Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 800
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 525
Класът по вечерна йога, нещо е сдал багажа.
Сисуне, да оздравяваш!
ХОто днес ми такоа такоата. То по - скоро главният ми секретар. Отвратителен ден. Дано не съм омазала нещо.
🍷

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 21:13 от Сирос

# 3 526
  • Пловдив
Ама къде сте?

# 3 527
# 3 528
Ени,де се губиш?

# 3 529
Похвалвам се с нов принтер. По-точно мултифункционално устройство. И още повече се похвалвам, че успях да го свържа и да го накарам да работи безжично и през телефона под зоркия поглед на МУ, който беше убеден, че няма да се справя. Ей тия инженери, вечно подценяващи способностите на жените.

Елиф и Ени изчезнаха някъде, дано всичко е наред!

Наспорт Wine Glass

# 3 530
Бърди, покажи това чудо на научно техническия прогрес. Вкъщи е само принтер и се оказва недостатъчен. Пък не ми се мъкне, огромното нещо от офиса.

# 3 531
Сиросче, нищо особено не е. Моделът е Brother DCP-1622WE. Миналата седмица улучих някакво скромно намаление в Емаг и най-накрая поръчах, че от Черния петък съм закупувала. Липсва ми само опцията за двустранен печат - на стария принтер имам и ми е много удобна, особено за по-големи файлове. Но пък безжичното свързване и управлението от телефона се оказаха супер, досега не бях използвала и много ми допадна.

# 3 532
Ще погледна, благодарско. И аз вкъщи съм с Brother, но е само принтер. Печата и двустранно, но трябва да му баеш, сам не може. Взех го за инцидентни случаи, то...

# 3 533
Да свършва викам Меркурия ,наричан за краткост Курия от МУ,че тоз народ изтрещя тотално .Наспорт с чай мента от мен 🙍

# 3 534
Набивам снакс и пия бира.Чета и се чудя,защо!?

# 3 535
  • France
Мен ме чака напръстничето с ромчИ, но Малък Хленчо не сака да заспи.

# 3 536
Бобче, по въпроса с Меркурия, към Попи. Тя го държи, тя го пуска. 😜

# 3 537
Бобчи, той ся почна Меркурия. Дано като мине се пооправят малко нещата, че ...
Карамелкова да идва да пише.
Това, че по една тема сме на разлчини мнения в темата, половината така, половината иначе, нищо не значи.
Иде ми да си сипя мъничко и аз ...

# 3 538
Тук съм. Дребната си е свалила някаква игра на моя телефон и само ми го приватизира. 😁
Всичко е наред. 🤗❤

# 3 539
Нашето цветно момиче сви криле, не сме искали да те засегнем, Кара Мия, разпиши се, че да не те мисля.

Общи условия

Активация на акаунт