Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 802
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 465
Кой каза кафе?

Студено ми е. Защо няма сняг, защо?.Най-студените дни от годината ще ги прекараме в сух студ.

# 3 466
Добро утро, при нас има доволно много сняг, затвориха училищата, пратиха ни програмата за ДО, после размислиха и отмениха и него със съобщение в полунощ. Гръцка му работа.

# 3 467
Гледам синоптика,София -17.Спирам да мрънкам за наще-5. Laughing
Главата ме боли.
Добро утро!

Кло за това кафе си трябват и ръкавици.Smiley

Скан,здрасти!

# 3 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
klo, много ми хареса чашката. не знам на диня ли, на ягода ли я оприличавам или на мухоморка, ама много искам такава. Simple Smile

май ще се живее, втори ден Горинич ме ядосва без да ми причернее, значи вървя на оправяне.
утре, ако е рекъл господ, може да му отперя един задвратник.

# 3 469
  • Пловдив

Знаете ли, аз не видях дърпане на плитки до тук. Нормално е да имаме различни мнения и да ги изказваме. Относно въпроса какво ТРЯБВА да се направи оттук нататък, ще кажа само, че правилният въпрос е какво е ВЪЗМОЖНО да се направи ефективно оттук нататък. Отговорът ми е НИЩО. Точно така, нищо. Искаше ми да е реалистично възможно нещо ефективно, но не мисля, че има такова. Все едно да се опитваш да спреш гората да се разлиства.
именно Уиш, много си права. То това е отговора на въпроса на Бърд. Нищо.

Добро утро!

# 3 470
Добро утро и мерси за кафенцето! Hug
Петата днес май ме боли по- малко, може и до тренировка да стигна, дано!

Планираното ми пътуване до БГ лятото може и да отпадне по куп причини несвързани една с друга и от вчера май се чувствам в начален стадий на депресия. Нещо не ми е таман, дано да ми мине бързо.
Май ще си сипя, обикновено помага.

Бабри, депресията беше спрягана като един от пост- ковид синдромите. Следи се, че не е шега работа. На мен пред очите ми жена, която винаги грееше буквално, усмивката не слизаше от лицето й и беше душата на компанията, се превърна в мрънкаща лелка, вечно оплакваща се, страхуваща се от едно кихане и не искаща никъде да излиза.

Отивам да будя челядта аз.

# 3 471
При нас е обявено извънредно положение заради бурята и ще сме в локдаун. Сняг още няма тук,но Атина е бяла

# 3 472
Тили, сега като го спомена и аз се сетих, че съм го чувала и даже ми се виждаше странно, че може да има следковидна депресия. Някак не ми се виждат свързани двете, ама то какво ли има логика напоследък...

Благодаря за напомнянката!

# 3 473
  • Пловдив
Ау, Сис много красива столицата! А имате ли топли якета Wink Smiley

Моето доде...уж се одобрих, част от колежките също.Другите ще ги питам по обяд Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 08:28 от mystic woman

# 3 474
Мисти, дай и ний да го одобрим, де Grinning

Добрютру!

Значи тъкмо наваксам с работата и аха да изплувам от забавени срокове и ми бамнат нова работа и потъвам... пфу.. и от тотална липса на реална преценка у мениджмънта се оплаквам... ама все тая Simple Smile
може би най-сетне ще си науча урока, че е тотална глупост да се раздавам за чуждия бизнес Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 11:25 от Ули

# 3 475
Мисти,аз цяла зима си ходя като ескимос, нищо че обикновено температурите не падат под +15 градуса 😂! Ще каже човек ,че съм родена на пъпа на Сахара!
По интересното е ,че ако имаше толкова сняг в София например, едва ли щяха да затворят града,ама...

# 3 476
  • Пловдив
Оооо, и аз съм много зиморничава Simple Smile Тъкмо сутринта пак се чудих как на колежката t от 20* и е ок Thinking  и то не за спане Grin

# 3 477
Карамелче, баш тъй е душо! Няма оправия! Confused
Дано се оправи дружката и майката.

Ето одеве и аз на нож с лл...пак ни няма в системата! Абеайшемусеневидии тъпатависистемабе! До кога тъй? М? Нали автоматично се качват тия Егн-та в прословутата система? Да,aма не. Тоя филм го играх...ся пак разправии, че инак няма бележка, няма болничен. Няма се опрайм. Не.
Ако си под карантина автоматично при ЛЛ си в червено.
Тази сутрин беше - 22 градуса, всичко скърца. Не ми се идва на работа, искам в къщи на топло при децата.

# 3 478
Не съм съгласна, че не може да се направи нищо. Катастрофални ще са резултатите, ако не правим поне малки усилия.

Добро утро Nature Snowflake
Голям студ.
Гледах снимки и клипове от Атина и Истанбул. Хем красиво, хем страшничко.

Мисте, покажи и на нас якето. Моето не е подходящо за чак такъв студ, но и аз прекарвам малко време навън. През последните няколко години поне се научих да нося шапка.

Отново пуснаха колегите на МУ хоум офис. Предишният път не бяха стъпвали в офиса от септември до декември. Само той ходеше. Сега пак същото. Поне успял да си издейства някакъв комбиниран график в офиса и в къщи, докато останалите са изцяло хоум офис.

# 3 479
  • Пловдив
Карамелче, баш тъй е душо! Няма оправия! Confused
Дано се оправи дружката и майката.

Ето одеве и аз на нож с лл...пак ни няма в системата! Абеайшемусеневидии тъпатависистемабе! До кога тъй? М? Нали автоматично се качват тия Егн-та в прословутата система? Да,aма не. Тоя филм го играх...ся пак разправии, че инак няма бележка, няма болничен. Няма се опрайм. Не.
Ако си под карантина автоматично при ЛЛ си в червено.
Тази сутрин беше - 22 градуса, всичко скърца. Не ми се идва на работа, искам в къщи на топло при децата.
ти май не четеш кво пиша...

Общи условия

Активация на акаунт