Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 755
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, имаме ли човек в Кипър? Крит? Малта?
за гърция знам, че имаме. Simple Smile
знам как звучи, но

Скрит текст:
всеки месец трябва да излизаме и да се връщаме заради визите.
и трябва да го правим за един ден - петък-събота, заради ученика.
в България не можем да дойдем, заради прикачванията докато стигнем и ще трябва да си тръгваме.
избираме си дестинации с пряк полет, тръгваме през нощта след училище, мотаем се един ден из града и си тръгваме вечерта.
изборът ни е много ограничен заради ковид изискванията Sad

# 3 481
  • София
При нас вече се прокрадват идеи ваксинираните да си бачкат на терен, другите яваш-яваш. Накрая парите по равно. Нали се сещате кой пробутва идеите. Не знам защо е нужно такова настройване на различни групи една срещу друга.
Добри, звучи като мечтана работа за ММ. Той, ако не пътува,  му зацапват свещите и става нечовек.

# 3 482
Идвай Добри, тъкмо ще има на кой да оставя Беболина и да отида накрая на фризьор,че не съм го виждала от края на юли. Не се шегувам!

# 3 483
В момента е -7о при нас, ще се мре явно.

# 3 484
Добри,какво ти трябва за Кипър?Имам позната,мога да питам .
Следковидната депресия я разви моя позната,според нея в лека степен .

# 3 485
  • София

Сега докретахме до -17. Дограмата се изметна и веднаж отворили врата, не можем да я затворим. Нова, външна, PVC. Найс.

# 3 486
Бъръльо, ужасТ Fearful
Значи да не отварям терасата, макар че при нас е само -7.

# 3 487
  • София
А, що, нашата явно е боклук. Вашата сигурно си е ок. От година и половина сме тук, уж всичко ново, ама кой знае какво е сложил строителят.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 12:27 от бъръльо-бъръльо

# 3 488
Бъръльо,рекламация.
Ние сме с двойна дървена 110 годишна дограма ,не духа,зее,вее и т.н.Само трудно се чисти .
Тая зима не е като предните две ,три години.Щом обличаме дълги ръкави под якетата,работата е сериозна .

# 3 489
Ми зима бре.В близките 10-12 години имаше зими,в които климатика обезскрежаваше по 20 минути,и след половин час наново.По това съдя колко е студено.Тая нощ през 50 минути спираше да се размрази,за десетина минути.Толкова и спах,щом го засичах колко време работи.

# 3 490
Добро утро.Едва ви изчетох.Предположих каква дискусия се е заформила,щом толкова сте писалЕ.

Не си направих хубаво кафе и сега май ще повторя.Много мразя първото кафе да не мии вкусно.

Майстора дойде,работи си,тропка си,а парите летят ли,летят...

А,и казвайте кой ми смени детето?!Снощи заспа в 9.10 и се събуди в 10.До 10 и 30 се опитвах да го натикам пак в леглото му,но безуспешно. В 11 заспа при нас.Преместих го И спа дооо 5.30!! В този ранен час търпението ми да го приспя наново в леглото му се сведе до около 15мин.,след което отново се намърда между нас.
Просто усещам как пространството между мен и недовършения ще бъде заето за дълъг период. Cry

# 3 491
Най-много се кефех зимата на 2011-12 година, когато имаше много сняг, най-високите температури през деня обичайно бяха по -14о, а моя милост с шестмесечното бебе, опаковано като ескимос, кръстосваше улиците, защото малко инатливо лъвче не искаше нито да спи в къщи на топло, нито да яде. Започваше да си пие млякото, чак когато излизахме от входа на блока. Бабичките като ме видеха и почваха да се кръстят. Поне не бях сама, по едно време бяхме станали към шест майки ентусиастки.

# 3 492
Тази зима се бях върнала след майчинството на работа.Газех в сняг до и над коляното,за да стигна до там.Проблеми имаше с междуградския транспорт,ужас беше.В дневната вкъщи от 4 прозореца,само на един не му беше сменена дограмата.Въпреки това,сутрин там беше 5° 🥶.И вечер, докато успеем да стоплим,телевизора не тръгваше,и той заради студа 😬.Божеее,на работа олиото замръзваше,но май 2005 беше 🤔

# 3 493
Лайла,нещо променило ли се е?Нови хора,нови умения ,стимулации през деня,количество дневен сън ?Много може да са причините ,дори и храненето,сънят и храната са свързани.
Аз винаги около 5-6 я вземах при нас,вече идва сама,просто в пет сутринта не ми се приспива бебе .
Звери от два дни яде само кисело мляко,вече не го произнасяме на глас,че чуе ли става страшно.
И аз я извеждам всеки ден,дори и за малко,стига да не вали силен дъжд .Много е полезно за бебетата.

# 3 494
  • France
ДобрЮтро, мацета. Днес Монстърчо е на училище. Ами друга работа е. С едно дете е като почти без дете.
Лайла, на колко стана твоето?

Общи условия

Активация на акаунт