много успехи и любов му пожелавам!
Добри,що така бе?Какво става?
Бабри,това да се чува,дано отмине всичко по-скоро.Майка ми беше бяла мечка ,само на студ живееше и все се караха с баща ми за климатика .След ковида все й е студено,поне не се карат
Мид,с какво си мери кръвното?Пробвай три пъти и вземи средната стойност.Как се чувстваш?
Бабче,за свалянето на кръвното,свиква се с ниско.МУ имаше 120/80 ,но бетаблокерите му свалят кръвното и две седмици беше парцал,все му се спеше и беше отнесен един.Свикна .
Онзи ден негов колега стана татко и ми звъни -може ли да пия една капачка за бебето и майката?Казах му ,може но 10 гр с вода три пръста.И вълкът сит и агнето цяло
Мисте,аз лично не харесвам дълги и прави якета,според мен са за високи и слаби хора без извивки.За вървене не знам дали е удобно,за шофиране също,но пък аз с никакво яке не мога да карам де.Но това си е мое мнение все пак.
Панде,отдъхвай и наспортвай вече .
Веселинке,и аз не разбрах кой те издразни,но подминавай и не си го слагай.

# 3 108
  • Mediterraneo

три дена почти не бях стъпвала извън стаята, изолирах се докато се разбере какво ми е, а днес залепнах в кухнята.
буквално. Simple Smile
шепа трохи на плота, двойно повече на пода, а точно пред мивката разлято и засъхнало нещо - подозирам яйце. там залепнах.
Ай сега си представи какво ще заваря след седмица отсъствие! Като бяхме на почивка, бяха излизали къщата преди да се приберем. Ама сега главният замърсител, а.к.а. МУ, ще е вкъщи с децата.
Якче, да ти е здрав рожденикът!

# 3 109
  • Варна
Жив и здрав да е рожденика и много сбъднати мечти да има. Амин .

И аз станах рано, ама ходих да ме дупчат, много любезни лаборанти.
Ся да видим какви сме ги свършили с грахчето, ама много време бе, днес едните, понеделник и вторник другите. Явно ги пращат някъде...иии умрях от студ.

# 3 110
Веселинче любимо и аз те обичам, ти си знаеш Heart Не давам да стоиш на балкона, ти си титуляр тук! Само някой да посмее да вдига гири, ще си има работа с мен, аз може да съм кръгла като фъстък, но ще се бия като цяло пакетче Stuck Out Tongue Winking Eye
Якче, честит ти специален ден! Най-специалния между мама и дете! Здраво да ти е момчето и вятърът да духа в платната му!
Добриня, сЪрце мое, голямо момиче си, нема да се плашиш! И това ще мине, гуш!
Бабри, радвам се за теб,  пожелавам скоро да разхождаш с усмивка новите придобивки!
Мисти, много ми хареса якето, особено цветът! Стига си се праЙла на консерва!
Сали, как е мама днес?
Съчувствам на недоспалите и аз се блещих до 3... Гушкам малкото ПанТе, дано денят й мине бързо и утре да излезе, мамина душица, намъчи се Heart
Каторжник съм днес... трябва да се реванширам за  свободния ден вчера...

# 3 111
Добър ден,групата! Hug

Честит рожден ден на малки и големи! Champagne
Да са здрави!

# 3 112

Харесва ми цветът. Моделът също, аз съм зиморничава и за мен якето трябва да ми е до коляно. Обаче е тесничко долу, да знаеш, неудобно е за шофиране... Обаче цената ич, ич не ми харесва... скръндзавото ми Аз вие от възмущение...
Честит рожденик на Бабчето Якчето, да я радва много!
Изпуснах кадрото на Карамелчо, но да заявя, че ако тя продължи да реве, че е дебела, и аз ще почна да рева, че съм дебела...

# 3 113
Естелче,какви изследвания са това?

# 3 114
Добре, че мързелчето цитира якето, че се чудех вече къде съм го проспала.
Харесва ми на мен и цвят и модел, ама цената 'ич Simple Smile много съм изостанала с цените аз и направо се стряскам понякога Simple Smile
Може би ципът върви и в двете посоки, тогава няма да е проблем при шофиране.

# 3 115
  • Германия
Якето не е лошо, но аз не нося такива и затова не изказвам мнение, но се зачудих друго, как така не е удобно за шофиране. Вие с якетата ли шофирате. Да ме убиеш не мога да карам с яке. Може да ми е студено докато загрее колата, но якето се съблича и при възможност и ръкавите се запретват. Мразя да имам нещо от лактите на долу.

Бобчи, моето нормално е 110/70, при 120/80 вече ме боли глава и го броя за високо. Сега се сетих, преди години ММ тръгна да си купува апарат за кръвното и ме води с него да го пробвам. Отиваме в един офис на фирма, сядам аз, човека ни омайва колко са точни неговите апарати, мери и изкарва 135/95. ММ заявява- няма да го вземем, не показва вярно тя ако е с такова кръвно трябва да я копаме вече Joy

Естелка, всичко ще е тип-топ с изследванията и грахчето ще е добре Kissing Heart

# 3 116
Хубав да ни е деня, момичета!
Якче, да ти е живо и здраво момчето, да трупа само успехи, победи и добри приятели! Чудесна възраст, целият свят е пред него! Честит празник!
Бабри, това да се чува, утре да си още по-добре!
Добри, за кръвна захар и аз се сещам, от нея знам, че така горчи, дано да е нещо инцидентно и да не е сериозно!
Естелче, всичко да е наред с изследванията!
Якето на Мисти, много ми харесва! Удобни са и за ходене и за седене, ципа се разкопчава и от долу на горе, а пък и си е топличко, супер е!
Тарти, лек път!
Мама е добре днес, нощта е минала спокойно, ще мери днес и утре, звучеше добре, поуспокоила се е вече.
Дано не изпускам нещо, докато чета уж помня всичка, а като тръгна да пиша, бели петна получавам.

# 3 117
Съвсем ви изпуснах юздите 😂🙃! Пишете ли пишете... Всъщност не само на вас,на всичко изпуснах юздите. Овъртях се съвсем,не смогвам с нищо и съм пред нервна криза!

На Бабчето да й е живо и здраво детенцето пораснало!
Карамелка не видях,но знам ,че е прекрасна дори когато не е нагласена, защото е красива не само отвън. Разплака ме вчера сутринта с историята й,тръгнах да пиша,но не виждах клавишите и се отказах 🤗
Добри,да не би да си се объркала и да си влязла в моята кухня 😂
Мисти,за якето по-скоро не! Аз харесвам якета с пух,нищо че живея на топло!
Топло,топло, колко да е топло?! Чакаме сняг утре чак до плажа 🥶

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:00 от Sissy

# 3 118
  • Пловдив
Якето има копчета отстрани и не мисля, че ще е тясно.
Цената не беше такава Wink

Позачистих малко, ся пералня, сушилня и леща ври. Пак тряя сУша тая кОса Confused  да иде лято, че аман!

# 3 119
На мен ми харесва, но на тази цена, само ако е с пух. Ако е била поне двойно по-ниска цената, става.

Общи условия

Активация на акаунт