Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 799
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с нетърпение чакам да дойде пролетта - ще си направя дъълга разходка из някоя гора, ще набера мнооого коприва и като започна да "възпитавам" Горинич...
и ще шибам, шибам, шибам... като в песента: "и по-горе и по-долу и по тънка половинка..."
то бива да е ФилософиЙ Многознаев, ама вече ми идва в повече. три дена не мога да го накарам да облече нещо с дълъг ръкав и да обуе орапи вкъщи. днес ми смърка и прикашля. тестът е отрицателен, но как да го изпратя на училище така!

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:40 от st. Dobri

# 3 541
Знаех си,знаех си! Smiley
Вай,налей си!Наздраве да ти е!
ЧаЛ от мен,лека и мека!

# 3 542
Бобчи, той ся почна Меркурия. Дано като мине се пооправят малко нещата, че ...

Макак сега почнал?!? Повечето мина. На 03-ти трябва да приключи. Доста неприятно ми върви този конкретно Мерк. Направо си е Курий.

Добри, душо, кой себеуважаващ се пубер обува чорапи. А и размерът на плавника е правопропорционален на липсата на желание да не шляпат боси.

# 3 543
Меркурия “свършва” на 4.02, още 10-тина дена ще почакаме

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 00:47 от Adriana11

# 3 544
Размерът на плавниците на Горинич беше впечатляващ, още преди няколко години.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:58 от 💙 Clo 💙

# 3 545
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и не е станал по-малък Wink

# 3 546
Ваичка, ама как така ОЩЕ не си си сипала?!
С другото съм напълно съгласна - важното е да няма обиди и грозен тон.

За Меркурия дори не смея да се изкажа Close Струва ми се, че много често почна да ни навестява.

Горинич ме накара да се замисля за връзката между чорапите и възрастта. Само ще кажа, че съм обута с един чифт обикновени и още един вълнени върху тях. Сещайте се какво говори това за възрастта ми Joy

# 3 547
Още се хиля, като си спомня, едно лято как обикаляме сергиите из града с МУ, бяхме гаджета още, след като обърнахме всички магазини за обувки в града с дежурния въпрос: Извинете, джапанки 47 номер имате ли? На море не можехме да тръгнем тогава.
Ех, времена...

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 05:26 от 💙 Clo 💙

# 3 548
Ми то ретроградна Венера, ретрограден Меркурии, аз нали и с цигарите се боря, и малко се загубих в дните Simple Smile
Карамелкова, определено я няма тази вечер ...

# 3 549
  • София
Добре, да не закача моя приятел ❤️
Моят пък писал поука от приказка, а именно-обидата стрела не е, но право в сърцето се забива, видял го е от нейде, ама не измислил го той, алоуу.

# 3 550
Моят тийн е в двете крайности.Както го виждаш бос,без чехли дори,след малко може да дойде с чорапи,два чифта терлици един върху друг,и чехли!Или не терморегулира правилно, или тия хормони го сбъркаха 🤦🏻‍♀️.Лято,жега,чудя се как да охладя в детската,той се увива в одеяло !? Зимата бос,гол,завит със същото одеяло!
Ай дано тая вечер заспя преди полунощ,че ми писна да броя.(Верно го правя.Почвам от 200,представям си как изглеждат изписани числата,и си моделирам мислено форми с тях 🤭🤣🤣🤣.)

# 3 551
Моето вечно по гащи и потник, босо. Майка му с бабешка жилетка и шушони. Старост нерадост.

# 3 552
  • София
Аз броя прозорците и вратите, колко ъгъла имат, по форма, и шорите.

И моите чехли не признават, боси, а у нас е само плочки, черги нема.

# 3 553
Аз ако започна да броя, да моделирам форми и да меря ъгли, така ще се напрегна, че изобщо няма да заспя Laughing

Не мога боса аз, вечно са ми ледени краката. МУ в момента е без чорапи и по къс ръкав. За сметка на това спи с огромен тежък юрган, от старите. Да има как и на морето ще го помъкне лятото. На мен пък ми е супер жега с такова чудо и не мога да го изтърпя.

# 3 554
  • София
Мен ми е мания някаква, аз като вляза винаги гледам колко прозореца има като цяло и на колко са разделени, вратите какви са. На работа знам колко бюра има, столове, колко климатика, през какво разстояние.
Луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт