Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 325
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 120
БабТи,жив и здрав да е! Много са смешни в тази възраст,нито младежи,нито мъже.Всичко знаят и могат.Laughing
Спи ми се! Райчо свети,ама само с юргана се излиза на вън.
Добри да се стягаш!
Тарти,лек път!
Веселинкова!

# 3 121
Бабче,здрав да е синковеца, много късмет и успехи му желая!
Предпочитам дълги якета,но специално това е малко по-дълго от предпочитаните ми.Цветът е добре,шофьорите ще са много благодарни.Последното ми яке "за пред хора",разбирай,не за бременни,беше подобна сума.Но държах на яка от естествена козина,тя затова 😁.Пък и как топли пущината,а тука рядко сковава такъв студ.

# 3 122
  • София
Естела, стискам палци за добри резултати!

Намацах си косата с боя - билкова, трябва 3 часа да я търпя.

Готвих постна грах яхния. За Пантата -карначе с картофи. Изяде картофите. Карначето остави, а сама си го поиска. Картофи не искаше, но аз ги турнах за гарнитура, че друго нямам сега. Ми тя ако не е наопаки, кой!?

# 3 123
  • Mediterraneo
Надробих една голяма тава мусака, изкъпах кучето, изчистих и сбрах една раница багаж. Ще тръгна навлечена като зелка, че нямам място за дебели дрехи, а у вас студено, бе!

# 3 124
Да са живи и здрави момчетата на Ерин и Бабчето! Да сбъдват мечтите си с лекота, да са късметлии, да са щастливи!
Болничките да се оправят!
Ходещите на изпити да ги вземат с лекота!
Кротал, вясвай се по-често!
Трябва да се замъкна до магазина. Трябва и да готвя, трябва и да чистя. Синковеца с гаджето ще идват, днес и утре ме чака много ОИ.
Купих си от Лидл някакъв раклет грил, май съжалих още щом го разопаковах. Представях си го по-различно, но ще го изпробвам де. Само дето се чудя сега де да го навра.
Днес се побърка това време - валя сняг, два пъти, сега слънце пече, и на всичко отгоре духа студен вятър.

# 3 125
  • sf
Много ми е студено. У нас не може да се стопли, а парното е на макс. Ще врътна втора пералня и една бисквитена торта. Каня се и на крем карамел, ама първо да реша колко искам да се подмажа на гаджето. 😆

# 3 126
  • Пловдив
Донси, не моа ти фана спатиите на теб Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 127
  • Германия
................Много са смешни в тази възраст,нито младежи,нито мъже.Всичко знаят и могат.Laughing
.................
Хахаха, много точно определение. Приличат ми на джинки (дребните кокошки и петли) които се репчат на големите такива, особено като почнат да си ги мерят с ММ. Инатите имам предвид, не друго нещо Joy

Защо по ягодите, се събудих след 1 час, като можех да спя 3. Ама станах, защото в противен случай със сигурност щях да се успя

# 3 128
  • Варна
Естелче,какви изследвания са това?

Пушка съм, гърмя от всякъде!

# 3 129
Задрямала съм, седнала даже. Точно за 15 минути. Събудих се от виковете на детето.... да му пусна таблета. Стреснах се, главата ми е камбана.
Срам ме е да напиша, какво ми иде да направя, но не говори добре за мен, като майка.
Писна ми.

# 3 130
  • Германия
........
Пушка съм, гърмя от всякъде!
Естела, сложи някаква емотиконка или обясни по добре, защото по моите разбирания първата част на изречението означава, че си супер, а втората точно обратното, та ме хвърли в оркестъра  какво да мисля

# 3 131
  • Пловдив
Сиросче, гуш! Kissing Heart

# 3 132
  • sf
Донси, не моа ти фана спатиите на теб Stuck Out Tongue Winking Eye
Що?

# 3 133
Сиросче, всички сме така, само перфектните не са, де, ама тях ги знаем колко са перфектни.

# 3 134
  • Пловдив
амиии...гадже, бивш мъж, бивше гадже Grinning  Важното е да ти е забавно.

Тук е едва 2° Frowning  ма ко туй нящу? Студено ми е, а у дома показва 25.
Яде ми се нещо...и знам какво. Тестено.

Общи условия

Активация на акаунт