Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 795
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 555
  • Euskal Herria
Уф, изчетох ви. От сутринта иначе съм отворила темата.
С някаква зверска кашлица съм, вечер и през нощта се усилва. Щом и чай си правя Simple Smile... Смуча разни бонбони и таблетки, засега с променлив успех. И гласът ми почна да се губи, то проблемът е в гърлото. Ама ще се преборя.

# 3 556
Бърди, стар юрган 🥰. Имаше едни много тежки и едни по - лекички, ама и двата топлеха. Ех завид за юргана. 
Мид, луда работа. Като вляза на работа и ми е черно пред очите, нищо не виждам. Тъмно черно.

# 3 557
  • Mediterraneo
Преателки, 400 отговора изчетох дума по дума!
В бегето съм, ма защо съм! От плюс петнайсе се люснах на минус 15, туй живот ли е?! Басимус и студа! Както предполагах, че ще оцелея с моето якенце, така и приятелка ме спаси с истинско зимно яке да не загина.
Малката ми продължава да дава две чертички на теста, днес е 7 ден. Карантината й свърши днес, та писах мейли, че на този етап не мога да я пускам на училище.

# 3 558
Тук съм, любими мои, но съм вкисната от много ядове... И определено не сте ме засегнали! Бооооже, аз имам претенциите да съм широко скроена и толерантна Stuck Out Tongue Winking Eye и уважавам инакомислещите, стига да не ми нашокват русата манерка и да искат само тяхното магаре да е мъжко Wink
Спалнята ми е Арктика! В единия ъгъл две бели мечки се замерят със снежни топки, а в другия ескимос се пързаля със самоходки и ми крещи- чукча писател, не читател Cry Има някакъв проблем с отоплението и цял ден  патрулирам от каторгата до дОма, да се разправям с техника, щото нали съм И мъжът в къщата Rage  Има напредък иначе, от 15 станА 17 градуса! Набримчила съм духалката и се разскрежавам, а главата ми е камбана, но ми е мега студено, да изпълзя изпод юргана и да взема апарата за кръвно, ама май ще се прежаля...

# 3 559
  • София
Що не спите бе?
Тарти, аз ти се чудих за избора на сезон да си дойдеш, но реших, че ти е спешно.  Нищо, ще ти лекува носталгията споменът 🤣.

# 3 560
Аз съм надула климатика на 27 и краката ми са ледени блокчета! Писва ми тоя студ и зимата ми е адски гаден и дълъг сезон. 😓
Ще ми се да имах от онези гумените,дето пълним с вряла вода. Но понеже нямам,обмислям да напълня едно шише. С ледени крака няма да заспя никога. 😖🥶

# 3 561
Сега в студа най-голямото кефче е да сложа пухени чорапки на парното преди да ги обуя, ама с климатик ще е по-трудно, може би да ги качнеш някакси пред духалката. Или да си направиш една ваничка с гореща вода за палците. Пък ако има някой да ти ги стопли под неговия пуловер най-добре. Може и под своя пуловер, но това вече е за черен колан йога 😁

Гледам телевизия на канал с език, който не разбирам. Хипнотизиращо е Sweat Smile

Оплаквам се, че в двора не е цъфнало нито едно кокиче все още.

# 3 562
  • София
Ено, нямаш ли от торбичките, които се топлят в микровълнова? Много хубаво загряват. Иначе и пластмасова бутилка става.

# 3 563
Нямам,Ре. Не съм виждала по магазините,инак веднага бих си взела.
Ефи,ММ е на работа и става в 4,та го оставих да спи в хола. 😆 Иначе се топля в него. Чак такваз йога няма начин да стана,че да си ги топля под моя пуловер. Ама хваля се-вече са ми топлички. Чорапи си имам едни дебели за спане,та съм с тях. По някое време като ми стане жега ги магам. 😆 Абе луда работа.

# 3 564
Като бях малка, прабаба ни плетеше вълнени чорапи за спане. Почти до коляното ни стигаха. Пък ние с братовчед ми й се смеехме. Изобщо не вярвахме, че ще дойде време сами да търсим шушони.

# 3 565
Ох, хората като си лягат се събличат, аз се обличам. Сложих си блуза под пижамата, а отгоре жилетка. Като съм завита, издивявам да съм с чорапи, та съм боса, а  краката са ми вкочанени. Обаче ровя из сайтовете и гледам летни фустани Blush

# 3 566
Аз чета ,пиша ,ся съм в междучасие.Фил,ще пробвам една техника за приучаване на търпение,която после способства за самостоятелно заспиване .Ако има файда ще ти я кажа .Все пак ми трябва поле за изява 😁
Монстърчо на колко беше ,да те светна за една забавна петминутка да се кефи?И една тактика като протестира да си ляга .
На останалите с големи деца ,препоръчвам пийни 😂😂.Баси ква съм компетенция ,а?
Мид,всеки с ОКРто си ходи.Аз гледам дръжки на шкафчета ,стените дали са гладки ,ключовете на лампите дали са еднакви ,контактите къде са разположени .
И на моята душа и е лятно,но на гъз@ ми му е студено и то много.Ще избутаме още малко и край на Курия,пандемията и зимата .

# 3 567
  • Euskal Herria
Така де...

# 3 568
Ако лятото не идва при теб, винаги може да отидеш при лятото, както е казал някой в туристическата индустрия Grin

# 3 569
Аре, гутен ви сабахлен у сряда, гугутки!
Гледам,нищите въпроса за студените крака....и моите са такива.Затова слагам терлички от плюш, преди лягане,а като се стоплят,ги махам.Еми друго си е!Или ги топля на ММ!😄
То , вчера имах чувството,че всички ветрове са се събрали на събрание,бърррр!!Чак маската не махнах,а я носих и навън!
Обличайте се!А пък, докато си смъкна гащите в 00, минават 5мин😄😄😄
Хубав ден, гугутки!

Общи условия

Активация на акаунт