Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 808
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прочетох за момичето.
нямам сили да пиша.

# 3 436
Количеството, Ули. Хем и два буркана затворих. Пък може и да им е замирисало 😂

# 3 437
Моля ви,поне тази вечер не се заяждайте!
Милото момиче 😢

# 3 438
Количеството, Ули. Хем и два буркана затворих. Пък може и да им е замирисало 😂
Ех, защо не съм ти съседка, вземам два буркана веднага.

Прочетох за детето, обаче не мога да пиша за това. Дано има по-добро място, на което да е.

# 3 439
  • Германия
Добри, не исках да нося аз новината. Тя е дете на приятелка, на моя близка, съкрушена съм.

# 3 440
# 3 441
Ули,и аз не мога,и на фона на това,"дърпането на плитките" ми звучи като, като,ох,даже думи не мога да намеря.Да почива в мир!

# 3 442
  • София
Отговарям на въпрос не към мен, но...Много ми е важно да не ни карантинират в определени периоди, например преди важни състезания на детето в чужбина. Щото се надявам да не стигаме до болницата, нали, ваксини, преболедували, ала-бала, но винаги може да позитивираме някой PCR. Там и поумрели коронки се ловят. Просто пример.

За починалото момиче нямам думи. Съдба. Ужас.

# 3 443
Милото дете. Толкова се надявах да се пребори.

# 3 444
Ужасно и несправедливо. Cry

# 3 445
Горкото дете...горките родители...Каквото и да се каже, ще е едно нищо...

Знаете ли, аз не видях дърпане на плитки до тук. Нормално е да имаме различни мнения и да ги изказваме. Относно въпроса какво ТРЯБВА да се направи оттук нататък, ще кажа само, че правилният въпрос е какво е ВЪЗМОЖНО да се направи ефективно оттук нататък. Отговорът ми е НИЩО. Точно така, нищо. Искаше ми да е реалистично възможно нещо ефективно, но не мисля, че има такова. Все едно да се опитваш да спреш гората да се разлиства.

# 3 446
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз разбрах за момичето, като попарена съм. Не е редно, не е честно! Не е!

# 3 447
Нека почива в мир! Cry

В дискусията няма да се включа умишлено. Права си Уиш, наистина и аз не виждам да има нещо, което да е възможно да се направи от тук нататък. Всеки постъпва според разбиранията си. За съжаление, тези, които щяха да пият чайове и елексири с чесън, за да се предпазят, вече не са между нас. Има и още много други като тях. Нека Господ ни пази всички, защото явно сам никой от нас няма да успее.

# 3 448
Нека почива в мир! Cry

В дискусията няма да се включа умишлено. Права си Уиш, наистина и аз не виждам да има нещо, което да е възможно да се направи от тук нататък. Всеки постъпва според разбиранията си. За съжаление, тези, които щяха да пият чайове и елексири с чесън, за да се предпазят, вече не са между нас. Има и още много други като тях. Нека Господ ни пази всички, защото явно сам никой от нас няма да успее.
Вероятно сте чули, че водача на антиваксърската кампания в Италия е починал от Ковид 19...

# 3 449
Не знаех за момичето.Нямам думи,дано семейството й намери сили,а тя да е на по-добро място .
Нашата лична вдига телефона в почивни дни,търсила ме е да ме пита защо не отидох на ДК,да не сме болни.Когато МУ влезе в болница ми звъня през ден да пита как е.Лекарят,който направи Звери ми каза да му пиша като си направя тест,а той се женеше в този ден,звъняла съм му по други поводи също ,дори в 22.30 вечерта.Това са лекари,на които каквото и да кажа ще е малко.
Моля ви хора,нека не се делим на ваксинира и неваксинирани.Знаем,знаем и че хора с по три ваксини умират.Стига ,не отиваме на добре като общество .

Общи условия

Активация на акаунт